Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Service ombord på bussen

Vores serviceydelser ombord på FlixBus

Vores fjernbus sikrer dig den bedste service, hvor FlixBus tilbyder gratis Wi-Fi med høj hastighed, ekstra benplads, masser af strømstik til dit udstyr og masser af plads til din bagage.

Du har altid gratis wi-fi ombord på vores busser.

Wi-Fi

Du må endelig ikke kede dig, så derfor giver vi dig gratis adgang til vores Wi-Fi på bussen. På hele turen kan du således surfe på internettet, chatte med dine venner og tjekke mail – endda med 4G-hastighed. Med FlixBus er du altid online.

Vores busser har behagelige sæder med ekstra benplads

Benplads

FlixBus garanterer dig desuden en siddeplad med ekstra meget benplads. Vores moderne busser er udstyret med komfortable sæder og masser af plads - også de "lidt større" blandt os, har tilstrækkeligt med plads til at få en komfortabel rejse. Alle sæder har justerbart ryglæn og sikrer komfort også ved længere rejser.

Ring til os med dine spørgsmål

Hjælp

På vores side med ofte stillede spørgsmål finder du svar på mange spørgsmål online.

Stikdåser i bussen

Strømstik

Dit batteri er løbet tør for strøm, men du vil surfe, chatte og arbejde på din bærbare? Intet problem, du finder de mange strømstik i vores FlixBus ved at se efter strømstiksymbolet eller ved at spørge vores chauffør.

Toiletter på alle vores busser

Toiletter

Der er stadig nogle minutters kørsel til dit holdested? Ingen panik - alle vores FlixBus-busser er udstyret med toiletter.

I vores fjernbusser er det nemt at have bagage med

Bagage

På din FlixBus har du også masser af plads til din bagage – læg den i bagagerummet, og læn dig tilbage. Vores chauffører hjælper dig også gerne med at læsse bagagen. Se bagagereglerne for detaljer vedrørende din bagage.