Fjernbus til og fra Frankfurt

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Frankfurt

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Frankfurt er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Frankfurt. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraFrankfurt.
For at bruge din busbillet til Frankfurt skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Frankfurt med priser helt ned til 29,00 kr alt efter dit afgangssted.
Frankfurt har 5 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Frankfurt via FlixBus med forbindelser fra 344 forskellige byer. På din busrejse til Frankfurt får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Frankfurt. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Frankfurt under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Frankfurt, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Frankfurt. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Frankfurt.

Things to do in Frankfurt

Generelle oplysninger om Frankfurt

"Mainhatten" – kælenavnet, som de lokale har givet Frankfurts betagende skyline – fanger øjet, så snart du nærmer dig byen i bussen. Men efterhånden som du kigger nærmere, vil du bemærke, at byen er en interessant kombination af moderne arkitektur og historiske bygninger. Frankfurt, som er hjemsted for adskillige store banker samt den store gågade Frankfurter Zeil, har over 690.000 indbyggere, hvilket gør byen til den største by i Hessen. Det store messe- og kongrescenter er nok en af hovedårsagerne til at tage en busrejse til Frankfurt. Et mindre kendt faktum er, at byen er verdens førende Internet Exchange Point. En anden populær destination for vores buspassagerer er den store lufthavn, der ligger lige uden for byen, men er let tilgængelig via offentlig transport.

Seværdigheder i Frankfurt

Tag en tur til Frankfurt, og oplev et rigt udbud af attraktioner. I Frankfurts gamle bydel findes mange bevarede bygninger, som er et besøg værd, fx Frankfurt Katedral. Foran katedralen ligger den arkæologiske have med udgravninger fra romertiden og karolingertiden. For busrejsende, der interesserer sig for romertiden, er et besøg hertil et absolut must. Områder som disse viser, hvordan Frankfurt, foruden at være kendt for sin flotte skyline, er en by med historisk dybde. En af de ældste bygninger i Frankfurt er Römer, byens rådhus. Den pittoreske bygning ligger ud til en smukt anlagt plads mellem Frankfurts gågade, Zeil, og banegården. Dette er en af de største kontraster mellem det gamle Frankfurt og den moderne storby, som viser forskelligheden mellem Frankfurts historiske bygninger og "Mainhattens" tårnhøje skyskrabere. Disse er ikke til at overse, så snart din bus ankommer til Frankfurt. Ved siden af Deutsche Banks tårne ligger skyskraberen Messeturm. Bygningen, der minder om en kæmpe blyant, skyder op fra jorden og byder vores buspassagerer samt andre turister velkommen i sin 20 meter høje forhal. Hvis du vil nyde en betagede udsigt over byens skyskrabere, anbefaler vi en tur til toppen af Eschenheimer Turm. Dette tårn, der oprindeligt var en byport tilbage i middelalderen, står i dag som et af Frankfurts mest fremstående vartegn. Henninger Turm, som nu er blevet revet ned, var opkaldt efter det årlig cykelløb "Rund um den Henninger Turm", også kaldet "Frankfurt Grand Prix" (1962-2008), men desværre er det selvfølgelig ikke længere muligt at besøge tårnet.

Frankfurt : Kultur & historie

Museumsufer er en gruppe af forskellige museer, der blev udarbejdet i 1973. Når du i dag ankommer med bussen til Frankfurt, kan du besøge samtlige 34 museer med en "museumsbillet", der gør det muligt at spare mange penge i forhold til, hvis du skulle købe billet til hvert enkelt museum. Børnefamilier bør bestemt skrive en tur på det naturhistoriske museum Senckenberg Museum på aktivitetslisten. En aften i Frankfurt byder på et stort udvalg af kulturelle attraktioner med adskillige teaterforestillinger, operahuse og koncertsale. Operaerne i Frankfurt er verdenskendte og er flere gange blevet kåret til "årets opera". De, der foretrækker boulevardteater, vil synes om et besøg i Fritz Rémond Theater eller en tur ned ad Neue Mainzer Straße.

Natteliv i Frankfurt

Frankfurt byder også på et livligt natteliv med en alsidig eventliste. Kendte natklubber som fx den traditionelle rockklub Batschklapp, der åbnede i 1976, er populære. I Jazzkeller Frankfurt finder du en behagelig feel good-atmosfære, der minder om den i bussen. King Kamehameha Club byder på en bred vifte af musikgenrer fra house og dance til hiphop, rock og pop og naturligvis R&B, så der er noget for enhver smag.

Busser fra og til Frankfurt

Find de billigste busbilletter fra og til Frankfurt

På udkig efter billige billetter fra eller til Frankfurt? Vi tilbyder busforbindelser Frankfurt fra helt ned til 29,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 2 stop i Frankfurt, og du kan komme til dem fra 344 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Frankfurt med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Frankfurt med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Frankfurt

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Frankfurt online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed