Fjernbus til og fra Bruxelles

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Bruxelles

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Bruxelles togstation Nord

Bruxelles Gare du Midi

Brussels Heysel (Baudouin Metro Station)

Brussels South (Avenue Fonsny/Eurolines)

Oplev alle destinationer

Udforsk kortet
Bruxelles: Hurtig information
Direkte tilgængelige byer

170

Antal busstop

4

Land

Belgien

Miljøvenlig rejse?

Ja

Things to do in Bruxelles

Generelle oplysninger om Bruxelles

Bruxelles er bedst kendt som hjemsted for flere forskellige større institutioner som NATO, EU eller EUROCONTROL. Men byen med sine 178.000 indbyggere tilbyder meget mere! En rejse med langtursbus til Bruxelles er alene kulinarisk en oplevelse med chokolade fra de berømte „Maîtres Chocolatiers“ eller butikker med salg af pommes frites. Der er også et stort udvalg af moderigtige smykker og livlige barer, som givetvis vil gøre din rejse med langtursbussen til en mindeværdig tur.

Seværdigheder i Bruxelles

Er du uforberedt, vil du formentlig føle dig pinligt berørt, når du første gang ser "Manneken Pis". Men den lille, tissende figur er på ingen måder ment som en kunstnerisk provokation og er snarere et af byens vartegn. For dig, som er interesseret i at tage fotos på en rejse med langtursbussen, anbefaler vi også Bruxelles. Atomium er byens verdensberømte symbol på Bruxelles. Den imponerende bygning forestiller et forstørret jernkrystal (forstørret 165 milliarder gange) og blev bygget til Verdensudstillingen i 1958. Lige ved siden af kan man opleve seværdigheden "Mini-Europa", som er en lille park med de mest berømte byer i Europa bygget i skala 1:80. På en rejse med langtursbussen er der underholdning af enhver art.

Bruxelles : Kultur & historie

Ifølge historien blev Bruxelles grundlagt i det 6. århundrede, men den første skriftlige omtale stammer fra 977. Det var først i 1229, at Bruxelles formelt fik status som en by og blev dermed en af de yngste europæiske hovedstæder. Ikke før i 1531 blev Bruxelles til hovedstaden i Bourgogne. I de følgende århundreder var Bruxelles løbende underlagt forskellige andre stater. I 1958 blev Expo-udstillingen afholdt i Bruxelles og bragte dermed byens den vartegn i form af Atomium. I de følgende år var Bruxelles på grund af sin sproglige mangfoldighed til hjemsted for flere større, internationale institutioner og til Europas uofficielle hovedstad.

Natteliv i Bruxelles

For natteravne og festinteresserede, der tager på rejse med langtursbus, er Bruxelles også det rigtige mål. Belgien er verdensberømt med sine mere end 500 forskellige øltyper. Der er mange små bryggerier og pubber, som inviterer dig til at opleve og smage på den belgiske ølkultur. Desuden er der en lang række diskoteker med noget for enhver musiksmag. Vi kan for eksempel nævne Fuse, som er et af de bedste diskoteker i Bruxelles, og med internationale DJs. Det meste af nattelivet i Bruxelles findes i kvarterer "Marolles" og "Saint-Gilles".


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed