Bus Aalborg - Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Aalborg

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

For at holde øje med lufthavnsbussen fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn kan du bruge vores bustracker i realtid. Vælg dit stoppested for at bekræfte ankomsttidspunktet i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn og se eventuelle forsinkelser.
Ja, vores lufthavnsbusser fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn er egnede til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt. Servicedyr er velkomne i vores lufthavnsbusser. Kørestole, sammenfoldelige kørestole og andre mobilitetshjælpemidler kan desuden medbringes gratis.
Billetprisen for vores lufthavnsbus fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn starter ved 849,00 kr. Hvis du vil have de bedste tilbud, kan du overveje at rejse på mindre travle tidspunkter eller i hverdagene. Du kan nemt købe din billet på denne hjemmeside eller via appen.
Lufthavnsbussen fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn kører en rute på 1366 km. Turen tager normalt 23 timer 55 minutter. Når du planlægger rejsen, skal du huske, at der kan være meget trafik, og at det kan tage tid at komme gennem lufthavnen.
På lufthavnsforbindelser fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn må passagerer medbringe et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg) og en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg) uden ekstra omkostninger. Hvis du har brug for at medbringe ekstra bagage eller specialbagage, kan du se mulighederne på denne side. Husk også at kontrollere flyselskabets bagageregler.
I vores lufthavnsbusser fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn får passagererne ekstra benplads, egne stikkontakter samt toiletter, og de fleste busser har også gratis Wi-Fi.
Prisen for en børnebillet til lufthavnsbussen fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn afhænger af barnets alder og reservationstidspunktet. Børn under 15 år får normalt rabat på voksenbilletten. Under reservationen beregner vi den laveste pris blandt alle tilgængelige priser og rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen for børn. Se vores politik om rejser med børn og sæder. Klapvogne kan medbringes i bussens bagagerum uden ekstra omkostninger.
Vi tilbyder en række sikre betalingsmetoder, når du køber billet til lufthavnsbussen fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn. Du kan blandt andet vælge mellem kortbetaling, PayPal og Google Pay. Du kan se alle mulighederne, når du skal betale. Hvis du støder på problemer, kan du altid kigge på vores side Hjælp. Du kan også betale kontant, hvis du køber billetter ombord eller ved et salgssted.
Ja, at tage FlixBus' lufthavnsbus fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn er mere miljøvenligt end at tage en personbil eller taxa. Du kan desuden udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer billet.
Den første lufthavnsbus går fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn kl. 10:10. Når du reserverer din busbillet, skal du huske, at lufthavnstransporten fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn typisk tager omkring 23 timer 55 minutter. Husk også at planlægge efter eventuelle forsinkelser pga. trafikken og den tid, det tager at checke ind i lufthavnen. Ankom til lufthavnen 2-3 timer før den planlagte flyafgang.
Den sidste lufthavnsbus går fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn kl. 10:10. Normalt tager turen med bussen, der kører mellem Aalborg og Paris-Charles de Gaulle Lufthavn, omkring 23 timer 55 minutter. Glem ikke, at der kan være forsinkelser på grund af trafikken, og at det tager tid at komme gennem lufthavnen. Det anbefales at ankomme 2-3 timer før din flyafgang.
Du behøver ikke udskrive din billet til lufthavnsbussen, hvis den er købt online eller via appen. Du skal bare vise den QR-kode, som du modtog via e-mail eller i appen, til chaufføren, før du stiger på bussen fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn.
Du kan finde busstoppestederne i Aalborg og Paris-Charles de Gaulle Lufthavn ved hjælp af kortet på denne side. For at få så nem en rejse som muligt, bør du tjekke, hvor stoppestedet i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn er, så du har nok tid til at checke ind.
Før du reserverer lufthavnstransport fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn, skal du overveje følgende.
  1. Afgang - sørg for at være ved busstoppestedet i Aalborg til tiden: Se transportmulighederne dertil.
  2. Busturens længde - tag med i planlægningen, hvor lang tid det tager bussen at køre til lufthavnen (cirka 23 timer 55 minutter).
  3. Rejsetid til check in-området - tjek, hvor lang tid det tager at komme fra busstoppestedet til check in-skranken. Husk, at kontrollere, hvor busstoppestedet i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn ligger.
  4. Ankomsttid før afgang - sørg for at ankomme til lufthavnen 2-3 timer før det planlagte afgangstidspunkt. På den måde har du tid nok til at checke ind og komme gennem sikkerhedskontrollen, selvom der skulle opstå forsinkelser.
Hvis du har det i tankerne, er det nemmere effektivt at planlægge transporten til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn.

FlixBus' lufthavnstransport fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Din billet fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn til utrolige priser og med bekvemmelighed

Vil du til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn uden problemer? Start din rejse med FlixBus' lufthavnsbus til priser fra kun 849,00 kr. Det er nemt at reservere uanset om du gør det via vores app eller denne hjemmeside. Vi tilbyder flere sikre betalingsmetoder, fra kreditkort til Google Pay og Apple Pay.

Planlæg din lufthavnstransport fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Det er vigtigt at komme til tiden, hvis du skal nå et fly. Lufthavnstransporten fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn er 1366 km og tager normalt omkring 23 timer 55 minutter. Men husk, at trafikken kan være uforudsigelig, og det kan tage tid at komme gennem lufthavnen. Vi anbefaler at ankomme til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn 2-3 timer før afgang, så du slipper for at stresse. At komme til busstoppestedet i Aalborg og Paris-Charles de Gaulle Lufthavn er første skridt på din rejse. Brug vores praktiske kort på denne side til at finde afgangsstoppestederne og stoppestederne i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn. Planlæg din transport omkring vores tidligste afgang kl. 10:10, eller tjek de andre ture på din afgangsdato under reservationen.

Track din transport fra Aalborg til Paris-Charles de Gaulle Lufthavn i realtid

Vær på forkant med vores bustracker i realtid. Vælg dit busstoppested, og få opdateringer om bussens ankomsttidspunkt i Paris-Charles de Gaulle Lufthavn.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed