Fjernbus til og fra Dresden

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Dresden

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Dresden

Generelle oplysninger om Dresden

Dresden er en af de største byer i det gamle Østtyskland, og takket være byens utallige attraktioner og unikke historie tiltrækker den hvert år mange tusind besøgende fra hele verden. Vores mange busforbindelser til og via Dresden giver rejsende muligheden for selv at gå på opdagelse i byens rige arv og samtidig også se de mange banebrydende, nye virksomheder og institutioner. Dresden er en af Tysklands mest populære studiebyer. Efter genforeningen fik byen et ansigtsløft og blev rebrandet ved hjælp af udvikling og samarbejder inden for forskning, økonomi og kultur. Som følge heraf blev Dresden kåret som årets videnskabsby i 2006. Dresden har ikke alene præsteret at bevare sin arv, men har også sørget for at udvikle sin egen individuelle kunst og kultur. Dette gør Dresden til en af de mest populære destinationer for vores busrejser. Eftersom byen ligger lige ved Elben, er den et fremragende sted for dem, der ønsker at rejse gennem delstaten Sachsen. Dresden har også mange naturreservater og beskyttede naturområder, hvilket gør den til en af Europas grønneste byer – endnu en god grund til at tage en busrejse til Dresden!

Seværdigheder i Dresden

Dresdens silhuet kan ses på lang afstand, hvor landskabet udgør et betagende smukt billede, der består af Dresden Slot, Dresden Katedral og den gennemrenoverede Frauenkirche Dresden. Midt blandt alle disse autentiske bygninger vil du opdage den modernitet og mangfoldighed, som byen tilbyder. Hvad enten du finder en udsøgt restaurant og prøver en typisk tysk delikatesse eller tager på den helt store shoppingtur på Prager Straße, har Dresden uden tvivl lige det, du søger! Du behøver slet ikke bekymre dig om din rejse til Dresden, for bussen kører dig fra punkt A til punkt B, og der er selvfølgelig plads til al din bagage. Fans af film og arkitektur bør så afgjort besøge Ufa-Kristallpalast. Et besøg hertil vil uden tvivl blive et unikt minde fra din busrejse til Dresden. Her kan du opleve og lære om den tilstedeværelse, den tyske filmindustris arv og indflydelse har haft i Dresden gennem mange år. Bygningen alene er et besøg værd takket være det exceptionelle og moderne design i glas, som er et visuelt mesterværk. Ufa-Kristallpalast er et perfekt eksempel på en af de mange moderne bygninger med imponerende glasdesign, så husk at tage kameraet med, når du stiger på bussen til Dresden.

Dresden : Kultur & historie

Dresden er hovedstad i Fristaten Sachsen. Den beskrives som en "æstetikerby" og er også kendt som "Elbens Firenze". Navnet skylder de talrige kunstsamlinger, de fantastiske omgivelser langs Elben og naturligvis Dresdens middelhavsinspirerede arkitektur, som giver associationer til Firenze. I tidens løb har historiske bygninger fra flere forskellige tidsperioder samt et stort antal koncertsale hjulpet Dresden med at blive et kulturelt midtpunkt for både busrejsende og turister. Efter en afslappende busrejse er du klar til at udforske Dresden på livets lyst. Til vores buspassagerer, der har lyst til at udforske kulturen i udkanten af byen, anbefaler vi et besøg til det legendariske Semperoper eller teatret Staatsschauspiel Dresden. Her opføres ikke alene klassiske og traditionelle operaer, men også forestillinger, som er egnet til selv det yngste publikum. Husk at tjekke progammet for aktuelle forestillinger, før du stiger på bussen. Operahuset med det mange historiske og klassiske elementer blev renoveret i 1985. Dermed kan besøgende, der rejser til Dresden med bus, opleve en autentisk arv, som er en unik del af tysk kultur. Det traditionelle operahus Sächsische Staatsoper står bag opsætningen af nogle af de mest berømte operaer i Tyskland.

Natteliv i Dresden

Der er uendelige muligheder for at udforske Dresden efter solnedgang og dermed se en anden side af byen. I området uden for Neustadt findes talrige restauranter og caféer. Og ikke alene det, men der er også over 175 trendy barer og pubber, så uanset hvilken atmosfære du går efter, kan du finde det i Dresden. Protester mod dårlig levestandard som følge af mange mangelfulde bygninger førte til udviklingen af det nuværende kulturdistrikt, som er en attraktiv destination for busrejsende. Syd for Elben og tæt på universitetet finder du 14 natklubber, som er populære blandt byens studerende. Nattelivet i Dresden byder på noget for enhver smag, hvad enten du foretrækker alternativ musik, rock, eletronisk eller metal: Du kan altid finde en god fest i Dresden. Så sørg for at opleve byen både om dagen og om natten, og så kan du slappe af den næste dag på vejen hjem i bussen.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed