Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 32 72 93 86 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§

Bagage i FlixBus

Vores FlixBus-busser tilbyder naturligvis masser af plads til din bagage. Du bedes læse følgende punkter nøje igennem, da du på denne måde sikres en så komfortabel og sikker rejse som muligt.

Din billet giver dig mulighed for gratis at medbringe:

  • 1 styk håndbagage (maks. 42 x 30 x 18 cm, maks. 7 kg)
  • 1 styk bagage (maks. 80 x 50 x 30 cm, mindre afvigende mål godkendes, dog maks. omfang af alle sider på 160 cm, maks. 20 kg)

Af sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at du anbringer din håndbagage i bagagerummene over dit sæde, så flugtvejene holdes fri. Du bedes mærke din bagage med navn og adresse, for at undgå forvekslinger. Vores chauffører hjælper dig gerne med at læsse din bagage i bagagerummet.

Ekstrabagage

Den ekstra bagage må ikke overskride mål og vægt for bagage til transport i kuffertrummet og kan transporteres for et gebyr på 35 kr, når bagagen tilføjes med det samme i forbindelse med bookingen. Hvis du ønsker at tilføje ekstra bagage efter selve bookingen, kan du gøre det via vores servicehotline. Du skal betale et gebyr på 70 kr ved bussen. Generelt kan vi ikke garantere, at der er plads til mere end ét stykke bagage.

Specialbagage

Du skal betale et gebyr på 70 kr for at medbringe bagage, der overskrider de normale mål. Målene for specialbagage må ikke overskride omkredsen på 240 cm (højde i cm + bredde i cm + dybde i cm) og ikke overskride en vægt på 30 kg. Desuden skal specialbagage (såfremt det er muligt på rejsen) enten bestilles i forbindelse med reservationen, eller anmeldes til og bekræftes telefonisk af vores kundeservice efter endt booking, dog tidligst 48 timer inden busafgang*. Hver passager må kun medbringe ét stykke specialbagage og der kan dog ikke gøres krav på denne mulighed, hvis der ikke er plads. Specialbagage omfatter eksempelvis ski og musikinstrumenter (vi anbefaler, at de transporteres i en hård kuffert). Der gælder særlige regler i forbindelse med cykler og ortopædiske hjælpemidler, og visse genstande er udelukket fra transport.

Se vores Almindelige salgsbetingelser for yderligere oplysninger om vores bagageregler og de udelukkede genstande.

Cykler

På de fleste af FlixBus-busserne har du også mulighed for at medbringe din cykel (i standardstørrelse uden tilbygninger og maks. 25 kg) mod betaling af et gebyr på 69 kr. Du registrerer din cykel under reservationen, ved at anføre både antallet af passagerer og antallet af cykler (maks. én cykel pr. passager).
Hvis du ikke har mulighed for at registrere en cykel til din rejse, kan du eventuelt medbringe din cykel i en cykeltransporttaske. I dette tilfælde vil den blive behandlet som specialbagage, som skal forhåndsregistreres telefonisk hos kundeservice (se ovenfor).
El-cykler og pedelec, tandems og liggecykler bliver ikke transporterer på cykelholdere.

Barnevogne/kørestole/ganghjælpemidler

I nogle busser er der mulighed for gratis at medbringe barnevogne, kørestole og ganghjælpemidler.
Du skal telefonisk registrere kørestole og ganghjælpemidler senest 36 timer inden afgangstidspunktet hos os*. OBS: Det er af sikkerhedsmæssige årsager kun muligt at medbringe disse, hvis de kan klappes sammen og ingen elektrisk motor har.
Barnevogne anses som specialbagage og skal telefonisk registreres hos os tidligst 48 timer inden afgangstidspunktet*.

Musikinstrumenter

Du kan medbringe musikinstrumenter, som overholder håndbagagemålene (42 x 30 x 18 cm., maks. 7 kg), gratis i stedet for din håndbagage i kabinen. Du kan vælge enten at medbringe din håndbagage eller dit musikinstrument i kabinen.
Musikinstrumenter, der overstiger håndbagagemålene (42 x 30 x 18 cm, maks. 7 kg), anses som specialbagage og skal transporteres i bagagerummet i en passende indpakning (instrumentkuffert/hård kuffert). I dette tilfælde koster transporten 70 kr og skal telefonisk registreres og bekræftes af kundeservice efter reservationen, dog tidligst 48 timer inden afgangstidspunktet for bussen*.
Musikinstrumenter samt kufferter hertil, som overstiger 135 x 48 x 35 cm., kan ikke medbringes (f.eks. kontrabasser).

Glemt din bagage i bussen?

Efterlys din manglende bagage hos vores hittegodskontor - vi hjælper dig hurtigst muligt videre.

*Bemærk, at gebyr for opkald fra fastnettelefon såvel som mobiltelefon afhænger af den individuelle udbyders takster.