Fjernbus til og fra Prag

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Prag

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Prag er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Prag. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraPrag.
For at bruge din busbillet til Prag skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Prag med priser helt ned til 23,00 kr alt efter dit afgangssted.
Prag har 10 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Prag via FlixBus med forbindelser fra 350 forskellige byer. På din busrejse til Prag får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Prag. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Prag under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Prag, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Prag. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Prag.

Things to do in Prag

Generelle oplysninger om Prag

Prag er en fascinerende by og et kulturelt centrum for både rejsende og turister. Mange store navne gennem tiden, herunder Karl 4. af Luxemburg, forhenværende præsident Václav Havel og forfatter Jan Neruda, blev også født i byen. Prags borg, en af de mest populære attraktioner i Prag, blev sandsynligvis grundlagt sidst i det 9. århundrede og har været hjemsted for statsoverhoveder gennem flere århundreder, senest landets præsident. Den ældste del af slottet er ikke blevet renoveret, siden slottet blev færdigbygget. Hver aften oplyses verdens største sammenhængende borg af et storslået lysshow, som du ikke må gå glip af, når din bus kører dig til Prag. Sankt Vitus-katedralen er en verdenskendt katedral, som blev indviet i det 14. århundrede. Jan Nepomuks grav findes i tårnet, som også byder på en betagende udsigt over den tjekkiske storby og selve Sankt Vitus-katedralen. Hvis du ikke har lyst til at tage turen op ad tårnets mange trin, kan du gå en tur over Karlsbroen, som er den eneste måde at krydse floden Vltava på, og som forbinder de to sider af Prag. Karlsbroen er Europas ældste stenbro, et nationalt monument og en populær destination for vores buspassagerer, når de ankommer til Prag. Broen blev påbegyndt i det 14. århundrede, og byggearbejdet fortsatte over de næste århundreder, bl.a. er de 75 statuer, som du kan se, når du går over broen, ofte blevet skiftet ud eller genopbygget.

Seværdigheder i Prag

Når du rejser med bus til Prag, bør du besøge Vitkov-højen og se nationalmonumentet for Jan Zizka. En anden nationalskat, som du finder nær floden Vltava, er den gamle bymur fra middelalderen. I denne del af Prag finder du også Vyšehrad-kirkegården, hvor nogle af de mest berømte tjekkiske personer ligger begravet. I den jødiske bydel ligger den "gamle-nye" synagoge, Europas ældste synagoge, og den jødiske kirkegård med gravsteder, der strækker sig over tre århundreder, som er blandt den jødiske kulturs vigtigste steder i Prag. Omkring Wenzelspladsen finder du byens største shoppingsområde, som er perfekt, hvis du har lyst til at shoppe lidt, efter du er ankommet med bussen til Prag. Pladsen er opkaldt efter Skt. Wenzel af Bøhmen, og statuen af ham, som står midt på pladsen, er svær at overse.

Prag : Kultur & historie

Når du rejser med bus til Prag, bør du besøge Vitkov-højen og se nationalmonumentet for Jan Zizka. En anden nationalskat, som du finder nær floden Vltava, er den gamle bymur fra middelalderen. I denne del af Prag finder du også Vyšehrad-kirkegården, hvor nogle af de mest berømte tjekkiske personer ligger begravet. I den jødiske bydel ligger den "gamle-nye" synagoge, Europas ældste synagoge, og den jødiske kirkegård med gravsteder, der strækker sig over tre århundreder, som er blandt den jødiske kulturs vigtigste steder i Prag. Omkring Wenzelspladsen finder du byens største shoppingsområde, som er perfekt, hvis du har lyst til at shoppe lidt, efter du er ankommet med bussen til Prag. Pladsen er opkaldt efter Skt. Wenzel af Bøhmen, og statuen af ham, som står midt på pladsen, er svær at overse.

Natteliv i Prag

Som alle andre europæiske storbyer byder Prag på et livligt natteliv med et udvalg af barer, natklubber og koncerter. Nattelivet i Prag er særligt populært blandt vores buspassagerer på grund af de lave priser. Tjekkiet er først og fremmest kendt for at producere kvalitetsøl. Verdenskendte mærker som "Pilsner Urquell" og "Budweiser" nævnes i flæng som noget af det bedste øl i verden. På de utallige barer og bryggerier i Prag kan du nyde billig øl af høj kvalitet! Nogle af de mest populære steder er Restaurant Kolkovna, som serverer Pilsner Urquell fra fad, og Novoměstský Pivovar, der ligger lige ved Wenzelspladsen og serverer noget af det bedste øl, der findes. Prag er også en perfekt rejsedestination for vores buspassagerer, der har lyst til at danse natten lang. Karlovy Lazne er Centraleuropas største natklub. Den har p.t. åbent hele ugen, og med hele fem etager og et bredt udvalg af musik er der noget for enhver smag. Duplex er en anden af de mest populære natklubber i Prag. Den ligger lige ved Wenzelspladsen, hvor du kan vælge mellem en bred vifte af muligheder til en aften i byen i Prag, inden bussen kører dig hjem igen!

Busser fra og til Prag

Find de billigste busbilletter fra og til Prag

På udkig efter billige billetter fra eller til Prag? Vi tilbyder busforbindelser Prag fra helt ned til 23,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 10 stop i Prag, og du kan komme til dem fra 350 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Prag med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Prag med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Prag

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Prag online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed