Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus’ holdeplads i Aarhus flytter til hjørnet af Mindet og Balticagade

FlixBus’ holdeplads i Aarhus flytter til hjørnet af Mindet og Balticagade

Fra fredag den 8. november skal passagerer med FlixBus finde stoppestedet nær ved Dokk1 i stedet for på Aarhus Rutebilstation. Flytningen skyldes nedstyrtningsfare på rutebilstationen. 

Pressemeddelelse 06.11.19

FlixBus har hidtil stoppet på Aarhus Rutebilstation, når der skulle samles passagerer op fra Smilets By. Men nu er store dele af rutebilstationen afspærret på grund af nedstyrtningsfare.

FlixBus er derfor blevet pålagt at flytte stoppestedet fra Aarhus Rutebilstation til en holdeplads tæt på Dokk1, nemlig på hjørnet af Mindet og Balticagade. Ændringen træder i kraft fra fredag den 8. november. 

-    Vi har fået meget kort varsel til at flytte stoppestedet, men vi arbejder på højtryk for at få det hele på plads og at få informeret alle passagerer, så de kan komme så gnidningsfrit igennem det som muligt, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus. 

Tæt på det ny stop er der forbindelse med Letbane og busser, og Midtbyen er i gåafstand. 

Det vil være muligt at sætte rejsende af i bil ved stoppet på Balticagade. Man skal dog være opmærksom på, at Mindet er lukket for gennemkørende trafik mellem Europaplads og Balticagade i myldretiden på hverdage.

Kør i stedet til eller fra Balticagade via enten Jægergårdsgade eller Sydhavnsgade. Eller benyt parkering ved Dokk1.

Passagerer kan stadig købe billetter og få vejledning om FlixBus på Aarhus Rutebilstation. Og man kan selvfølgelig også købe billetter via FlixBus’ hjemmeside eller app. 

Fakta om FlixBus

FlixBus kører til 48 byer i selskabets danske netværk

Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmændFlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017

Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande.

FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma.

FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser. 

Download pressemeddelelsen som PDF