Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Kom sovende til Paris med FlixBus

Kom sovende til Paris med FlixBus

FlixBus starter ud på en ny direkte rute fra København til Paris via Bruxelles. Undervejs samler bussen jyske og fynske passagerer op i Fredericia. Derfra går turen non-stop gennem natten og stopper i tide til en morgencroissant i Bruxelles eller en sen frokost i Paris.

Pressemeddelelse 18.05.2018

Skal sommeren byde på en tur til Paris, så er der nu kommet en ny, let og billig måde at komme til byernes by. FlixBus lancerer nemlig den 18. maj 2018 en ny direkte rute fra København til Paris via Bruxelles. Bussen gør et holdt i Fredericia, før passagererne bliver transporteret ned gennem Europa i løbet af natten. 

- Passagererne kan falde i søvn på de danske landeveje og vågne op i Bruxelles dagen efter, og over middag lander bussen i Paris. Vi er glade for, at vi nu kan tilføje endnu en international linje, så danskerne kan rejse ud i Europa med miljøvenlige busser, siger Winne Højer, som er landechef for FlixBus i Danmark.

FlixBus kører med busser, der har en lav CO2-udledning og tilbyder et mere miljøvenligt alternativ til for eksempel fly- og bilrejser. Passagerne kan også vælge at tilkøbe CO2-kompensation og derved køre helt CO2-netrualt. Miljøtillægget udgør ca. 1-3 procent af billetprisen, og beløbet investeres i et klimaprojekt, som er certificeret efter internationale standarder.

På linjen mellem København og Paris kører dobbeltdækkerbusser, og der er afgange hver dag i juli og august samt fem dage om ugen i øvrige måneder. Bussen kører fra København kl. 20.50, har opsamling i Fredericia 23.25 og kører derefter direkte til Bruxelles med ankomst kl. 9.45 og ender sin tur i Paris kl. 14.05. 

Startprisen er 289 kr. for en tur mellem København og Paris. 

- Vi har dynamiske priser, hvilket vil sige, at jo tidligere, man køber sin billet, jo billigere kan man rejse, forklarer Winnie Højer.

Fra Paris er der buslinjer til for eksempel Rom, Madrid og Lissabon, hvis man vil på en længere rejse rundt i Europa. 

Download pressemeddelelsen som PDF