Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus fragter masser af danskere hjem til jul

JuleFlix

Mange danskere vælger fjernbussen, når de skal hjem til jul. Hos FlixBus er der indsat ekstra busser, og alle mand og kvinder er af huse for at hjælpe passagererne ombord på busserne.

Pressemeddelelse 21.12.18

FlixBus har i år fået en stor julerejsedag mere, da juleaften falder på en mandag. Selskabet har øget kapaciteten i denne weekend samt fra 2. juledag til nytår. 

-    Vi kunne se, at folk allerede begyndte at rejse hjem til jul torsdag, og hele weekenden har vi godt fyldt op i busserne. Især lørdag er der knald på, siger Lotte Rystedt, som er presseansvarlig ved FlixBus Danmark. 

Hun opfordrer til, at man booker en billet så hurtigt som muligt og undersøger afgange på alternative tidspunkter af dagen, hvis første afgang ikke lige er ledig. Enkelte afgange er dog udsolgt. 

-    Vi opfordrer også til, at man booker billet til hjemrejsen. 2. juledag er der mange, som rejser tilbage igen. Generelt har det altid den fordel at booke tidligt hos os, at man kan få billetter til en endnu bedre pris, da vi har dynamiske priser, siger Lotte Rystedt. 

Alle fra FlixBus Danmark på gaden i juleweekend

I weekenden op til juleaften er alt FlixBus’ danske personale, inklusiv det administrative, på gaden for at hjælpe passagererne hjem til jul. 

-    Det er noget særligt at fragte folk hjem til jul, og vi hører også fra chaufførerne, at de er glade for at være en del af denne vigtige opgave i juletiden, siger Lotte Rystedt. 

Flix-personalet står klar til at hjælpe passagererne ved Aarhus Rutebilstation og ved fjernbusstoppet på Ingerslevsgade i København. Netop Ingerslevsgade danner ramme om noget, som længe har stået på FlixBus’ ønskeliste. 

-    Vores helt store julegaveønske til fjernbuspassagererne og de cyklister, som færdes på Ingerslevsgade, er en fjernbusterminal. Her i julen bliver det ekstra tydeligt, hvor stort behovet er, siger Lotte Rystedt. 

Gavemærker med rabat på Flix-rejser

De passagerer, som kommer forbi Flix-personalet, kan få en lille juleting med hjem.

-    Hvis man mangler de sidste til og fra-kort, kan man komme forbi og få dem af os, på bagsiden er der desuden en rabatkode, så man kan give familie og venner rabat på deres næste FlixBus-rejse, siger Lotte Rystedt. 

Fakta om FlixBus

FlixBus kører til 46 stoppesteder i 39 byer i hele Danmark. 

Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd.

FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017.

Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 300,000 daglige forbindelser til over 2,000 destinationer i 29 lande.

FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma.

FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser.  

Download pressemeddelelsen som PDF