Sikkerhed i fjernbussen

Fjernbusserne fra FlixBus bringer dig sikkert og godt frem

Fjernbusserne er det sikreste transportmiddel på vejen. I følge landets officielle statistikker er bussen den sikreste måde at tilbagelægge fjernrejser på. Med FlixBus kommer du dermed altid sikkert frem. Sikkerhed har højeste prioritet hos os: Vores grønne fjernbus opfylder de højeste sikkerhedsstandarder, og vores chauffører er uddannet på baggrund af de nyeste metoder. Tag en tur med de sikre fjernbusser fra FlixBus og se hvad vi mener. Vores rutenetværk giver dig et overblik over de mange busforbindelser i hele Europa.

Vi bruger de nyeste sikkerhedsfunktioner ombord og ved uddannelsen af vores chauffører

Sikkerheden i fjernbussen hører til standarden hos FlixBus også takket være teknologisk innovation. Vores busser er udstyret med de nyeste elektroniske assistentsystemer, der understøtter sikkerheden. Hos FlixBus er ESP, nødbremsningsassistent, vejbaneassistent, automatisk fartpilot, lyssensor, omrids-/markeringslys og mange andre sikkerhedsfunktioner en selvfølge, hvilket øger sikkerheden på din fjernbusrejse betragteligt. Det tyske kontrolinstitut TÜV bekræfter ligeledes fjernbussernes sikkerhedsniveau. Vi kontrollerer regelmæssig, at din FlixBus lever op de til højeste sikkerhedskrav.

FlixBus-chaufføren bringer dig sikkert frem - dag og nat

Vores chauffører bringer dig sikkert frem. Alle FlixBus-chauffører er topkvalificerede, og modtager regelmæssigt træning i at reagere optimalt på enhver tænkelig trafiksituation. Vores chauffører kører sikkert og professionelt, uanset forholdene. Klartstrukturerede køre- og hvilepauser sikrer, at din buschauffør altid er veludhvilet og sidder koncentreret ved rattet. Ved hjælp af GPS-tracking kan vi altid følge med i køre- og hviletiderne samt positionen af vores busser. Natkørsel udføres hos FlixBus med dobbeltbesætning og med regelmæssige chaufførskift. Chaufførerne, der bruges her, er desuden specielt uddannet med henblik på natbuskørsel. Selvom rejsen nogle gange varer lidt længere, har sikkerheden altid topprioritet.

Spænd sikkerhedsselen og nyd turen

Du kan selv være med til at øge sikkerheden ombord. Det er påbudt at bruge sikkerhedssele i fjernbussen. Spænd hofteselen ombord på FlixBussen, og lad din sikre rejse begynde. Vores små gæster skal også rejse sikkert, og udover selepligten er der derfor også krav om brug af aldersgodkendte autostole. Sørg derfor for, at både du og dit barn (i passende autostol) hat sikkerhedsselen spændt under hele turen.Tjek sikkerheden i fjernbussen ved selvsyn, og book din billet til FlixBus i dag! Din sikkerhed har højeste prioritet for os, og derfor rejser du sikkert ombord hos FlixBus.