Bagage i FlixBus

Vores FlixBus-busser tilbyder naturligvis masser af plads til din bagage. Du bedes læse følgende punkter nøje igennem. På den måde sikres du en så komfortabel og sikker rejse som muligt.

Din billet giver dig mulighed for gratis at medbringe

  • et stykke håndbagage (maks. 42 x 30 x 18 cm, maks. 7 kg)
  • 1 styk bagage (maks. 80 x 50 x 30 cm, mindre afvigende mål godkendes, dog maks. omfang af alle sider på 160 cm, maks. 20kg)

Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at du anbringer din håndbagage i bagagerummene over dit sæde for ikke at spærre flugtvejene. Du bedes mærke din bagage med navn og adresse for at undgå forvekslinger. Vores chauffører hjælper dig gerne med at læsse din bagage i bagagerummet.

Ekstrabagage

Hvis der er plads, kan du medbringe endnu et ekstra stykke bagage. Det må ikke overstige dimensionerne for bagage og må ikke veje mere end 20 kg. Det ekstra bagagestykke koster 2€ og skal enten (såfremt det er muligt på rejsen) bestilles sammen med reservationen, eller telefonisk registreres og bekræftes af vores kundeservice efter endt booking, dog tidligst 48 timer inden afgangstidspunktet: +45 32 72 93 86*. Der er generelt ikke mulighed for at medtage mere end et styk bagage.

Specialbagage

Du skal betale et gebyr på 9€ for bagage, der overskrider målene. Bagagen må ikke overskride omkredsen på 240 cm (højde i cm + bredde i cm + dybde i cm) og en vægt på 30kg. Desuden skal specialbagage (såfremt det er muligt på rejsen) enten anmeldes i forbindelse med bestillingen eller telefonisk registreres og bekræftes af vores kundeservice efter endt booking, dog tidligst 48 timer inden bussens afgangstidspunkt: +45 32 72 93 86*. Hver passager må kun medbringe ét stykke specialbagage. Der kan dog ikke gøres krav på dette. Specialbagage omfatter bl.a. ski og musikinstrumenter (vi anbefaler, at de transporteres i en hård kuffert). Der gælder særlige regler i forbindelse med cykler og ortopædiske hjælpemidler. Nogle genstande er udelukket fra transport.

Se vores Almindelige salgsbetingelser for yderligere oplysninger om vores bagageregler og de udelukkede genstande.

Cykler

På mange af FlixBus-busserne har du også mulighed for at medbringe din cykel (i standardstørrelse uden tilbygninger og maks. 25 kg) mod betaling af et gebyr på 69kr. Du registrerer din cykel under reservationen ved at anføre både antallet af passagerer og antallet af cykler (maks. én cykel pr. passager).
Hvis du ikke har mulighed for at registrere en cykel til din rejse, kan du eventuelt medbringe din cykel i en cykeltransporttaske. I dette tilfælde vil den blive behandlet som specialbagage, som skal forhåndsregistreres telefonisk hos kundeservice (se ovenfor).
Kontakt vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til transporten af elcykler: +45 32 72 93 86*.

Barnevogne/kørestole/ganghjælpemidler

I nogle busser er der mulighed for gratis at medbringe barnevogne, kørestole og ganghjælpemidler.
Du skal telefonisk registrere kørestole og ganghjælpemidler senest 36 timer inden afgangstidspunktet hos os: (+45 32 72 93 86*). OBS: Det er af sikkerhedsmæssige årsager kun muligt at medbringe disse, hvis de kan klappes sammen og ingen elektrisk motor har.
Barnevogne anses som specialbagage og skal telefonisk registreres hos os tidligst 48 timer inden afgangstidspunktet: (+45 32 72 93 86*).

Musikinstrumenter

Du kan medbringe musikinstrumenter, som overholder håndbagagemålene (42 x 30 x 18 cm, maks. 7 kg), gratis i stedet for din håndbagage i kabinen. Du kan vælge enten at medbringe din håndbagage eller dit musikinstrument i kabinen.
Musikinstrumenter, der overstiger håndbagagemålene (42 x 30 x 18 cm, maks. 7 kg), anses som specialbagage og skal transporteres i bagagerummet i en passende indpakning (instrumentkuffert). Vi anbefaler i dette tilfælde, at de transporteres i en hård kuffert. I dette tilfælde koster transporten 69kr og skal telefonisk registreres hos og bekræftes af kundeservice efter reservationen, dog tidligst 48 timer inden afgangstidspunktet for bussen: +45 32 72 93 86*.
Musikinstrumenter samt kufferter hertil, som overstiger 135 x 48 x 35 cm, kan ikke medbringes (f.eks. kontrabasser).

Glemt din bagage i bussen?

Efterlys din manglende bagage hos vores hittegodskontor. Vi hjælper dig hurtigst muligt videre.

*Bemærk, at gebyr for opkald fra fastnettelefon såvel som mobiltelefon afhænger af den individuelle udbyders takster.