Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Kør med FlixBus til Roskilde Festival

RF19

FlixBus kører direkte til Roskilde Festivals indgang fra Aalborg, Randers og Aarhus. Busbilletterne er netop sat til salg, og FlixBus har lige søsat en ny gratis underholdningsportal, så du behøver ikke kede dig undervejs. 

Pressemeddelelse 03.05.19

Er du allerede begyndt at glæde dig til at komme på Roskilde Festival, og overvejer hvordan du skal komme derover, så kan du nu få styr på transporten. FlixBus har nemlig lige sat billetterne til salg fra Aalborg, Randers og Aarhus til Roskilde Festivals Entrance East.

I år går der busser fra og til Aarhus hver dag, og fjernbusruterne er derfor også en god mulighed for de festivalgæster, som har endagsbillet.

Når teltpladsen åbner den 29. juni, går den første bus fra Aarhus kl. 8.00, og på festivalens sidste dag kan man tage en bus hjem efter en af nattens sidste koncerter, eller når man er kommet til sig selv i løbet af søndagen.

Hele ugen kan man tage af sted fra Aarhus om formiddagen, og på koncertdagene kan man lade sig fragte hjem efter en lang dag med musik og fest kl. 02.15. 

Fra Aalborg går første tur mod festivalen 29. juni kl. 07.30, samme dag er der første afgang fra Randers kl. 08.35.

Den 30. juni er der også afgang, og når festivalen er slut, kan man vende næsen mod de to byer med en FlixBus søndag morgen den 7. juli.  

Klimavenlig transportform til bæredygtig festival

Hos fjernbusselskabet er de meget tilfredse med samarbejdet med Roskilde Festival. 

-    Roskilde Festival har i mange år arbejdet med bæredygtighed, og vi er glade for, at vi kan være med til at fragte festivalgæsterne lige til indgangen på en klimavenlig måde, siger Lotte Rystedt, PR Manager ved FlixBus Danmark.

FlixBus kører med busser, der har en lav CO2-udledning og tilbyder et mere miljøvenligt alternativ til for eksempel bil- og flyrejser. Passagererne kan også vælge at tilkøbe CO2-kompensation, dette tilbyder FlixBus som eneste fjernbusselskab i Europa.  

Føler man sig heldig, er det i øvrigt en god ide at følge med på FlixBus’ facebookside i weekenden, hvor man kan deltage i en konkurrence om billetter både til Roskilde Festival og FlixBus-turen frem og tilbage.  

Gratis underholdning på turen

Turen til Roskilde Festival behøves ikke at føles lang, for FlixBus har nemlig netop lanceret den gratis underholdningsportal FLIXtainment. For første gang kan man således få gratis online underholdning på sin tur, når man rejser igennem det danske land. 

Fjernbuspassagererne kan gratis koble sig på FLIXtainment, hvor de kan finde 25 Hollywoodfilm, 7 Amazon TV-serier, over 100 lydbøger, 75 e-bøger, 30 internationale e-magasiner og 20 spil.

Man bruger sin egen smartphone, ipad eller computer til at koble på portalen ved at oprette forbindelse til FlixBus Wi-Fi og derefter gå til media.flixbus.com. 

FLIXtainment bliver i løbet af det kommende år rullet ud i hele FlixBus’ europæiske netværk. 

Find alle FlixBus’ afgange til Roskilde Festival og køb billetter her

Fakta om FlixBus 

FlixBus kører til 48 stoppesteder i 42 byer i det danske netværk

Selskabet samarbejder med 20 lokale, danske vognmænd

FlixBus har kørt indenrigs i Danmark siden foråret 2017

Globalt har den europæiske mobilitetsudbyder 350.000 daglige forbindelser til over 2000 destinationer i 29 lande

FlixBus er en kombination af et tech-startup, en e-handelsplatform og et transportfirma

FlixTeamet håndterer netværksplanlægning, kundeservice, kvalitetsstyring, marketing/salg, samt billetsalg, prissætning og forretningsudvikling, mens lokale buspartnere, ofte familiedrevne virksomheder, er ansvarlige for den daglige rutedrift af de grønne FlixBusser.  

Download pressemeddelelsen som PDF

Foto: Simon Frøsig Christensen, Roskilde Festival