Halloween på gamle slotte

Halloween på gamle slotte med FlixBus

Frankensteins slot i Darmstadt

Frankensteins slot i nærheden af Darmstadt er en af de mest skræmmende destinationer til halloween. Forskellige former for optrædener og underholdning vil forvandle dine mareridt til virkelighed. Halloweenfesten på Frankensteins slot har ca. 15.000 deltagere hvert år, og der er masser af dæmoner, vampyrer og andre uhyggelige væsener, som skræmmer de besøgende. Men pas på - denne halloweenfest er ikke for sarte sjæle, og personer under 15 år har ikke adgang.

Château de Chillon

Chillon-slottet ligger ved Genèvesøen i Schweiz, i nærheden af Montreux – 20 minutter fra Lausanne. Lord Byron skrev om en af fangerne på slottet i sit digt "The Prisoner of Chillon", og den sørgelige historie har lokket mange besøgende til stedet. Slottet er i dag en af de mest besøgte historiske bygninger i Schweiz, og det har en smuk beliggenhed på en lille ø, der har forbindelse til søbredden. Selvom udsigten er utrolig flot, kan du alligevel fejre en rigtig uhyggelig halloween her, for slottet siges at være hjemsøgt af de tidligere fanger.

Eltz-slottet i nærheden af Koblenz

Eltz-slottet i Tyskland er et af de mest hjemsøgte slotte i verden og blev bygget helt tilbage i 1157. Denne borg med tårne og spir tilhører stadig den oprindelige slægt, efter 33 generationer. Slottet siges at være hjemsøgt af de middelalderriddere, som boede her for mange år siden. Tag bussen til Koblenz, hvis du vil fejre halloween i Tyskland, og se, om du kan finde alle spøgelserne.

Slotte i hertugdømmet Parma

Uhyggeligt spændende og spøgelsesagtige aftener venter dig på de mange slotte i Parma og Piacenza i Italien. Alle slotte har arrangementer såsom middage med underholdning, guidede ture med stearinlys i mørket og naturligvis spøgelsesvandringer. Der er masser af valgmuligheder for dig, din familie og dine venner, men højdepunktet er naturligvis den 31. oktober. Oplev dele af Italiens historie på disse spøgelsesagtige slotte til halloween.