Fjernbus til og fra Aalborg

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Aalborg

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Aalborg

Generelle oplysninger om Aalborg

Denne nordjyske industri- og universitetsby har en smuk midtby og kan bryste sig af titlen som ”Europas lykkeligste by”. Den smukke havnefront er for nylig blevet renoveret, og området er bestemt et hit blandt de lokale. Byens kultur går helt tilbage til før vikingetiden. Så uanset om det er den betagende natur, de venlige lokale eller din kærlighed til havet, der trækker, er Aalborg en fantastisk destination for enhver.

Seværdigheder i Aalborg

Byen har masser at byde på. En slentretur gennem den gamle bydel i Hjelmerstad er en fremragende måde at se Aalborg på. Det romantiske område har fine, små butikker med kunsthåndværk og en meget afslappende atmosfære. Det var oprindeligt en gade med fire huse og mange stalde til byens heste. Hvis du er på udkig efter et lidt mere actionfyldt eventyr, kan du begive dig ud til Aalborgs kyst og tage del i en af områdets mange aktiviteter på vandet: fiskeri, kajaksejlads eller sejlsport! Og hvis du er ude efter at nyde naturen (og holde dig på landjorden!), findes der mange parker og rekreative områder i og omkring Aalborg.

Aalborg : Kultur & historie

Til kunstelskere anbefaler vi Utzon Center. Det er et mesterværk, der kombinerer udstillinger, undervisning, kunst, arkitektur og interaktivt design! Museet ligger lige ved havnefronten, så du kan besøge det og se det skønne område ved samme lejlighed. Hvis du er mere interesseret i Aalborgs historie, bør du besøge Lindholm Høje Museet. Museet dykker ned i den rige historie om vikingerne i Aalborg gennem rekonstruktioner, arkæologiske fund og den oprindelige gravplads, som museet er opkaldt efter. Der er masser af museer og kulturelle steder at besøge i Aalborg, men husk at tjekke åbningstiderne i forvejen på nettet for at sikre, at du ikke går forgæves!

Natteliv i Aalborg

De lokale kan fortælle dig, at du kun behøver at kende én gade for at have en sjov aften i Aalborg: Jomfru Ane Gade! I denne flere hundrede år gamle gade kan du altid finde det rette sted til enhver anledning. Der er standup-klubber, musiksteder, restauranter og masser af barer og natklubber! Vi anbefaler The Irish House og Søgaards Bryghus (Missing Bell Brewpub), skønt vi ved, at du vil elske maden, drinksene og de lokale, uanset hvor du ender! Så hvad venter du på? Book din FlixBus til Aalborg nu!


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed