Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Rødbillet: ny FlixBus-partner i Danmark

Rødbillet og FlixBus indgår partnerskab i Daenmark

Efter Abildskou, er Rødbillet vores anden buspartner i Danmark, hvor vi sammen vil vi skabe og drive Danmarks bedste intercity busnetværk, med det højeste antal afgange.

Rødbillet matcher FlixBus’ høje kvalitetsstandarder og passer dermed perfekt til vores brand. Rødbillet-busserne bliver grønne, og sammen tilbyder FlixBus og Rødbillet det bedste udbud til danske rejsende.

Hvilke fordele har det for mig som Rødbillet-kunde?

FlixBus leverer Danmarks mest omfattende netværk af busruter og flest antal afgange. På sigt integrerer vi endnu flere danske byer, især i de mere landlige dele af landet. Et rigt udbud af busforbindelser vil være til rådighed, og du får som kunde gavn af vores høje kvalitet og ensartede service.

Tilgodebevis

Alle tilgodebevis købt gennem Rødbillet kan indløses i vores shop eller i FlixBus-app'en

Tjek nogle af vores destinationer i Danmark:

Vores stressfri service

  1. Kundevenlige vilkår, som nem afbestilling og ombooking indtil 15 minutter før afgang
  2. Papirløs check-in, realtidsinformation og push-notifikationer via vores FlixBus-App, samt udvidet service på busstoppesteder m.m.
  3. Komfortable og fuldt udstyrede busser med ekstra benplads og gratis WiFi
  4. Mulighed for at kompensere for bussens CO2-emissioner under booking
  5. Hyppige priskampagner, lotterier og konkurrencer

Omfattende rutenetværk – rejs med fjernbus både lokalt og intenationalt

Med 200.000 daglige forbindelser til 24 lande, samt indenlandske netværk i blandt andet Sverige, Tyskland, Holland, Frankrig, og Italien, tilbyder FlixBus, sammen med sine lokale buspartnere nu det mest omfattende busnetværk i Europa. Dette sammen med vores rutetilbud i  Danmark giver mulighed for, at rejse med bus på tværs af både Danmark og Europa. I samarbejde med Rødbillet gør vi det muligt at rejse endnu mere.

Udforsk dine muligheder med FlixBus