Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Nyt FlixBus-tilbud til pendlere fra Odense

Nyt FlixBus-tilbud til pendlere fra Odense

FlixBus har indsat en tidlig afgang til de morgenfriske odenseanere, som skal begynde dagen i København.

Pressemeddelelse 03.09.18

De grønne FlixBusser har op til 33 daglige afgange fra Odense til København, og nu lancerer selskabet en tidlig afgang til odenseanere, som for eksempel skal til møder eller på arbejde i København først på dagen.

Fra den 3. september kører FlixBus fra Odense kl. 07.15 om morgenen på alle hverdage, og bussen er fremme i København kl. 09.15. Undervejs stopper den også i Nyborg.

Kom grønt frem

- Med det nye afgangstidspunkt vil vi gerne give pendlerne endnu et alternativ til bilen. I bussen kan man arbejde undervejs og komme frem på en grønnere måde, siger Lotte Rystedt, presseansvarlig ved FlixBus Danmark.

Der er wifi og strømstik i bussen, og det er muligt at tilkøbe klimakompensation til billetten. Miljøtillægget udgør ca. 1-3 procent af billetprisen, og beløbet investeres i et klimaprojekt, som er certificeret efter internationale standarder.

Bussen holder på Ingerslevsgade, lige ved siden af Københavns Hovedbanegård. Derefter fortsætter turen til Københavns Lufthavn.

Download pressemeddelelsen som PDF