Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Der blev desværre ikke fundet nogen byer

Det ser ud til, at vi endnu ikke tilbyder nogen destinationer, der passer til din søgning. Prøv en anden søgning, eller kom tilbage snart.

Med fjernbussen i Danmark

Hvorfor ikke tilbringe den næste miniferie i Norden? Med FlixBus kan du rejse i Danmark nemt og bekvemt.

Jylland og de omkringliggende øer er i hvert fald altid en rejse værd. Om sommeren indbyder sandstrandene på de udstrakte kystområder dig til at bade og sejle. Inde i landet finder du ro og afslapning i Danmarks enestående skove og landskaber. Eller du lader dig begejstre over den spændende arkitektur i byer som København og Aarhus hen over et stykke lækkert smørrebrød. Ikke underligt, at danskerne igen og igen bliver kåret til at være nogle af verdens lykkeligste folk.

De 4 bedste argumenter for at tilbringe din ferie i Danmark

1. Aarhus er Europas kulturhovedstad 2017

Aarhus ist Europas Kulturhauptstadt 2017

Hvad kan man se i Aarhus?

Havnebyen Aarhus ligger lige ud til Kattegat og deler i år titlen som kulturhovedstad med den cypriotiske by Paphos. I Danmarks næststørste by er der mange slags museer og kulturelle institutioner, der retfærdiggør denne beslutning, f. eks. friluftmuseet Den Gamle By, Moesgaard Museum og ARoS Kunstmuseum,

Hvad er Moesgaard Museum?

På Moesgaard Museum vises mange fund fra perioderne stenalder frem til vikingetiden. Desuden kan man opleve flere bygninger i vikingetidens byggestil på området. Museet er åbent tirsdag - lørdag fra kl. 10 til kl. 20, søndag 10 - 17, og adgangen koster 140 Dkr. for voksne. På visse helligdage er Moesgaard Museum også åbent mandag. Museet ligger syd for centrum i bydelen Højbjerg.

Hvad kan man se på friluftmuseet Den Gamle By?

På området finder du mere end 75 historiske danske bygninger fra det 16. til det 20. århundrede, som for størstedelen er tilgængelige og er indrettet med møbler fra husets epoke eller huser udstillinger. Desuden er der en 70'er bydel. Museet er åbent næsten hele året, dog afhængigt af vejret, med skiftende åbningstider og indgangspriser, som du kan finde på museets hjemmeside.

2. Tivoli i København

Freizeitpark Tivoli in Kopenhagen

Hvad er Tivoli?

Tivoli er en kendt forlystelsespark i centrum af København, kun få meter fra Rådhuspladsen. Her finder du talrige rutsjebaner og forlystelser for enhver smag, f. eks. Rutschebanen fra året 1914.

Hvor finder du flere informationer?

Yderligere informationer om parken og hvilke rutsjebaner, vi anbefaler dig, finder du på vore sider over de bedste forlystelsesparker i Europa.

Hvornår har parken åbent og hvad koster indgangen?

I højsæsonen fra begyndelsen af april til slutningen af september kommer du som regel ind i parken for 110 - 120 danske kroner; prisen inkluderer dog ikke adgang til alle forlystelser. Parken har meget lange åbningstider, fra søndag til torsdag fra kl. 11 - kl. 23, fredag og lørdag kan du sågar blive der frem til midnat.

3. Østkystferie på Djursland

Ostseeurlaub in Djursland

Hvad kan jeg glæde mig til på Djursland?

Afkobling og solbadning. De flade kyster ved Kattegat egner sig perfekt til sommerlig badesjov. Afslapningssteder og spændende landskaber finder du desuden i Nationalparken Mols Bjerge på den sydlige del af halvøen.

Hvad kan jeg foretage mig på Djursland?

Du kan nyde naturen på cykel, vandre eller fiske. Hvis du gerne vil have et adrenalinsus kunne du overveje, om Djurs Sommerland ved Nimtofte er noget for dig. Fra maj til oktober kan du prøve de største rutsjebaner i Danmark.


Hvad kan man se i Nationalpark Mols Bjerge?

Ud over bakkede marker og skove er der også nogle attraktioner inden for parkens område. I den vestlige ende af parken kan du besøge Kalø Slot, en middelalderlig ruin fra det 14. århundrede. Ruinen ligger på en ø, som man kan spadsere ud til via en dæmning fra fastlandet i nærheden af Rønde. Desuden har du fra bjerget Jernhatten ved Ebeltoft en smuk udsigt over det sydøstlige Djursland.

4. Nyhavn i København

Nyhavn in Kopenhagen

Hvad er Nyhavn?

Fra Kongens Nytorv til Skuespilhuset strækker der sig den farverige og altid populære havnefront, Nyhavn. Med flotte byhuse, rejst tilbage i det 17. og 18. århundrede er det altid sceniske område et tilløbsstykke for såvel turister som københavnere.

Hvad skal jeg forvente?

Nyhavn er et seværdigt område af Københavns Havn i hjertet af den gamle by. Kanalen af samme navn er omgivet af farverige gavlhuse og etniske restauranter og knejper. Desuden kan man se mange museumsskibe i vandet, når man slentrer forbi.

Hvordan kommer jeg frem til havnen?

Kun få minutters gang fra Nyhavn ligger metrostationen Kongens Nytorv. Fra Rådhuspladsen skal du regne ca. 20 minutter til fods frem til kanalen. Desuden er der adskillige busstoppesteder i nærheden.

Derfor er fjernbussen et godt valg for din ferie

Gepäckmitnahme in unseren Fernbussen

Inkl. 2 stykker bagage

Rejs til Danmark uden ekstraomkostninger og uden at slæbe kufferter. Der er også plads til cyklen i de fleste busser!

FlixBus Haltestellen in zentraler Lage

Stoppesteder på centrale steder

Vi bringer dig direkte til de mest populære feriemål i Danmark.

Kostenloses WLAN

Gratis WLAN

Benyt dig af vores gratis WLAN og elstik under din fjernbusrejse til Danmark.

Bei FlixBus bekommst Du die günstigsten Preise

Billige billetter

Spar på din rejse med bussen til Danmark og brug hellere dine penge på Smørrebrød!

Derfor skal du rejse med fjernbussen i Danmark