Fjernbus til og fra London

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i London

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til London er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til London. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraLondon.
For at bruge din busbillet til London skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til London med priser helt ned til 19,00 kr alt efter dit afgangssted.
London har 7 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til London via FlixBus med forbindelser fra 80 forskellige byer. På din busrejse til London får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til London. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til London under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til London, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til London. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til London.

Things to do in London

Generelle oplysninger om London

Tower Bridge, Big Ben, Warner Bros. Studios, Madame Tussauds og Buckingham Palace er blot en håndfuld gode grunde til at tage til London! London er hovedstaden i England og den tredjestørste by i Europa. Når din bus ankommer i London, bliver du straks omgivet af storbyens larm og energi. Vores busstop ligger lige midt i London ved Victoria Station, kun 15 minutters gang fra Buckingham Palace. Victoria Underground Station er kun et stenkast derfra, og derfra kan du komme rundt i hele byen! London er den perfekte destination til en afslappende weekendtur! Dog kan en afslappende weekend i London nemt udvikle sig til en kulturel opvågning. Gå en tur langs Themsen, og opdag byens længde og bredde, eller hop på en rød dobbeltdækkerbus for at observere det mangfoldige liv, der udfolder sig i London – londonere, gademusikanter og forretningsfolk. Mon du nogensinde vil hjem igen? Vil du gerne have mest muligt ud af din tur til London på budget? Bare rolig, vi har løsningen. Du kan rejse med bus til London fra kun 9 euro med FlixBus!

Seværdigheder i London

Londons vartegn og seværdigheder behøver ingen introduktion. Du har et utal af muligheder, så snart du stiger af bussen. Før du begynder din sightseeingtur, var det måske en god idé at gå en tur ned ad Elizabeth Street og få en forfriskning på en af de mange forskellige delier, bistroer, restauranter og pubber? Derefter kan du fortsætte til Buckingham Palace og The Mall. Buckingham Palace er naturligvis verdenskendt som "dronningens hjem", men hvis du planlægger din busrejse med omhu, kan du måske opleve en af de store begivenheder på The Mall – og ikke mindst se dronningen vinke fra sit soveværelsesvindue! I juni i år forsamles tusindvis af mennesker på The Mall til "Patron's Lunch" for at fejre Dronning Elizabeth II's 90-års-fødselsdag. Sørg også for at holde udkig efter vagtskiftet, som finder sted dagligt fra april til udgangen af juli. Vil du have en panoramaudsigt over hele London? Hop på London Eye for at se ikke alene hele London, men også den smukke udsigt over de omkringliggende distrikter og små byer.

London : Kultur & historie

Londinium blev oprindelig grundlagt af romerne, og med tiden blev byen kendt som blot London – en af verdens førende byer. London har en rig historie, der præger hele byen og kommer elegant til udtryk i de tidløse monumenter, gamle bygninger og en lang række museer. Londons udbud af museer er mildest talt imponerende, og der er noget for enhver smag. Når du har rejst med bus til London, virker det kun passende at besøge London Transport Museum, hvor du kan se nogle af de originale, røde dobbeltdækkerbusser. Dette museum, der omfatter over 450.000 genstande og forklarer Londons teknologiske historie, har været populært blandt turister såvel som lokale i snart et århundrede. British Museum er et af verdens ældste museer og lægger ofte hus til udstillinger, der giver en fint indblik i Storbritanniens fornemme historie. Dette museum er bestemt et must, når din bus er ankommet til London.

Natteliv i London

En af Londons mest populære attraktioner og den perfekte måde at tilbringe en aften i Englands hovedstad på er at se en forestilling i West End. Hvis du har taget en spontan busrejse til London, men endnu ikke har bestilt billetter, så bare rolig – det officielle billetkontor ved Leicester Square har et udvalg af West End-billetter til nogle af de mest populære forestillinger i London til uhørt lave priser, som du kan købe på dagen! Vi kan varmt anbefale, at du går en tur til Covent Garden og finder en restaurant eller et brasserie, hvor du kan nyde en teatermiddag eller en drink efter forestillingen. Hvis du mere er en natteravn og gerne vil opleve nattelivet i en pulserende storby, er London den perfekte destination for dig! Tag til Shoreditch, og prøv en af de unikke cocktails på "The Whistling Stop". Hvis du vil feste natten lang og danse igennem, er KOKO i Camden Town et godt valg, eller hvis du gerne vil feste som på Ibiza, findes en af Europas største Pacha-klubber netop i London. Uanset hvad din smag er, hvad angår musik – eller drinks – har London det, du søger.

Busser fra og til London

Find de billigste busbilletter fra og til London

På udkig efter billige billetter fra eller til London? Vi tilbyder busforbindelser London fra helt ned til 19,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 7 stop i London, og du kan komme til dem fra 80 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til London med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til London med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til London

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til London online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed