Fjernbus til og fra Aalborg

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Aalborg

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Aalborg er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Aalborg. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraAalborg.
For at bruge din busbillet til Aalborg skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Aalborg med priser helt ned til 45,00 kr alt efter dit afgangssted.
Der er et enkelt busstoppested i Aalborg. Find det på denne sides kort.
Det er nemt at komme til Aalborg via FlixBus med forbindelser fra 33 forskellige byer. På din busrejse til Aalborg får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Aalborg. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Aalborg under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Aalborg, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Aalborg. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Aalborg.

Things to do in Aalborg

Generelle oplysninger om Aalborg

Denne nordjyske industri- og universitetsby har en smuk midtby og kan bryste sig af titlen som ”Europas lykkeligste by”. Den smukke havnefront er for nylig blevet renoveret, og området er bestemt et hit blandt de lokale. Byens kultur går helt tilbage til før vikingetiden. Så uanset om det er den betagende natur, de venlige lokale eller din kærlighed til havet, der trækker, er Aalborg en fantastisk destination for enhver.

Seværdigheder i Aalborg

Byen har masser at byde på. En slentretur gennem den gamle bydel i Hjelmerstad er en fremragende måde at se Aalborg på. Det romantiske område har fine, små butikker med kunsthåndværk og en meget afslappende atmosfære. Det var oprindeligt en gade med fire huse og mange stalde til byens heste. Hvis du er på udkig efter et lidt mere actionfyldt eventyr, kan du begive dig ud til Aalborgs kyst og tage del i en af områdets mange aktiviteter på vandet: fiskeri, kajaksejlads eller sejlsport! Og hvis du er ude efter at nyde naturen (og holde dig på landjorden!), findes der mange parker og rekreative områder i og omkring Aalborg.

Aalborg : Kultur & historie

Til kunstelskere anbefaler vi Utzon Center. Det er et mesterværk, der kombinerer udstillinger, undervisning, kunst, arkitektur og interaktivt design! Museet ligger lige ved havnefronten, så du kan besøge det og se det skønne område ved samme lejlighed. Hvis du er mere interesseret i Aalborgs historie, bør du besøge Lindholm Høje Museet. Museet dykker ned i den rige historie om vikingerne i Aalborg gennem rekonstruktioner, arkæologiske fund og den oprindelige gravplads, som museet er opkaldt efter. Der er masser af museer og kulturelle steder at besøge i Aalborg, men husk at tjekke åbningstiderne i forvejen på nettet for at sikre, at du ikke går forgæves!

Natteliv i Aalborg

De lokale kan fortælle dig, at du kun behøver at kende én gade for at have en sjov aften i Aalborg: Jomfru Ane Gade! I denne flere hundrede år gamle gade kan du altid finde det rette sted til enhver anledning. Der er standup-klubber, musiksteder, restauranter og masser af barer og natklubber! Vi anbefaler The Irish House og Søgaards Bryghus (Missing Bell Brewpub), skønt vi ved, at du vil elske maden, drinksene og de lokale, uanset hvor du ender! Så hvad venter du på? Book din FlixBus til Aalborg nu!

Busser fra og til Aalborg

Find de billigste busbilletter fra og til Aalborg

På udkig efter billige billetter fra eller til Aalborg? Vi tilbyder busforbindelser Aalborg fra helt ned til 45,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Aalborg, og du kan komme til det fra 33 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Aalborg med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Aalborg med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Aalborg

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Aalborg online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed