Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Tag med FlixBus til fem europæiske byer på en InterFlix-billet

Nyt rejsekoncept kommer til Danmark: Tag med FlixBus til fem europæiske byer på en InterFlix-billet

FlixBus har netop åbnet for salget af InterFlix-billetter, som giver passagererne mulighed for at tage på en rundrejse til fem forskellige europæiske byer på en klimavenlig måde for kun 99 Euro. 

Pressemeddelelse 02.08.18

Der er kommet et nyt rejsekoncept til danskere, som er på udkig efter en sommertur rundt i Europa, der ikke lænser kreditkortet og samtidig er en miljøvenlig rejseform sammenlignet med for eksempel fly og egen bil.

Det er den europæiske mobilitetsudbyder FlixBus, som tilbyder en InterFlix-billet. Med den kan man komme til hele fem forskellige europæiske byer for kun 99 Euro i alt. Billetten gælder i tre måneder til fem direkte busrejser uden omstigninger.

Der er 1700 FlixBus destinationer at vælge imellem i 27 europæiske lande. Fra Danmark kan man blandt andet rejse fra Aarhus til Amsterdam eller fra København til Paris og videre ud i Europa.

FlixBusserne lever op til de højeste europæiske miljøstandarder, og har en lav C02-udledning.

Hvis man vil tage på CO2-neutral sommerferie, kan man desuden tilkøbe CO2-kompensation til billetten. Det udgør 1-3 procent af billetprisen og pengene går til et klimaprojekt, som er godkendt af FN. I år støttes et projekt om energi-effektive ovne i Rwanda.

Fald i søvn i én europæisk by og vågn op i den næste

Mange af FlixBus’ direkte forbindelser er natlinjer, og det giver mulighed for at spare en hotelovernatning på rejsen. For eksempel kan man tage fra Fredericia kl. 23.25 og vågne op i Bruxelles kl. 09.45.

Med FlixBus er det desuden muligt at udforske Europas mindre kendte byer, da fjernbusserne også stopper i mindre europæiske byer.

Hvis man rejser fra Danmark, kan man for eksempel tage en rundtur København – Hamborg – Amsterdam – London – Bruxelles – København, eller en rejse fra Aarhus – Amsterdam – London – Bruxelles – Paris – København.

En tredje mulighed er Fredericia – Paris – Firenze – Barcelona – Marseilles – Milano.

Find mange flere spændende ruter og køb InterFlix-billetter her 

Download pressemeddelelsen som PDF