Fjernbus til og fra Herning

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Herning

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Herning

Generelle oplysninger om Herning

Herning er en lille by med næsten 50.000 indbyggere i hjertet af Midtjylland; et sted, der forener naturens ro og enkelhed med storbyens travle liv. Tag en cykeltur langs den gamle jernbane mellem Herning og Viborg, eller nyd en picnic i en af parkerne i bymidten. Der er masser at tage sig til her, og du kan være sikker på, at de lokale gerne hjælper til. Så hvad venter du på? Book din FlixBus, og tag et smut til Herning!

Seværdigheder i Herning

Hvis du har familien med, anbefaler vi en tur i Jyllands Park Zoo. Det er en meget interaktiv zoo, hvor der er mulighed for at røre ved og fodre nogle af dyrene. I sommermånederne er det en perfekt dagsudflugt, som er lærerig og fascinerende for alle familiemedlemmer. Herning har en stærk tilstedeværelse i tekstilindustrien, og byen har mange fine butikker og indkøbscentre. HerningCentret anses af mange for at være Danmarks bedste indkøbscenter! Butikkerne har endda åbent om søndagen fra 11-16. Før busturen er det en god idé at undersøge, hvad der sker i Messecenter Herning, mens du er i byen. Du er måske ikke så interesseret i den mange fagmesser, der afholdes i centret, men i stedet kunne du måske tænke dig at se en af de mange fantastiske shows og koncerter. Og hvis du er sportsfan, kan du tjekke, om det er muligt at se en kamp i arenaen!

Herning : Kultur & historie

Herning blev grundlagt i 1800-tallet, og byen har rykket sig langt fra fortidens lille landbrugs- og tekstilby. På Herning Museum kan du lære om byens historie og om glæderne ved livet i byen i gamle dage. Herning er den berømte arkitekt Jørn Utzons hjemby, og der findes tre smukke bygninger, som han har tegnet, i byen. Hvis du holder af kunst, vil du ikke fortryde et besøg til Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum. Museet rummer over 4000 værker af det ikoniske kunstnerpar! Selve bygningen er et storslået syn, som dog alligevel ikke øver retfærdighed til kunstværkerne indeni.

Natteliv i Herning

Nattelivet i Herning starter ikke rigtig før om torsdagen, men de lokale forstår at have det sjovt. Hvis du vil have en afslappet aften med et stort udvalg af øl og whisky, foreslår vi Fox and Hounds Herning. Denne pub har en autentisk skotsk atmosfære, fantastisk betjening og endnu bedre drinks! 15 forskellige fadøl, flere end 75 flaskeøl og 89 forskellige whiskyer sikrer, at det bliver en rigtig god oplevelse. Hvis du har lyst til at danse natten lang, er området omkring Østergade det rette sted. Her er et udvalg af pubs og natklubber. Dette centrale område er stedet, hvor du møder de lokale, og man kan mærke energien i denne fantastiske, lille by. Nyd din aften, og husk, at du kan slappe af og tage en lur på turen hjem med FlixBus næste dag!


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed