Rejs med bus til lufthavnen

Daglige lufthavnsforbindelser fra kun 5 euro!

Der er mange fordele ved at rejse med FlixBus: omfattende netværk over hele Europa, moderne, komfortable busser, wi-fi i bussen ... Men du har ret i, at bussen måske ikke er det bedste valg, hvis du f.eks. vil til New York, Dubai eller Hawaii. Det ville tage omkring 65 timer at køre fra New York til München – og så er der ikke taget højde for obligatoriske pauser til vores chauffører (sikkerhed frem for alt!), trafikpropper og også lige det med, at vores busser ikke kan flyde. Vi kan ikke lave busser, der er lige så hurtige som flyvemaskiner, så vi har valgt den næstbedste løsning. Vi tilbyder nu hyppige, prisbillige busforbindelser til 29 af de største lufthavne i Europa, som har flyafgange til hele verden! Hvad betyder det for dig? Du behøver ikke længere at begrænse dig selv til den nærmeste lufthavn, men kan i stedet vælge de billigste billetter eller den mest bekvemme flyvning og lade os sørge for, at du når frem til lufthavnen. Slut med dyre parkeringsafgifter. Du behøver ikke at bekymre dig om din bagage – se vores bagageregler. Ikke mere stress! Vidste du, at der er 237 millioner tomme pladser på flyvninger hvert år? Det lyder som en oplagt lejlighed til at rejse mere i 2018 – du skal bare booke en billet og tag bussen til dit næste eventyr! Er der lang tid til din flyafgang? Ved du ikke, hvordan du skal slå tiden ihjel? Vi har forberedt nogle "missioner" til dig, som du kan fuldende, mens du venter på boarding. Tjek dem ud nedenfor!

Vores samarbejder

FlixBus transporterer dig nemt og bekvemt til din flyvning med SunExpress. Flyselskabet SunExpress, som transporterer over 8,8 millioner passagerer om året og har næsten 30 års erfaring som feriespecialist, er en af FlixBus' nye partnere. Passagerer kan vælge mellem 1.200 direkte flyvninger om ugen mellem Europa og Tyrkiet samt attraktive destinationer ved Middelhavet og Det Røde Hav, på De Kanariske Øer og i Nordafrika. Book din rejse med SunExpress online nu: sunexpress.com.

Skal du flyve med South African Airlines? Har du nogensinde drømt om at besøge Sydafrika, Namibia eller Mauritius? Takket være samarbejdet mellem FlixBus og South African Airlines (SAA) er tidspunktet oplagt til at tage afsted! Alle passagerer, der skal flyve med South African Airways (SAA) fra München eller Frankfurt am Main, kan drage fordel af gratis fjernbustransport i lufthavnen takket være samarbejdet mellem FlixBus og SAA. Vores buskøreplan er synkroniseret med flyafgange og -ankomster for at kunne tilbyde dig en så praktisk rejseoplevelse som muligt.

Hvordan fungerer det?

Book din flyrejse med SAA fra eller til München eller Frankfurt på www.flysaa.com. Du modtager en rabatkupon til gratis lufthavnstransport med FlixBus og booker din busbillet

God tur!

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg

Lufthavnen EuroAirport ligger i Frankrig tæt på grænsen mellem tre lande: Frankrig, Schweiz og Tyskland. Lufthaven ligger kun få kilometer nord for Basel i Schweiz, 20 km syd for Mulhouse i Frankrig og 46 km fra Freiburg i Tyskland og fungerer derfor som den primære internationale lufthavn for alle tre byer og de omkringliggende områder. Uanset om du vil køre til lufthavnen fra Basel eller fra en by langt borte, bør du tage et kig på vores ruter og tage en FlixBus til lufthavnen!

Lufthavnen har kun én terminal i tre etager. Level 2, hvor vores FlixBusser ankommer og afgår fra, er ankomstetagen. Afgange foregår fra Level 3, som er opdelt i schweiziske og franske sektioner. Du skal gå til Level 4 for at komme til gateområdet.

Der er begrænsede muligheder for shopping og spisning i denne lufthavn, og de fleste findes før sikkerhedskontrollen. Efter sikkerhedskontrollen er der kun nogle små snackboder og en tax free-butik. Gratis wi-fi er tilgængelig i 2 timer.

Busstoppets placering

Busstoppet findes på Level 2 i den franske sektion.

Adresse:

EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg 68304 Saint-Louis

Zürich ↔ Basel EuroAirport Strasbourg ↔ Basel EuroAirport Freiburg ↔ Basel EuroAirport

Frankfurt lufthavn

Frankfurt Lufthavn er en af Europas største og travleste lufthavne. Derfor kan du være sikker på et bredt udvalg af flyvninger, som giver dig mulighed for at rejse til alle verdenshjørner. Lufthavnen ligger ca. 12 km fra Frankfurts centrum.

Terminal 1, hvorfra alle Lufthansa-fly samt andre flyselskaber, der er medlem af Star Alliance, opererer, er den ældste og største af de to terminaler i Frankfurt Lufthavn. Hvis du skal hente en ven eller et familiemedlem i lufthavnen efter en lang flyrejse, skal du gå til den nederste etage i Terminal 1, hvor ankomsthallen er placeret. Indtjekningsskranker og afgange befinder sig på næste etage. Terminal 2, som er den mindste terminal, men bestemt ikke mindre vigtig, betjener hovedsageligt flyvninger fra flyalliancerne Oneworld og SkyTeam.

Tjenester i lufthavnen spænder fra de obligatoriske tax free-butikker til et bryllupskapel. Nåede du ikke at komme til frisøren før et vigtigt møde, glemte du at sende et postkort til din bedstemor fra din ferie, eller vil du have et brusebad? Det er ikke noget problem. Og hvis du og din udkårne har lyst til at springe ud i det og gifte jer lige før eller efter en romantisk kærestetur, kan I ordne den sag med det samme i lufthavnen!

Her er nogle andre tjenester, som Frankfurt Lufthavn tilbyder:

 • Ubegrænset gratis wi-fi
 • Lounges til at slappe af i før eller mellem flyvninger
 • Diverse shopping- og spisesteder

Din mission i Frankfurt Lufthavn

 • Frankfurt Lufthavn er kæmpestor, og vi er sikre på, at du nok kan underholde dig selv på den ene eller den anden måde uden vores hjælp.
 • Men hvis du alligevel kommer til at kede dig, er denne lufthavn perfekt til people-watching. Folk fra mange forskellige lande og kulturer ankommer til og flyver fra dette store knudepunkt, så hvorfor ikke bare sætte dig ned og forestille sig deres livshistorier? Hvis du føler dig særligt social, kan du også prøve at snakke med nogle af dem.

Busstoppets placering

 • Terminal 1 Hugo-Eckener-Ring (parkeringsområde P36) 60549 Frankfurt Flughafen
 • Terminal 2 Frankfurt Flughafen (FRA) 60549 Frankfurt am Main
Karlsruhe ↔ Frankfurt Heidelberg ↔ Frankfurt Mannheim ↔ Frankfurt

München lufthavn ​

München Lufthavn er den andenstørste lufthavn i Tyskland og kan derfor tilbyde forbindelse til mange spændende destinationer. Desuden er lufthaven også moderne, effektiv og ren, og der bliver gjort lidt ekstra for kundernes komfort og tilfredshed. På trods af lufthavnens størrelse er det nemt at finde rundt takket være god skiltning. Hvis du alligevel har svært ved at finde vej, kan du altid spørge lufthavnens venlige personale om hjælp. München Lufthavn ligger ca. 32 km nord for München. På trods af lidt forvirring fra tid til anden er det Münchens eneste lufthavn. Flughafen Memmingen (se nærmere oplysninger nedenfor) bliver nogle gange uofficielt kaldt Munich West, fordi den fungerer som et billigt alternativ til München Lufthavn.

Hvis du ser bort fra alle flyene, som lander og letter, er München Lufthavn nærmest et stort shoppingcenter med mange lækre spisesteder og et stort udvalg af tjenester og aktiviteter til at få tiden til at gå. De mange shoppingmuligheder alene vil holde dig beskæftiget i mange timer, og du får nok svært ved at vælge kun ét spisested. Hvis du alligevel kommer til at kede dig på et tidspunkt, kan du nemt finde et af de mange afslapningsområder eller smutte ind i en overraskende komfortabel Napcab, forbinde din enhed til det gratis, ubegrænsede wi-fi og slappe af.

