Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Verdens første virtuel realitet-oplevelse på fjernbus: FlixBus lancerer #FlixVR på Las Vegas ruter

FlixVR

#FlixVR tilgængelig på udvalgte linjer til og fra Las Vegas fra Californien og Arizona. Passagerer kan vælge mellem 50 spil eller rejse- og filmoplevelser.

Pressemeddelelse 12.12.18 

FlixBus, Europas største langdistance-mobilitetsudbyder, som nyligt udvidede til USA, lancerer verdens første virtuel realitet pilotprogram på langdistancebusser. #FlixVR starter med udvalgte ruter til og fra Las Vegas den 12. december 2018.

Testperioden vil vare tre måneder og tjenesten vil være tilgængelig uden ekstra omkostning for passagerer, som booker “panoramasæder”. 

Med cirka 50 virtuel realitet -spil,-film og rejseoplevelser er der rig mulighed for at finde en virtuel realitet, som passageren kan nyde og få tiden til at gå med på FlixBus mod deres slutdestinationen.

Oplevelserne spænder fra virtuel basketball til at svæve igennem det ydre rum, gå tværs over Arktis med en pingvinfamilie eller guidet meditation

FlixVR giver ekstra underholdning 

- Vi er stolte af at lancere den første fjernbus-virtuel realitet oplevelse i samarbejde med Inflight VR og Pico interactive”, siger FlixBus USA's regionale direktør Pierre Gourdain.

- Hos FlixBus søger vi altid efter nye måde at gøre rejseoplevelsen for vores kunder mere komfortabel, underholdende og moderne. Vi håber, at #FlixVR tilføjer lidt ekstra underholdning til de rejsende til og fra Las Vegas, siger han. 

Passagerer kan booke deres #FlixVR oplevelse på følgende ruter, i begge retninger:

•    University of Arizona – Tucson – Tempe – Phoenix Airport

•    University of Arizona – Tucson – Tempe – Phoenix Airport – Kingman N – Arizona/Nevada – Henderson – Las Vegas Downtown – Las Vegas Strip

•    Tempe – Phoenix Airport – Kingman N – Arizona/Nevada – Henderson – Las Vegas Downtown – Las Vegas Strip

•    University of Arizona – Tucson – Tempe – Phoenix Airport – Flagstaff

•    LA Downtown – San Bernardino – Barstow Station – Las Vegas Strip – Las Vegas Downtown

•    San Diego – Escondido – Riverside – San Bernardino – Las Vegas Strip – Las Vegas Downtown

Book en virtuel oplevelsestur 

Rejsende kan simpelt tilføje sædereservation for panoramasæder på disse ruter. Reservationen af virtuel realitet udstyret vil fremgå under bookingprocessen.

Når passagererne er ombord, vil de få udleveret et Pico Goblin 2 virtuel realitet headset fyldt med Inflight VR indhold. En instruktionsmanual vil ligeledes udleveres til passagerer med et headset.  

- Vi var det første firma, som lancerede fuldkommen VR inflight underholdningsløsning for flyselskaber og lufthavnslounges tidligere i år, og vi er stolte af at kunne gentage denne bedrift igen med langdistancebusser, siger Inflight VR Chief Commercial Officer Raphael Baumann.

- Efter år med udvikling med vores partnere i flybranchen, er vi begejstrede for at se, at andre transportbrancher er begyndt at adoptere vores produkter, siger han.

Revolutionerer busrejser i USA 

FlixBus startede i USA den 31. maj 2018 med ruter igennem Californien, Arizona og Nevada, og har siden kæmpet for at vinde de amerikanske rejsendes hjerter ved at tilbyde en ny tilgang til fjernbusrejser med en moderne, komfortabel bus samt underholdning ombord.

Med en skinnende ny flåde, der i gennemsnit er 1-2 år gammel, samt funktioner som gratis WIFI, stikkontakter ved hvert sæde og en underholdningsportal ombord, har det aldrig været mere behageligt at køre med bus. 

VR headsettene med navnet “Pico Goblin 2” er leveret af Pico Interactive, en af lederne indenfor VR headsets. Det er headsets med den nyeste teknologi, og de har et ergonomisk design, en skærm med 3K opløsning, en letvægtsfront, som kun vejer 260 gram, og 4 timers batteritid ved brug.

Headsettene fungerer fuldt autonomisk og uden at være afhængig af en ekstern server. Alt indhold og softwareopdateringer af VR underholdningssystemet håndteres af Inflight VR. 

Download pressemeddelelsen som PDF