§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Service ombord på bussen

Vores serviceydelser ombord på FlixBus

Vores fjernbus sikrer dig den bedste service, hvor FlixBus tilbyder gratis Wi-Fi med LTE-hastighed, ekstra benplads, masser af stikdåser til dit udstyr og masser af plads til din bagage.

Du har altid gratis wi-fi ombord på vores busser.

Wi-Fi

Du må endelig ikke kede dig, og derfor giver vi dig gratis adgang til vores Wi-Fi på bussen. På hele turen kan du således surfe på internettet, chatte med dine venner og tjekke mail – endda med 4G-hastighed. Med FlixBus er du altid online.

Vores busser har behagelige sæder med ekstra benplads

Benplads

FlixBus tilbyder dig desuden en siddepladsgaranti med ekstra meget benplads. Vores moderne busser er udstyret med komfortable sæder og masser af plads - også de "lidt større" blandt os, har tilstrækkeligt med plads, for at få en komfortabel rejse. Alle sæder har justerbart ryglæn og sikrer komfort også ved længere rejser.

Ring til os med dine spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

På vores side med ofte stillede spørgsmål finder du svar på mange spørgsmål online. Hvis du stadig har ubesvarede spørgsmål udfylde vores kontaktformular.

Stikdåser i bussen

Stikdåser

Dit batteri er løbet tør for strøm, men du vil surfe, chatte og arbejde på din bærbare? Intet problem, du finder de mange stikdåser i vores FlixBus ved at se efter stikdåsesymbolet eller ved at spørge vores chauffør.

Toiletter på alle vores busser

Toiletter

Der er stadig nogle minutters kørsel til dit holdested? Ingen panik - alle vores FlixBus-busser er udstyret med toiletter.

I vores fjernbusser er det nemt at have bagage med

Bagage

På din FlixBus har du også masser af plads til din bagage – læg den i bagagerummet, og læn dig tilbage. Vores chauffører hjælper dig også gerne med at læsse bagagen. Se bagagereglerne for detaljer vedrørende din bagage.