München Lufthavn har også et ret imponerende udbud af aktiviteter. Lufthavnsentusiaster kan deltage i en 50 eller 90 minutters rundvisning bag kulisserne på stedet. Rundvisningen i Airbus A380, verdens største passagerfly, er også værd at tage med. Om vinteren kan man besøge et traditionelt tysk julemarked, og om sommeren kan fans af surfing få en cool oplevelse.

Din mission i München Lufthavn

 • Trin 1: Klæd dig passende på. Start med at besøge Gössl – en butik, som sælger alt, hvad du har brug for til et autentisk bayersk look. Du har sikkert set pigerne i farvestrålende kjoler og mændene med brune læderbukser og ternede skjorter, ikke?
 • Trin 2: Sørg for at forevige øjeblikket. Tag en selfie – dine følgere på Instagram vil helt sikkert gerne se det. Du har ubegrænset wi-fi i lufthavnen, så bare opret forbindelse på din smartphone, og del dine billeder!
 • Trin 3: En god middag. Nu kan du begive dig hen til Airbräu biergarten, for det er tid til en lækker schnitzel eller käsespätzle med masser af ost skyllet ned med et glas forfriskende øl, som brygges lokalt i lufthavnen. Vi anbefaler, at du bestiller din øl i størrelsen Maß, ligesom de lokale. (Og nej – det er ikke en kande, men et 1-liters glas. Til én person).
 • Trin 4: Middagslur. Vi ved, at den bayerske madlavning kan ligge lidt tungt i maven, så du får nok brug for en middagslur. Der findes mange afslapnings- og soveområder (napcabs).
 • Trin 5: Send familien en tanke. Husk at købe nogle souvenirs til venner og familie. Der er masser af souvenirbutikker i lufthavnen med traditionelle, bayerske gaver!
 • Trin 6: Husk, at du skal nå et fly!

Busstoppets placering

Busstoppet er placeret ved en busterminal mellem Terminal 1 og 2. Uanset hvilken terminal du skal flyve fra, er der ikke langt at gå.

Adresse:

Munich International Airport (MUC) Terminalstraße Ost 2 / 85356 München, Tyskland

Salzburg ↔ München lufthavn Nürnberg ↔ München lufthavn Bamberg ↔ München lufthavn

Paris Charles de Gaulle lufthavn

På grund af lufthavnens størrelse og det store antal rejsende kan det være vanskeligt at finde rundt, og det kan tage noget tid at komme igennem sikkerhedskontrollen. Vi anbefaler, at du har det i mente og ankommer til lufthavnen i god tid. Det kan også være tidskrævende at gå gennem terminalerne eller fra én terminal til en anden, men den gode nyhed er, at der findes gratis shuttlebusser, som afgår med få minutters mellemrum.

Hvis du har tid til overs, kan du shoppe! Lufthavnen byder på eksklusive shoppingmuligheder som Dior, Prada og Hermés såvel som butikker i en mere overkommelig prisklasse, fx Mango og Victoria's Secret. Hvis du er på udkig efter noget at spise og har masser af tid, er der flere gourmetrestauranter og bistroer i lufthavnen. Er tiden knap, eller måske har du bare lyst til en snack og en kop kaffe? Du vil ikke blive skuffet over udvalget af caféer og fastfoodrestauranter. Husk: De fleste butikker og restauranter ligger før sikkerhedskontrollen, så hvis du vil have en ordentlig frokost eller købe souvenirs, skal du sørge for at gøre det, inden du går igennem sikkerhedskontrollen!

Der er gratis wi-fi i lufthavnen, men du kan vælge at betale ekstra for en hurtigere forbindelse uden reklamer. For dem, som rejser uden en laptop, findes der multimediecentre med desktopcomputere på forskellige steder i lufthavnen.

Til gamerne findes der Playstation-områder, hvor man gratis kan spille de seneste spil. Måske er det ikke lige din kop te, men vi er allerede ved at planlægge en flyvning fra CDG alene af den grund!

Din mission i Paris CDG Lufthavn

 • Paris er en smuk by, som har meget at byde på, men der er ét bestemt vartegn, som man ser oftere end alle de andre: Eiffeltårnet!
 • Prøv at spotte så mange Eiffeltårne som muligt (på plakater, i butikker, miniaturefigurer rundt omkring),
 • og tag et billede af hver af dem.
 • For at gøre opgaven lidt sværere er der én regel: Eiffeltårnet på lufthavnens logo tæller ikke!

Busstoppets placering

Busstoppet er placeret ved Terminal 3.

Adresse:

Charles de Gaulle Airport (CDG) Rue d'Athènes 93290 Tremblay-en-France

Amsterdam ↔ Paris-Charles de Gaulle Lufthavn Lille ↔ Paris-Charles de Gaulle Lufthavn Lyon ↔ Paris-Charles de Gaulle Lufthavn

Berlin Tegel lufthavn

Tegel Lufthavn er den største af de to lufthavne ved Berlin og den primære internationale lufthavn for storbyen og de omkringliggende områder. Lufthavnen ligger 8 km nordvest for centrum. Der er planer om, at Berlin Tegel samt Berlin Schönefeld skal erstattes af en ny lufthavn om nogle få år, som skal tjene hele Berlin. På nuværende tidspunkt er begge de eksisterende lufthavne i fuld drift.

Hvis du har lyst til at klemme lidt shopping ind før din flyafgang, anbefaler vi, at du gør det før sikkerhedskontrollen, eftersom udvalget af butikker efter kontrollen er begrænset til tax free-butikker og kiosker. Hvis du er på udkig efter et spisested, kan du vælge mellem mange restauranter (mest fastfood) og bagerier. Tyske bagerier laver som regel gode sandwich og panini, så du vil ikke blive skuffet.

Der er gratis wi-fi i én time, så husk det, hvis du skal vente længe og ikke vil betale ekstra.

Tegel fungerer som en hub for lavprisselskaberne AirBerlin og Eurowings (tidligere Germanwings). Hvis du beslutter dig for at rejse fra Berlin Tegel, kan du flyve over hele verden selv på budget!

Din mission i Tegel Lufthavn

 • Vores kollega Christina påstår hårdnakket, at det er muligt at komme fra busstoppet, gennem sikkerhedskontrollen og hele vejen til gaten på 5 minutter (vi gætter på, at der er en sjov historie bag) – lad os se, om du kan gøre det hurtigere!
 • Ellers kan du se 11. afsnit af sæson 5 af Homeland og spotte alle stederne i lufthavnen, hvor tv-serien blev optaget.

Busstoppets placering

Busstoppet er placeret ved Terminal A/B bag et lokalt busstop "Flughafen Tegel (Airport) (Berlin)".

Adresse:

Zufahrt zum Flughafen Tegel 13405 Berlin

München ↔ Berlin Aalen ↔ Berlin Rostock ↔ Berlin

Berlin Schönefeld Lufthavn ​

Schönefeld Lufthavn ligger 18 km sydøst for Berlins centrum. Lufthavnen er forholdsvis lille, så du bør ikke opleve problemer med at finde rundt. Der er planer om, at Berlin Schönefeld om nogle få år skal erstattes af en ny, stor lufthavn, som skal tjene hele Berlin. På nuværende tidspunkt er lufthavnen dog stadig i fuld drift.

Listen af tjenester, som tilbydes, er mindre omfattende end i større lufthavne, men alle nødvendighederne er der. Der findes tax free-butikker i Terminal A og D. Hvad angår udvalget af restauranter, bør du nok overveje at få noget at spise, før du går gennem sikkerhedskontrollen. Gratis wi-fi er tilgængelig i en time.

Schönefeld fungerer som base for EasyJet, som flyver til omkring 50 destinationer, herunder Marokko, Storbritannien og Israel. Hvis du planlægger en rejse med Ryanair, er der masser af destinationer, som du kan flyve til fra Berlin Schönefeld, især i Spanien og Italien.

Din mission i Schönefeld Lufthavn

Prøv, om du kan få øje på byggepladsen for den nye Berlin Brandenburg Lufthavn, som skal erstatte begge Berlins lufthavne i fremtiden.

Busstoppets placering

Busstoppet er placeret ved parkeingsområde P3 foran Terminal B.

