§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Siddepladsreserveringer

Seat reservations

Du ønsker maksimal komfort under din rejse? Så reserver din yndlingsplads nu samtidig med bestillingen. På næsten alle forbindelser i vort trafiknet har du nu mulighed for at udsøge dig og reservere den ønskede siddeplads allerede inden afrejsen.

Rejser du med en ven eller veninde eller med din familie? Så vær sikker på, at I kommer til at sidde sammen.

Læn dig tilbage og nyd udsigten under rejsen på en af panoramapladserne med ekstra benplads. Også ved vore bordpladser kan du fra nu af rejse med større komfort og bedre benplads.

Med din reserverede favoritplads kan du starte din rejse helt afslappet og uden stress!

Siddepladskategorier

Du kan vælge mellem tre kategorier til din FlixBus-rejse:

Panorama
Panorama:
Bedre udsigt og mere benplads under din rejse
Table
Bord:
Større komfort ved din bordplads i vore dobbeltdækkerbusser
Classic
Classic:
Siddeplads efter dit valg
seat reservation via app

Hvordan kan jeg reservere en siddeplads?

Hvis vi tilbyder reservation af siddeplads på din forbindelse, vises dette under selve reservationen på hjemmesiden eller i app'en efter indtastning af passagerinformationerne. 

Det er også muligt at reservere siddeplads hos vore agenter og butikker.

Gebyret for siddepladsreserveringen afhænger af typen af den valgte siddeplads og af afstanden.  Du finder alle vore priser for siddepladsreserveringer her.

Du finder nummeret på din siddeplads på din billet. I vore busser med pladsreservation finder du nummeret på siddepladserne i øjenhøjde på håndbagagehylden, markeret med mørkegråt.

Tilføje, ændre eller annullere siddepladsreservering:

En reservation er kun mulig i forbindelse med selve bookingprocessen. Bagefter kan du desværre ikke bestille en siddeplads.  Hvis du vil annullere eller ændre klik her.

Grupper:

Reserverede siddepladser er ikke tildelt bestemte personer i jeres reservation.  Alle gruppemedlemmer kan frit vælge en af de reserverede siddepladser.

Hvordan finder jeg min siddeplads i bussen?

Alt efter rejsen kan man reservere plads enten i hele bussen eller kun på enkelte rækker I nogle få busser har vi endnu ikke mulighed for at reservere siddeplads.
 
Hvis du har reserveret en bestemt plads, finder du pladsnummeret på din billet.
I busser med siddepladsreservering finder du nummeret på siddepladsen i øjenhøjde ved håndbagagehylden.

Har du ikke reserveret en siddeplads, men alligevel fået tildelt en siddeplads på din billet, bedes du sætte dig på dette sæde.

Har du ikke reserveret en siddeplads og heller ikke fået tildelt en siddeplads på din billet, så har du frit valg på en ikke-reserverbar plads, frie siddeplads har en grøn sticker.   I dette tilfælde anbefaler vi dig at være tidligst muligt ved bussen for at få en bestemt siddeplads.  Bevægelseshæmmede rejsende er naturligvis fortrinsberettiget ved valg af siddeplads.