Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus kører nu fra Gladsaxe

Gladsaxe

Nu kan passagerer fra Gladsaxe tage FlixBus direkte til Odense, Aarhus og Aalborg.

Pressemeddelelse 25.04.19

Fra den 25. april begynder fjernbusselskabet FlixBus som noget nyt at køre fra Gladsaxe. Herfra kan man rejse direkte til Odense, Aarhus eller Aalborg. 

FlixBus kører fra Gladsaxe om morgenen mandag, torsdag, fredag og søndag. Bussen kommer tilbage til Gladsaxe sidst på aftenen. 

Alle priser og afgangstider kan ses på www.flixbus.dk 

-    Vi har dynamiske priser, hvilket betyder, at jo tidligere man booker, jo bedre pris kan man få på billetten. Vi håber, at der er mange passagerer fra Gladsaxe, som kan se en god mulighed i at komme med FlixBus en tur til Odense eller Jylland, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark. 

Priserne for en tur til Odense starter på 79 kr.

Stoppestedet ligger på Gladsaxe Trafikplads 1. 

Grønt alternativ til rejsen 

FlixBus kører med busser, der har en lav CO2-udledning og tilbyder et mere klimavenligt alternativ til for eksempel bil- og flyrejser.

Passagerne kan også vælge at tilkøbe CO2-kompensation. Dette tilbyder FlixBus som eneste fjernbusselskab i Europa. Klimatillægget udgør ca. 1-3 procent af billetprisen, og beløbet investeres i et klimaprojekt, som er certificeret efter internationale standarder.

Der er wifi og strømstik i bussen, og det er muligt at reservere sit yndlingssæde, hvad enten man foretrækker at sidde på panoramasæderne og nyde udsigten forrest i bussen, eller man ønsker at sidde ved et bord, hvor man kan arbejde på sin computer. 

Fakta om FlixBus 

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk

Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd

FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017

Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande

FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma

FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser.

Download pressemeddelelsen som PDF