Adresse:

Airport 12529 Berlin Flughafen Schönefeld

Dresden ↔ Berlin Hamborg ↔ Berlin Osnabrück ↔ Berlin

Memmingen Allgäu Lufthavn

Denne lille, men rene, kundevenlige og effektive lufthavn ligger blandt Sydtysklands marker i nærheden af byen Memmingen. Det hele er ret idyllisk. Nogle dage er der kun seks afgange, og der er nærmest ingen kø ved sikkerhedskontrollen, så man oplever ikke den samme stressede stemning som i andre lufthavne. Du skal blot ankomme med bussen, bestille en øl, oprette forbindelse til den gratis wi-fi, slappe af og vente på din flyafgang.

Memmingen Lufthavn kaldes også ind imellem Munich-West, fordi den er et populært lavprisalternativ til München Lufthavn. Det tager kun ca. 90 minutter at komme med bussen til Münchens centrum. Størstedelen af afgangene fra Memmingen beflyves af Ryanair og Wizzair, og de fleste fly har kurs mod populære feriedestinationer i bl.a. Spanien, Italien og Grækenland.

Ud over den førnævnte wi-fi er tjenesterne i Allgäu Lufthavn ret beskedne, men dog tilstrækkelige. Der findes steder, hvor du kan få en hurtig bid mad, både før og efter sikkerhedskontrollen. Som man kan forvente, når man er lidt ude på landet i Bayern, er der også en biergarten i lufthavnen og en café, hvor man kan købe dessert. En lille tax free-butik har alle fornødenhederne: chokolade, parfume og et udvalg af spiritus.

Din mission i Memmingen Lufthavn

Find parkrestauranten Berger's, og bestil nogle traditionelle bayerske specialiteter og selvfølgelig et godt glas øl til! For at gøre det nemmere for dig ligger restauranten kun 10 minutters gang fra afgangsterminalen.

Busstoppets placering

Busstoppet er placeret lige ved siden af terminalen – det er ikke til at overse!

Adresse:

Am Flughafen Allgäu Airport GmbH & Co. KG 87766 Memmingerberg, Tyskland

München ↔ Memmingen Nürnberg ↔ Memmingen Bamberg ↔ Memmingen

Stuttgart International Airport

Den internationale lufthavn i Stuttgart er den sjettestørste lufthavn i Tyskland. Den ligger midt i landet, ca. 13 km fra Stuttgart. Lige ved siden af lufthavnen findes Messe Stuttgart, hvilket er meget praktisk for forretningsrejsende. Selvom lufthavnen har fire terminaler, er den ikke alene forholdsvis lille, men også ren, moderne og nem at finde rundt i.

Mulighederne for shopping i Stuttgart Airport er ret begrænsede, men du får ingen problemer med at finde det mest nødvendige. Der er tre tax free-butikker i området efter sikkerhedskontrollen – i Terminal 1, 3 og 4. Før sikkerhedskontrollen finder du en boghandel, en kiosk og flere tøjbutikker. Hvis du vil have et varmt måltid, skal det være før, du går gennem sikkerhedskontrollen. Hvorfor ikke prøve lufthavnens biergarten i Terminal 3, som byder på alle de tyske specialiteter, som du kan forestille dig? Hvis du foretrækker at holde dig til klassikerne, er der både en Burger King og en McDonalds i Terminal 1. Hvis du er ude efter en finere madoplevelse i lufthavnen, bør du vælge enten Restaurant Top Air eller Red Baron.

Du kan benytte dig af lufthavnens gratis wi-fi i én time. Derefter kan du enten betale ekstra eller vælge at læse en bog i stedet.

De flyselskaber, som står for størstedelen af flyvningerne til og fra Stuttgart lufthavn, er Eurowings, Air Berlin, Condor og TUIfly. Lavprisselskabet Eurowings (tidligere Germanwings), som har en af sine hubs her, tilbyder hovedsageligt fly til destinationer i Europa. Med Eurowings kan du vælge mellem 50 destinationer, men eftersom mange af destinationerne er populære sommerferiesteder, varierer antallet alt efter sæson.

Din mission i Stuttgart International Airport

 • Prøv flysimulatoren!
 • Book tid til flysimulatoren på forhånd.
 • Flyv flyet, uden at det styrter (bare rolig – du kan ikke få flyet til at styrte rigtigt).
 • Lyder det for skræmmende, eller er simulatoren fuldt optaget? Se flere videoer.

Busstoppets placering

Busstoppet er placeret ved busterminalen ca. 5 minutters gang fra lufthavnsbygningen. Følg skiltene, og så bør du være fremme ved afgangshallen på et øjeblik.

