Fjernbus til og fra Herning

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Herning

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Herning er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Herning. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraHerning.
For at bruge din busbillet til Herning skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Herning med priser helt ned til 35,00 kr alt efter dit afgangssted.
Herning har 3 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Herning via FlixBus med forbindelser fra 19 forskellige byer. På din busrejse til Herning får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Herning. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Herning under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Herning, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Herning. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Herning.

Things to do in Herning

Generelle oplysninger om Herning

Herning er en lille by med næsten 50.000 indbyggere i hjertet af Midtjylland; et sted, der forener naturens ro og enkelhed med storbyens travle liv. Tag en cykeltur langs den gamle jernbane mellem Herning og Viborg, eller nyd en picnic i en af parkerne i bymidten. Der er masser at tage sig til her, og du kan være sikker på, at de lokale gerne hjælper til. Så hvad venter du på? Book din FlixBus, og tag et smut til Herning!

Seværdigheder i Herning

Hvis du har familien med, anbefaler vi en tur i Jyllands Park Zoo. Det er en meget interaktiv zoo, hvor der er mulighed for at røre ved og fodre nogle af dyrene. I sommermånederne er det en perfekt dagsudflugt, som er lærerig og fascinerende for alle familiemedlemmer. Herning har en stærk tilstedeværelse i tekstilindustrien, og byen har mange fine butikker og indkøbscentre. HerningCentret anses af mange for at være Danmarks bedste indkøbscenter! Butikkerne har endda åbent om søndagen fra 11-16. Før busturen er det en god idé at undersøge, hvad der sker i Messecenter Herning, mens du er i byen. Du er måske ikke så interesseret i den mange fagmesser, der afholdes i centret, men i stedet kunne du måske tænke dig at se en af de mange fantastiske shows og koncerter. Og hvis du er sportsfan, kan du tjekke, om det er muligt at se en kamp i arenaen!

Herning : Kultur & historie

Herning blev grundlagt i 1800-tallet, og byen har rykket sig langt fra fortidens lille landbrugs- og tekstilby. På Herning Museum kan du lære om byens historie og om glæderne ved livet i byen i gamle dage. Herning er den berømte arkitekt Jørn Utzons hjemby, og der findes tre smukke bygninger, som han har tegnet, i byen. Hvis du holder af kunst, vil du ikke fortryde et besøg til Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum. Museet rummer over 4000 værker af det ikoniske kunstnerpar! Selve bygningen er et storslået syn, som dog alligevel ikke øver retfærdighed til kunstværkerne indeni.

Natteliv i Herning

Nattelivet i Herning starter ikke rigtig før om torsdagen, men de lokale forstår at have det sjovt. Hvis du vil have en afslappet aften med et stort udvalg af øl og whisky, foreslår vi Fox and Hounds Herning. Denne pub har en autentisk skotsk atmosfære, fantastisk betjening og endnu bedre drinks! 15 forskellige fadøl, flere end 75 flaskeøl og 89 forskellige whiskyer sikrer, at det bliver en rigtig god oplevelse. Hvis du har lyst til at danse natten lang, er området omkring Østergade det rette sted. Her er et udvalg af pubs og natklubber. Dette centrale område er stedet, hvor du møder de lokale, og man kan mærke energien i denne fantastiske, lille by. Nyd din aften, og husk, at du kan slappe af og tage en lur på turen hjem med FlixBus næste dag!

Busser fra og til Herning

Find de billigste busbilletter fra og til Herning

På udkig efter billige billetter fra eller til Herning? Vi tilbyder busforbindelser Herning fra helt ned til 35,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 3 stop i Herning, og du kan komme til dem fra 19 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Herning med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Herning med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Herning

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Herning online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed