Fjernbus til og fra London

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i London

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in London

Generelle oplysninger om London

Tower Bridge, Big Ben, Warner Bros. Studios, Madame Tussauds og Buckingham Palace er blot en håndfuld gode grunde til at tage til London! London er hovedstaden i England og den tredjestørste by i Europa. Når din bus ankommer i London, bliver du straks omgivet af storbyens larm og energi. Vores busstop ligger lige midt i London ved Victoria Station, kun 15 minutters gang fra Buckingham Palace. Victoria Underground Station er kun et stenkast derfra, og derfra kan du komme rundt i hele byen! London er den perfekte destination til en afslappende weekendtur! Dog kan en afslappende weekend i London nemt udvikle sig til en kulturel opvågning. Gå en tur langs Themsen, og opdag byens længde og bredde, eller hop på en rød dobbeltdækkerbus for at observere det mangfoldige liv, der udfolder sig i London – londonere, gademusikanter og forretningsfolk. Mon du nogensinde vil hjem igen? Vil du gerne have mest muligt ud af din tur til London på budget? Bare rolig, vi har løsningen. Du kan rejse med bus til London fra kun 9 euro med FlixBus!

Seværdigheder i London

Londons vartegn og seværdigheder behøver ingen introduktion. Du har et utal af muligheder, så snart du stiger af bussen. Før du begynder din sightseeingtur, var det måske en god idé at gå en tur ned ad Elizabeth Street og få en forfriskning på en af de mange forskellige delier, bistroer, restauranter og pubber? Derefter kan du fortsætte til Buckingham Palace og The Mall. Buckingham Palace er naturligvis verdenskendt som "dronningens hjem", men hvis du planlægger din busrejse med omhu, kan du måske opleve en af de store begivenheder på The Mall – og ikke mindst se dronningen vinke fra sit soveværelsesvindue! I juni i år forsamles tusindvis af mennesker på The Mall til "Patron's Lunch" for at fejre Dronning Elizabeth II's 90-års-fødselsdag. Sørg også for at holde udkig efter vagtskiftet, som finder sted dagligt fra april til udgangen af juli. Vil du have en panoramaudsigt over hele London? Hop på London Eye for at se ikke alene hele London, men også den smukke udsigt over de omkringliggende distrikter og små byer.

London : Kultur & historie

Londinium blev oprindelig grundlagt af romerne, og med tiden blev byen kendt som blot London – en af verdens førende byer. London har en rig historie, der præger hele byen og kommer elegant til udtryk i de tidløse monumenter, gamle bygninger og en lang række museer. Londons udbud af museer er mildest talt imponerende, og der er noget for enhver smag. Når du har rejst med bus til London, virker det kun passende at besøge London Transport Museum, hvor du kan se nogle af de originale, røde dobbeltdækkerbusser. Dette museum, der omfatter over 450.000 genstande og forklarer Londons teknologiske historie, har været populært blandt turister såvel som lokale i snart et århundrede. British Museum er et af verdens ældste museer og lægger ofte hus til udstillinger, der giver en fint indblik i Storbritanniens fornemme historie. Dette museum er bestemt et must, når din bus er ankommet til London.

Natteliv i London

En af Londons mest populære attraktioner og den perfekte måde at tilbringe en aften i Englands hovedstad på er at se en forestilling i West End. Hvis du har taget en spontan busrejse til London, men endnu ikke har bestilt billetter, så bare rolig – det officielle billetkontor ved Leicester Square har et udvalg af West End-billetter til nogle af de mest populære forestillinger i London til uhørt lave priser, som du kan købe på dagen! Vi kan varmt anbefale, at du går en tur til Covent Garden og finder en restaurant eller et brasserie, hvor du kan nyde en teatermiddag eller en drink efter forestillingen. Hvis du mere er en natteravn og gerne vil opleve nattelivet i en pulserende storby, er London den perfekte destination for dig! Tag til Shoreditch, og prøv en af de unikke cocktails på "The Whistling Stop". Hvis du vil feste natten lang og danse igennem, er KOKO i Camden Town et godt valg, eller hvis du gerne vil feste som på Ibiza, findes en af Europas største Pacha-klubber netop i London. Uanset hvad din smag er, hvad angår musik – eller drinks – har London det, du søger.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed