Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus kører helt til indgangen på Roskilde Festival

FlixBus kører festivalgæsterne helt til døren på årets Roskilde Festival

Festivalgæster kan for første gang lande med en FlixBus direkte ved teltpladsen på Roskilde Festival. Det nye partnerskab mellem festivalen og FlixBus har fokus på bæredygtighed og kollektiv transport.

Pressemeddelelse 13.06.2018

Når over 100.000 mennesker i slutningen af juni valfarter til Roskilde Festival, vil en del af dem ankomme direkte til pladsen med en grøn FlixBus. I år har festivalen og mobilitetsudbyderen nemlig indgået et partnerskab, som betyder, at FlixBus kører fra de største jyske byer og Odense helt til Roskilde Festivals indgang Øst.

Bæredygtig festival rimer på grøn transport

Roskilde Festival har i de sidste mange år haft fokus på bæredygtighed, herunder vedvarende energi, genbrug og økologisk mad, som sidste år udgjorde 90 procent af al den mad, som blev serveret på festivalen. Transport er også en vigtig faktor, når festivalen skal gøre sit CO2-fodaftryk op.

- Samarbejdet med FlixBus rammer godt ind i Roskilde Festivals bæredygtighedsprofil. Vi opfordrer vores gæster til at transportere sig til festivalen på de mest miljøvenlige måder, og her er FlixBus en rigtig god mulighed, siger Hans Christian Smed, chef for salg og partnerskaber ved Roskilde Festival.

FlixBus helt til døren

FlixBus kører med busser, der har en lav CO2-udledning og tilbyder et mere miljøvenligt alternativ til for eksempel fly- og bilrejser. Passagererne kan også vælge at tilkøbe CO2-kompensation og derved køre helt CO2-netrualt. Miljøtillægget udgør ca. 1-3 procent af billetprisen, og beløbet investeres i et klimaprojekt, som er certificeret efter internationale standarder.

- Vi er rigtigt glade for, at vi har indgået dette partnerskab med Roskilde Festival. FlixBus’ mission er, at alle skal have mulighed for at rejse ud og opleve verden på en økonomisk og grøn måde, og Roskilde Festival er jo en af sommerens allerstørste kulturelle oplevelser i Danmark. Vi ser meget frem til, at vi kan køre passagererne helt til døren, når de skal begynde på deres festivaleventyr, siger Winnie Højer, landechef for FlixBus Danmark.

FlixBus kører til Roskilde Festival den 29. og 30. juni fra Aarhus, Vejle, Odense, Viborg, Silkeborg, Aalborg (også den 1. juli) og Randers (også den 1. juli) FlixBus kører tilbage igen søndag den 8. juli. 

Læs mere og find afgange her

Download pressemeddelelsen som PDF

(Foto: Peter Troest)