Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

FlixBus tilføjer forbindelser gennem nyt salgssamarbejde

FlixBus tilføjer forbindelser gennem nyt salgssamarbejde

FlixBus har indgået et salgssamarbejde med Thinggaard Express, hvilket føjer endnu flere forbindelser til fjernbusselskabets store netværk. Ruten går fra Aalborg til Esbjerg, og giver passagererne 27 nye rejsemuligheder. 

Pressemeddelelse 19.09.19

For første gang i Danmark har FlixBus indgået et salgssamarbejde med et selskab, som opererer buslinjen, mens FlixBus stiller sin salgsplatform til rådighed.

Det drejer sig om et samarbejde med nordjyske Thinggaard Express, der kører rute 980 fra Aalborg til Esbjerg via Binderup, Viborg, Karup, Herning, Grindsted og Esbjerg Lufthavn. 

Kobler på netværk i hele Europa

Passagererne kan nu på nem vis købe deres billet gennem FlixBus’ app eller hjemmeside, hvor der er adgang til FlixBus’ store mobilitetsplatform. Ruten er koblet sammen med resten af FlixBus’ netværk, og man kan således købe billet, som gælder videre til FlixBus destinationer i både Danmark og Europa. 

-    Vi er glade for at have indgået dette samarbejde, som giver passagererne endnu flere muligheder i vores stadigt voksende netværk, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark. 

FlixBus kører til 48 byer i hele Danmark og har i alt over 2000 destinationer i 28 europæiske lande samt USA.  Passagerer til ruten, der betjenes af Thinggaard Express, skal stige på en bus med Thinggaard Express logo samt et FlixBus-skilt, hvorpå samarbejdet kommunikeres.

I Herning holder Thinggaard Express ved rutebilstationen, mens de grønne FlixBusser holder på Godsbanevej 1. 

CO2-kompenser med FlixBus 

Hos FlixBus er det muligt at tilkøbe CO2-kompensation til sin billet. Det udgør 1-3 procent af billetprisen, og pengene går til et FN-certificeret klimaprojekt. 

FlixBus tilbyder i øvrigt i disse uger en gratis busrejse til passagerer, som deltager i de globale klimastrejker den 20. eller 27. september.

- Vi vil gerne støtte op om dem, der deltager i klimastrejkerne og kæmper for en bæredygtig fremtid. Derfor tilbyder vi rejsende, der deltager i en klimastrejke, en fribillet til deres næste busrejse, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark.

Driften af rute 980 udføres af Thinggaard Express i henhold til virksomhedens aftale med X-bus om at køre denne rute. Ifølge fjernbuslovgivningen er det muligt for private busoperatører at betjene passagerer mellem stoppesteder beliggende med mindre end 75 km's afstand, hvis der indgås aftale herom med områdets pågældende trafikselskab.

Fakta om FlixBus

FlixBus kører til 48 byer i selskabets danske netværkSelskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd

FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017

Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande.

FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma.

FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser. 

Download pressemeddelelsen som PDF