Adresse:

Busterminal Messe Ost Stuttgart Flughafen/Messe 70599 Stuttgart

Karlsruhe ↔ Stuttgart Ulm ↔ Stuttgart Strasbourg ↔ Stuttgart

Brussels Airport

Brussels Airport er den største lufthavn i Belgien med et areal på omkring 1245 hektar.   Det er den 23. travleste lufthavn i Europa med over 24 millioner rejsende i 2017. Brussels Airport fungerer som base for TUIfly Belgium og Brussels Airlines. Hovedstaden Bruxelles ligger 12 km fra lufthavnen og er kendt for det store, smukke marked med den berømte statue Manneken Pis i nærheden. Busstoppet i lufthavnen er let at finde, hvis du tager elevatoren eller rulletrapperne til Level 0.

Brussels Airport har mange butikker såsom den kendte Antwerp Diamonds samt Hugo Boss og JD Sports. Vidste du, at de eneste to Victoria's Secret-butikker i Belgien ligger i Brussels Airport i Pier A og B? Hvis du er på udkig efter gode tilbud specielt til rejsende, findes der også tax free-butikker i begge områder. Hvis du vil have lidt at spise og har lyst til noget typisk belgisk, bør du bestemt prøve de belgiske vafler eller belgisk chokolade, som du kan købe i enten The Candyshop eller Belgian Chocolate House.

Har du brug for hjælp med din bagage? Giv Brussels Airport besked senest 48 timer før, og så kan personalet hjælpe med at transportere din bagage. Vær opmærksom på, at du kun kan betale med kontanter for denne tjeneste.

I Pier B findes der også bederum og meditationsrum til passagerer, der vil tage et pusterum. Lufthavnen tilbyder også jødiske, ortodokse, muslimske, protestantiske og katolske kapeller.

Busstoppets placering

Busserne afgår fra busstationen (Level 0) for enden af Platform E.

Adresse:

Leopoldlaan 2601934 Brussels, Belgien

Lille ↔ Brussels Airport Amsterdam ↔ Brussels Airport Paris ↔ Brussels Airport

Bratislava lufthavn

Nu kan du nå frem til Bratislava lufthavn i fuld komfort ombord på en af vores FlixBusser. Lufthavnen ligger ca. 9 km fra den slovakiske hovedstad. Denne lufthavn er en af baserne for det irske lavprisselskab Ryanair, som flyver fra Bratislava til 21 andre europæiske lufthavne.

Når du flyver fra Bratislava: Lufthavnen er den primære internationale lufthavn i Slovakiet, men er stadig forholdsvis lille efter europæiske standarder. Udbuddet af tjenester i lufthavnen svarer til dens størrelse. Mulighederne for shopping er begrænset til nogle få tax free-butikker og en boghandel. Der er én restaurant, én café og én bar i lufthavnen, hvilket efter vores mening egentlig er ganske forfriskende i al sin enkelthed.

Manglen på aktiviteter opvejes af én ting: gratis wi-fi. Der er gratis, ubegrænset wi-fi i hele lufthavnen, og et rundhåndet antal stikkontakter sikrer, at din underholdningskilde aldrig løber tør for strøm.

Når du flyver til Bratislava: Eftersom Bratislava ligger tæt på grænsen til Østrig og Ungarn, kan du besøge tre lande på én rejse ved at flyve til Bratislava lufthavn. Det vigtigste punkt bør bestemt være at besøge Slovakiets hovedstad. Du kan nå frem til byens centrum på kun en halv time med offentlig transport. Østrigs hovedstad, Wien, er også et besøg værd, og det bedste er, at du kan tage en FlixBus direkte fra lufthavnen og være midt i Wien 75 minutter senere!

Din mission i Bratislava lufthavn

Din mission er at finde på en mission og fortælle os om den!

Busstoppets placering

Busstoppet er placeret lige ved siden af terminalen.

Wien ↔ Bratislava Graz ↔ Bratislava München ↔ Bratislava

Vienna International Airport

Vienna International Airport ligger i Schwechat ca. 16 km fra den østrigske hovedstad. Den ligger også tæt på grænsen til Ungarn og kun en time fra en anden europæisk hovedstad, Bratislava. Lufthavnen er moderne, nem at finde rundt i og sjældent overfyldt og har en meget velorganiseret sikkerhedskontrol.

Sammenlignet med andre europæiske lufthavne er Wien lufthavnen til den lille side. Det betyder dog ikke, at du behøver at kede dig her. Du kan enten slappe af i en af de mange caféer og barer eller få en hurtig bid mad i en fastfoodrestaurant eller på Johann Strauss – et populært spisested, som serverer traditionelle østrigske retter. Husk at få et stykke sachertorte, før du tager afsted! Der er også meget fine muligheder for at shoppe i lufthavnen. Der er over hundrede butikker med alt fra mode, ure og smykker, accessories, bøger og aviser til souvenirs, gaver, elektronik, delikatesser og slik samt kosmetik, så det føles nærmere som et indkøbscenter end en lufthavn. Hvis du har lyst til lidt tax free shopping, er der syv tax free-butikker bekvemt placeret rundt om i lufthavnen.

Hvordan får du tiden til at gå i Vienna International Airport? Når du er færdig med at shoppe, kan du tage plads i en af de mange komfortable stole eller i et afslapningsområde og tilslutte din telefon eller laptop til den gratis og ubegrænsede wi-fi-forbindelse. Der er mange stikkontakter i hele lufthavnen, og der er også mange arbejdsområder ved gate B og C, som er udstyret med pladser med indbyggede strøm- og USB-stik.

Busstoppets placering

Busstoppet er placeret ved siden af togstationen "Flughafen Wien" kun få skridt fra Terminal 1.

Adresse:

Wien Flughafen Busstraße 1300 Schwechat

Graz ↔ Wien lufthavn Bratislava ↔ Wien lufthavn Budapest ↔ Wien lufthavn

Nice Côte d'Azur lufthavn

Nice Côte d'Azur lufthavn ligger 6 km sydvest for byen Nice tæt på den smukke franske Riviera. Selvom det er en lille lufthavn, er Nice Côte d'Azur den tredjetravleste i Frankrig, hovedsageligt på grund af ferierejsende.

Fly til og fra Nice: Vores busser forbinder Nice lufthavn med mange franske og italienske byer. Lufthavnen er en hub for EasyJet og derfor et bekvemt lavprisalternativ til andre nærliggende lufthavne. Med EasyJet kan du flyve til mange destinationer lige fra Grækenland til Skotland. Hvis det ikke er nok, er Nice også en hub for AirFrance, som dækker næsten hele verden med deres flynetværk. Skal du den modsatte vej? Hvorfor ikke flyve til Nice og tage en dejlig bustur langs Rivieraen til Marseille? Eller tage på shoppingtur i Milano? Book dine fly- og busbilletter i dag!

Tjenester i lufthavnen Du kan benytte dig af det gratis wi-fi-netværk, som er blevet opgraderet for nylig. Hvis du ikke har en laptop eller en smartphone, kan du gratis benytte dig af lufthavnens computerrum. Shopping i Nice Côte d'Azur lufthavn er en fornøjelse! Der er over 40 butikker med de seneste modetrends, så ventetiden "flyver" nærmest afsted. Her kan du rent faktisk købe nogle lokale produkter fra Provence, som du kan give som gave til venner og familie, uden det kedelig indtryk af "Jeg købte den i lufthavnen". Udvalget af restauranter er ret begrænset, og derfor er de fleste spisesteder placeret før sikkerhedskontrollen, så sørg for at få noget at spise, før du går til gaten. Diverse caféer sørger for dit daglige koffeinfix.

Din mission i Nice Côte d'Azur lufthavn

 • Byen Nice og hele Provence-provinsen er kendt for at være et populært feriested blandt stjerner og berømtheder ...
 • Det gør området til et perfekt sted til at spotte kendisser! Måske er damen med hat og store solbriller Angelina Jolie? Er ham den generte fyr i en sort T-shirt faktisk Bradley Cooper?
 • Hold godt øje, og have kameraet klar!

Busstoppets placering

Busstoppet ved Nice lufthavn er placeret ved busstationen ved Terminal 1.

Adresse:

Nice Airport (Bus Stop Terminal 1) Boulevard Maryse Bastié 06200 Nice

München ↔ Nice Stuttgart ↔ Nice Milano ↔ Nice