Halloween i Europas forlystelsesparker

Halloween i Europas forlystelsesparker med FlixBus

Hansa-Park

Hansa-Park ligger i Sierksdorf i Nordtyskland ud til Østersøens kyst. Denne forlystelsespark byder på 11 verdener med forskellige temaer og 125 forlystelser. Op til halloween pyntes hele parken op i efterårstema med fantastiske lysdekorationer, og der er masser af specialoptrædener og shows. I oktober kan du opleve den fantastiske lysparade hver dag og afslutte aftenen med fyrværkeri.

Disneyland Paris

En halloween-weekend i Disneyland Paris er en fantastisk idé. Her kan du møde alle de uhyggelige Disneyfigurer fra dine yndlingsfilm, og parken bugner af store græskar, halloweenpynt og masser af overraskelser. Du behøver ikke at vælge mellem gys og guf, men kan have det sjovt og nyde begge dele blandt alle halloweendekorationerne. Den sidste aften i oktober finder Disneys store halloweenfest sted, men sørg for at bestille billet på forhånd, hvis du ønsker at deltage. Hvis du rejser hertil i begyndelsen af november, må du ikke gå glip af Mickey Mouses magiske fyrværkerishow, så sørg for at finde et godt sted i parken, hvor du kan se det.

Heide Park

Heide Park er en af de største forlystelsesparker i Tyskland og ligger i den nordlige del af landet - i byen Soltau. Parken er det perfekte sted at få et adrenalinkick. Fejr halloween med tempofyldte rutsjebaner i mørket eller oplev nogle af de forestillinger, der præsenteres i parken. Der er også et særligt område hvor alle små hekse, vampyrer og monstre mellem 4 og 12 år kan lege og fejre halloween.

Tivoli

Mellem den 9. oktober og 1. november forvandles Tivoli i København til en rigtig halloweenfestplads. Du kan udskære dine egne halloweengræskar sammen med børnene eller nyde en god middag med spændende underholdning rundt omkring i parken. Der er flere forestillinger med dans, musik og teater og du kan også benytte lejligheden til at halloweenshoppe. I de mange markedsboder kan du købe halloweenkostumer, andre uhyggelige dragter og naturligvis masser af halloweenslik.

Gardaland

Gardaland – den store forlystelsespark i Norditalien i nærheden af Gardasøen. Hele parken forvandles hvert år til et uhyggeligt sted op til halloween, og den bliver invaderet af gigantiske græskar, flagermus, spøgelser og fantomer. Blandt de over 30 kørende forlystelser giver uhyggelige lyde, ondskabsfuld latter og skræmmende dyrelyde genlyd, så du får gåsehud. Under Gardalands magiske halloweenfest er der masser af optrædener, som er perfekte til lejligheden. Gå ikke glip af den store parade med zombier, hekse og mange andre skrækindjagende halloweenfigurer.

Europa-Park

Hvis du endnu ikke har besøgt Europa-Park i Rust, er halloween den perfekte lejlighed. Parken ligger i det sydvestlige Tyskland og er landets største forlystelsespark. Op til halloween forvandles parken til et fantastisk sted med tusindvis af græskar, majskolber og halmballer, hvilket skaber en perfekt atmosfære til musikalske indslag. Det vrimler med monstre, vampyrer og zombier, så tag bussen til Europa-Park og oplev en rigtig spændende halloween.