Vores natbusser bringer dig frem, mens du sover

Natbusserne fra FlixBus forbinder dagligt hele Europa! Vores natbusser bringer dig endnu hurtigere fra A til B. Liggekomforten er høj, og du behøver ikke at booke på forhånd. Færre stop end på dagsafgange forkorter rejsetiden.

Beslutter du dig spontant for at køre med fra en af de mange lettilgængelige stoppesteder, kan du købe billetten direkte hos chaufføren. Billetprisen er som regel billigere, jo tidligere du booker. Din plads i bussen har godt med benplads og et justerbart ryglæn. Herudover er bussen i alle tilfælde udstyret med et toilet. Du finder strømstik og Wi-Fi ombord, så du kan hygge dig med at se film eller gå på nettet under turen.

Lyst til en tur med natbussen fra Prag til Hamborg eller fra Paris til Rotterdam? Natbussen fra Berlin til Köln er også et spændende alternativ. Vi udvider løbende vores netværk af natbusser, for snart at give dig muligheden for at vågne op i alle Europas storbyer. 

Energiforbruget ved en busrejse er overraskende lavt: Intet andet transportmiddel har et så effektivt brændstofforbrug og producerer så lidt drivhusgas pr. passager som en gennemsnitligt fyldt fjernbus.  Med fjernbussen rejser du dermed miljøvenligt, hurtigt og komfortabelt gennem hele Europa.

Med natbussen fra München til Berlin

Med natbussen fra München til Berlin kommer du endnu hurtigere frem til Tysklands hovedstad. Berlin er ikke kun et politisk centrum med en rig historie, der udgør et bindeled mellem øst og vest. Byens mange udstillinger, museer, teatre, klubber og barer, gør den til en af Europas hippeste hovedstader blandt kendere. Måske har du mere lyst til at stifte bekendtskab med alpelandet Bayern gennem en tur med natbussen fra Berlin til München?