Fjernbus til og fra Frankfurt

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Frankfurt

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Frankfurt

Generelle oplysninger om Frankfurt

"Mainhatten" – kælenavnet, som de lokale har givet Frankfurts betagende skyline – fanger øjet, så snart du nærmer dig byen i bussen. Men efterhånden som du kigger nærmere, vil du bemærke, at byen er en interessant kombination af moderne arkitektur og historiske bygninger. Frankfurt, som er hjemsted for adskillige store banker samt den store gågade Frankfurter Zeil, har over 690.000 indbyggere, hvilket gør byen til den største by i Hessen. Det store messe- og kongrescenter er nok en af hovedårsagerne til at tage en busrejse til Frankfurt. Et mindre kendt faktum er, at byen er verdens førende Internet Exchange Point. En anden populær destination for vores buspassagerer er den store lufthavn, der ligger lige uden for byen, men er let tilgængelig via offentlig transport.

Seværdigheder i Frankfurt

Tag en tur til Frankfurt, og oplev et rigt udbud af attraktioner. I Frankfurts gamle bydel findes mange bevarede bygninger, som er et besøg værd, fx Frankfurt Katedral. Foran katedralen ligger den arkæologiske have med udgravninger fra romertiden og karolingertiden. For busrejsende, der interesserer sig for romertiden, er et besøg hertil et absolut must. Områder som disse viser, hvordan Frankfurt, foruden at være kendt for sin flotte skyline, er en by med historisk dybde. En af de ældste bygninger i Frankfurt er Römer, byens rådhus. Den pittoreske bygning ligger ud til en smukt anlagt plads mellem Frankfurts gågade, Zeil, og banegården. Dette er en af de største kontraster mellem det gamle Frankfurt og den moderne storby, som viser forskelligheden mellem Frankfurts historiske bygninger og "Mainhattens" tårnhøje skyskrabere. Disse er ikke til at overse, så snart din bus ankommer til Frankfurt. Ved siden af Deutsche Banks tårne ligger skyskraberen Messeturm. Bygningen, der minder om en kæmpe blyant, skyder op fra jorden og byder vores buspassagerer samt andre turister velkommen i sin 20 meter høje forhal. Hvis du vil nyde en betagede udsigt over byens skyskrabere, anbefaler vi en tur til toppen af Eschenheimer Turm. Dette tårn, der oprindeligt var en byport tilbage i middelalderen, står i dag som et af Frankfurts mest fremstående vartegn. Henninger Turm, som nu er blevet revet ned, var opkaldt efter det årlig cykelløb "Rund um den Henninger Turm", også kaldet "Frankfurt Grand Prix" (1962-2008), men desværre er det selvfølgelig ikke længere muligt at besøge tårnet.

Frankfurt : Kultur & historie

Museumsufer er en gruppe af forskellige museer, der blev udarbejdet i 1973. Når du i dag ankommer med bussen til Frankfurt, kan du besøge samtlige 34 museer med en "museumsbillet", der gør det muligt at spare mange penge i forhold til, hvis du skulle købe billet til hvert enkelt museum. Børnefamilier bør bestemt skrive en tur på det naturhistoriske museum Senckenberg Museum på aktivitetslisten. En aften i Frankfurt byder på et stort udvalg af kulturelle attraktioner med adskillige teaterforestillinger, operahuse og koncertsale. Operaerne i Frankfurt er verdenskendte og er flere gange blevet kåret til "årets opera". De, der foretrækker boulevardteater, vil synes om et besøg i Fritz Rémond Theater eller en tur ned ad Neue Mainzer Straße.

Natteliv i Frankfurt

Frankfurt byder også på et livligt natteliv med en alsidig eventliste. Kendte natklubber som fx den traditionelle rockklub Batschklapp, der åbnede i 1976, er populære. I Jazzkeller Frankfurt finder du en behagelig feel good-atmosfære, der minder om den i bussen. King Kamehameha Club byder på en bred vifte af musikgenrer fra house og dance til hiphop, rock og pop og naturligvis R&B, så der er noget for enhver smag.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed