Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Værdikuponer til busrejser

Få FlixBus rabatkuponer og gavekort

Køb gavekort og vind værdikuponer

Busrejser gennem Europa med FlixBus gavekort

Vores gavekort

Den perfekte gave til enhver lejlighed - et FlixBus gavekort.  Står du og mangler en god gave til nære venner eller familie? Findes der nogen bedre gave end en afstikker til en af over 2.500 byer i Europa?  

Vores busrejse-gavekort fås til en værdi af enten: 10€, 25€  eller 40€. Vælg det ønskede beløb, og køb gavekortet online via vores fanshop, og modtag det direkte som e-mail.

Gavekortet er nemt at indløse på FlixBus.dk - du skal bare huske at indtaste koden under bookingen.

Få en kupon

Få gratis bus- værdikuponer...

Interesseret i gratis værdikuponer og busrejser i Europa til absolut lavpris? Eller endda gratis, hvis du deltager i en af vores konkurrencer? Så kig her.

Vi afholder ofte konkurrencer og lodtrækninger, eller sætter spontane gratis gaver på højkant. Du har altid en chance for at vinde gratis billetter og værdikuponer med FlixBus, uanset om du deltager i en "design-en-bus"-konkurrence eller måske en selfie-udfordring på en af vores nye, europæiske ruter.

Du skal blot tilmelde dig vores nyhedsbrev, og gerne allerede i dag. Du modtager ikke kun eksklusive tilbud, rabatter og rejsekuponer, men er samtidig først med alt det sidste FlixBus-nyt.

Giv vores facebook-side et like, så går du aldrig glip af vores eksklusive tilbud og gratis gaver. Vær den første af dine venner til at høre om kampagnetilbud, konkurrencer, præmier og gratis gaver.