Værdikuponer til busrejser

Få FlixBus rabatkuponer og gavekort

Køb gavekort og vind værdikuponer

Busrejser gennem Europa med FlixBus gavekort

Vores gavekort

Den perfekte gave til enhver lejlighed - et FlixBus gavekort!  Står du og mangler en god gave til nære venner eller familie? Findes der nogen bedre gave end en afstikker til en af over 900 byer i Europa?  

Vores busrejse-gavekort fås til en værdi af enten:  79kr, 189kr eller 379kr. Vælg det ønskede beløb, køb gavekortet online via vores fanshop, og modtag det direkte som e-mail.

Gavekortet er nemt at indløse på FlixBus.dk - du skal bare huske at indtaste koden under bookingen.

På udkig efter noget specielt? Vores fusion med MeinFernbus har resulteret i masser af gaveideer i vores fanshop, perfekt til venner og familie.

Få gratis bus- værdikuponer...

Interesseret i gratis værdikuponer? Og busrejser i Europa til absolut lavpris? Eller endda gratis, hvis du deltager i en af vores konkurrencer? Så kig her!

Vi afholder tit konkurrencer og lodtrækninger, eller sætter spontane gratis gaver på højkant. Gå ikke glip af alt det bedste! Du har altid en chance for at vinde gratis billetter og værdikuponer med FlixBus, uanset om du deltager i en "design-en-bus"-konkurrence eller måske en selfie-udfordring på en af vores nye, europæiske ruter.

Du skal bare tilmelde dig vores nyhedsbrev. Gerne allerede i dag. Du modtager ikke kun eksklusive tilbud, rabatter og rejsekuponer, men er samtidig først med alt det sidste FlixBus-nyt.

Giv vores facebook-side et like, så går du aldrig glip af vores eksklusive tilbud og gratis gaver - Vær den første til at høre om kampagnetilbud, konkurrencer, præmier og gratis gaver!