Fjernbus til og fra Budapest

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Budapest

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraBudapest.
Budapest har 3 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Budapest via FlixBus med forbindelser fra 222 forskellige byer. På din busrejse til Budapest får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Ja, alle FlixBus' busser til Budapest er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Budapest. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
For at bruge din busbillet til Budapest skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Budapest. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Budapest.
Det er let at købe en busbillet til Budapest. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Budapest under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Budapest, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Budapest med priser helt ned til 89,00 kr alt efter dit afgangssted.

Things to do in Budapest

Generelle oplysninger om Budapest

Ungarns hovedstad, Budapest, byder på en bred vifte af oplevelser og seværdigheder. Byen er ikke alene det kulturelle midtpunkt, men også landets politiske, industrielle, kommercielle og trafikale centrum. Takket være de 1,7 millioner indbyggere samt et voksende antal turister er der en livlig urban atmosfære, ikke alene på varme sommeraftener langs Donau, men også på kølige vinteraftener på byens "ruinbarer". Når du går gennem Budapests gader, kan du opdage smukke, arkitektoniske mesterværker, finde pladser og sidegader fyldt med historie eller kaste dig ud i kulinariske oplevelser i enkle såvel som mere elegante restauranter. På "Buda-siden" byder byen sine besøgende på grønne, fredfyldte omgivelser, men du kan nemt komme til "Pest-sidens" liv og mylder via en af de syv broer. Gennem hele sin lange historie har Budapest bevaret lidt af essensen af hver tidsperiode, og nogle sammenligner derfor byen med Wien, nogle med Prag eller endda Berlin. Én ting er dog sikker: Budapest er en af Europas skjulte skatte, som fortjener at blive opdaget!

Seværdigheder i Budapest

Man kan nemt blive overvældet af Budapests centrum med de mange betagende bygninger, parker, museer og termiske bade, der byder byens gæster velkommen. Du bør bestemt besøge slotsdistriktet i Buda, altså selve slottet, Ungarns Nationalgalleri, de mange charmerende gader og sideveje, Matthias-kirken og Fiskerbastionen. På flere steder i dette distrikt er der udsigt til storslåede og enestående seværdigheder såsom parlamentsbygningen og Gellért-bakken. Heltepladsen og Byparken (Liget) er også et besøg værd. Hvis du foretrækker et mere afslappet program, kan du besøge Széchenyi, Gellértbadet eller et af de andre spabade. Kunstmuseet Szépművészeti byder på klassiske udstillinger året rundt, alt imens Ludwig Museum viser moderne kunst og installationer. Hvis du besøger Budapest i sommermånederne, må du ikke glemme at besøge en af Europas største festivaler: Sziget! Der er bestemt masser at tage sig til, hvis du beslutter dig for at tage en busrejse til Budapest.

Budapest : Kultur & historie

Selvom Budapest i dag er kendt som en kosmopolitisk storby, tog det lang tid, før byen opnåede denne status. Budapests historie strækker sig tilbage til oldtiden, hvor sammenslutningen af de syv ungarske stammer under Árpáds ledelse ankom til Pannonien og besluttede sig for at slå sig ned der. Fra 1541 og 150 år frem var Buda og de omkringliggende områder besat af osmannerne (tyrkere). Skønt undertrykkelse knuste nationen, beundres de mange spa-bade og moskéer stadig i dag og bliver hyppigt besøgt af både lokale og turister. Byen, som i dag hedder Budapest, blev grundlagt i 1873 ved sammenlægningen af tre mindre byer, nemlig Pest, Buda og Óbuda. Din FlixBus kører muligvis over den berømte Kædebro (Lánchíd), byens første bro, som også blev bygget under denne reformtid. Bygningerne i romantiske Budapest bærer stadig spor af krigstid og revolution, men moderne tankegang og tider med fred efter regimeændringen har givet hovedstaden mulighed for at blomstre op igen.

Natteliv i Budapest

Budapest er unik på mange måder, men det pulserende natteliv er bestemt et af byens mest fremragende kendetegn. Ruinpubberne i Budapest er verdenskendte nu til dags – gamle bygninger, slidte møbler, farvestrålende lys og en kande med koldt øl er kendetegnene ved disse steder. Distrikt 6 og 7 vrimler med disse pubber, men byder også på andre natklubber, koncertsteder, vinbarer og steder, der serverer specialøl. Man kan nemt fortabe sig i Budapests natteliv, når man går fra én bar til den næste og finder nye overraskelser og eventyr hver aften. Nogle af de steder, som du bestemt bør besøge, er Fogasház, Gozsdu Udvar og Beeróság! Det er også en god idé at gå ud til midten af Margrethe-broen eller Frihedsbroen for at beundre den fantastiske udsigt over det oplyste slotsdistrikt, parlamentsbygningen og Kædebroen, som er ganske enestående.

Busser fra og til Budapest

Find de billigste busbilletter fra og til Budapest

På udkig efter billige billetter fra eller til Budapest? Vi tilbyder busforbindelser Budapest fra helt ned til 89,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 3 stop i Budapest, og du kan komme til dem fra 222 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Budapest med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Budapest med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Budapest

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Budapest online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed