Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus åbner første danske natlinje mellem Jylland og Københavns Lufthavn

FlixBus åbner første danske natlinje mellem Jylland og Københavns Lufthavn

Nu kan du køre med FlixBus gennem natten og vågne op i Københavns Lufthavn, klar til afgang med et tidligt morgenfly. 

Pressemeddelelse 25.04.19

For første gang åbner en national natlig fjernbusforbindelse i Danmark. Det er selskabet FlixBus, som i dag begynder at køre på en ny natlinje mellem Hirtshals og København med afgang torsdag til søndag.

Undervejs er der opsamling i Hjørring, Aalborg, Randers, Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Fredericia og Odense. 

Kl. 20.50 forlader bussen Hirtshals Busterminal, og kl. 04.35 er den i Københavns Lufthavn, hvorfra den kører til København og slutter sin rute på Ingerslevsgade.Fra lufthavnen mod Jylland er der afgang kl. 23.55. 

Alle stop, forbindelser, afgangstider og priser kan ses på www.flixbus.dk 

FlixBus’ priser er dynamiske, hvilket betyder, at jo tidligere, man booker sin billet, jo bedre pris kan man få den til. Prisen for en tur mellem Hirtshals og København starter ved 119 kr. Derudover er det muligt at få studie- og pensionistrabat. 

Populære natlinjer i Europa

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk, og globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande.

-    En god del af vores forbindelser i Europa er natlinjer, og de er populære, også fordi man på denne måde kan spare en hotelovernatning på sin tur gennem Europa. Nu åbner vi den første natlinje i Danmark, og håber, at passagererne kan få gavn af denne mulighed for at komme sovende igennem landet, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark.

Foretrækker man en bestemt siddeplads i bussen til sin natlige tur og lur, kan man reservere sæde, når man køber sin billet. Det er også muligt at tilkøbe CO2-kompensation.  

Der er desuden wifi i bussen og behagelige sæder, som kan justeres til en mere bekvem soveposition. 

Der er også direkte internationale natlinjer fra Danmark, nemlig fra København over Fredericia til Paris og København til Amsterdam. 

Hirtshals og Hjørring nye i FlixBus’ netværk

Hirtshals og Hjørring er nye stop i FlixBus’ danske netværk, og her er også afgange om formiddagen mandag, fredag, lørdag og søndag på en dagsforbindelse til København.

Rejsende fra Hirtshals og Hjørring kan på natlinjen stå af bussen i Vejle, Fredericia og Odense, før den slutter turen i København. På dagsforbindelsen kan de køre til Odense og København. 

Fakta om FlixBus

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk

Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd

FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017

Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande.

FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma.FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser.

Download pressemeddelelsen som PDF