Fjernbus til og fra Hamborg

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Hamborg

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Hamborg

Generelle oplysninger om Hamborg

Der er mange grunde til at tage bussen til Hamborg. Med over 1,7 mio. indbyggere er Hamborg den næststørste by i Tyskland efter Berlin og den har den vigtigste havneby. Hansestadens traditioner, moderne og livligt byliv og den for mange havnebyer typiske kosmopolitiske stil giver den karakteristiske blanding, som man som turist forventer sig af en bustur til Hamborg. Modsætningerne mødes fra de hvide villaer ved Elbvorort Blankenese til byens "syndige mile" i St. Pauli og udgør en særlig attraktion ved Hamborg. De store søområder Elben og Alster og deres bifloder og kanaler skaber sammen med store grønne områder en naturoplevelse direkte i byen.

Seværdigheder i Hamborg

Hamborgs vartegn er St. Michaelis Kirke, med sit letgenkendelige kirketårn. Den er almindeligvis kendt som "Michel" og arkitektonisk lige så enestående som rådhuset er stort. Området omkring rådhuset blev genopbygget efter bombeskader under 2. Verdenskrig, dels i stil med den originale arkitektur og indtryk af gedigen hansestadsstil. Efter en gåtur fra rådhuspladsen ned til havnen kan du tage på havnerundfart og få et godt indblik i travlheden på Tysklands største havn. Fra vandsiden kan du se, hvordan store områder er omdannet til stilfulde boligkvarterer og den futuristiske HafenCity. Gå ikke glip det ufærdige koncerthus (på grund af bygningsudgifter, der eksploderede under anlægsarbejdet), som er et imponerende motiv for rejsende med vores langtursbusser. Ikke langt fra havnen ligger Miniatur Wunderland, den som er den største modeljernbane i verden. Vandmærketeknikken, der anvendes her, er en af ​​de ting, du absolut skal se. Gå heller ikke glip af den gamle Elben-tunnel. Her kan man komme under Elben, enten i bil, til fods eller på cykel. Når du har prøvet det og oplevet det fantastiske bygningsværk, kan du nyde den fantastiske udsigt over Hamborg bagefter.

Hamborg : Kultur & historie

Er du historieinteresseret, vil du også kunne lide Hamborg. Her kan du på Museum für Hamburgische Geschichte lære mere om byen og dens historie siden dens etablering. Alene museumsbygningen er en drøm og særlig attraktiv for arkitekturinteresserede. Dette museum kan udvide din horisont, uanset om du er interesseret i traditionel historie eller den moderne udvikling i Hamborg.

Natteliv i Hamborg

Verdensberømt er Reeperbahn som centrum for underholdning i Hamborg. Men også de mere end hundrede musikklubber og talrige barer, diskoteker og værtshuse er med til at gøre Hamborg attraktiv.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed