Fjernbus til og fra Rom

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Rom

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Rom

Generelle oplysninger om Rom

Rom er ikke kun kendt for at være Italiens hovedstad men også for sin arkitektur, som du kan beundre på en lang række pladser, monumenter og bygninger. Rom blev i antikken kaldt den evige stad og blev grundlagt på de syv høje, men i dag er der over tre millioner indbyggere. Det er umuligt at nævne alle grunde til, at det er værd at besøge Rom med langtursbussen, men byens centrale rolle historisk set er en af dem. Selv i dag kan du ved at gå en tur i de mange smalle gader opleve resterne af historiens mange epoker. Ved siden af ruinerne fra det glorværdige romerske imperium findes fortsat beundringsværdige mesterværker fra nogle af de mest indflydelsesrige kunstnere i renæssancen, såsom Michelangelo eller Raphael.

Seværdigheder i Rom

At tage til Rom uden at se Colosseum, det giver ingen mening. Den næsten 2.000 år gamle bygning er verdens mest berømte amfiteater og fungerer som symbol på byen og findes også på Italiens 5-cent-mønt. Når fjerntursbussen er ankommet til banegårdsstationen Roma Tiburtina, og du har fået afleveret din bagage, kan du tage på sightseeing. Selvom der ikke er mangel på interessante gadehjørner i Rom, bør du under ingen omstændigheder springe Forum Romanum, Pantheon og Circus Maximus over. Trevifontænen foran Palazzo Poli er en ægte turistattraktion. Det er ikke kun takket være kultfilmen "La Dolce Vita", men også folketroen, at det bringer held at kaste en mønt over skulderen i springvandet. Det anslås, at der kastes over en million euro om året i springvandet. Det er ikke kun kunstinteresserede, som før eller senere i løbet af rejsen med langtursbus til Rom, besøger det Det Sixtinske Kapel i Vatikanstaten. Den 520 m² store udsmykning af loftet er malet af Michelangelo og en oplevelse, som kan gøre dig stiv i nakken. Det er absolut et besøg værd og tiltrækker navnlig om sommeren besøgende i massetal. Er du ikke vild med lange køer og mange mennesker, bør du planlægge din bustur i en vintermåned eller i det mindste forinden købe billet online for at undgå lange køer.

Rom : Kultur & historie

Ifølge Roms historie var det tvillingebrødrene Romulus und Remus, som grundlagde Rom i 753 f.Kr. Byen blev under det romerske imperium kaldt "Caput Mundi", som betyder verdens hovedstad. Under Konstantin den Store bredte kristendommen sig hurtigt i det romerske rige og fra højmiddelalderen blev Rom endelig det vigtigste pilgrimssted og centrum for kristendommen. Kirken og præsterne udøvede navnlig i kunstperioderne i renæssancen og barokken stor indflydelse på talrige kirker, basilikaer og steder, der stadig i dag er typiske for den gamle romerske by.

Natteliv i Rom

Som forberedelse til en lang festlig nat i den evige stad, bør du gøre som de lokale og starte aftenen med at spise dig mæt på en god restaurant. Om dagen er Campo de 'Fiori et travlt marked, hvor der handles friske blomster og friske madvarer, om aftenen er det et af byens livligste steder. Der er restauranter, vinbarer, pubber og klubber på en lang stribe i gaderne samt teater og biograf, alt sammen blot et stenkast væk. San Lorenzo er Roms universitetsområde og fyldt med barer, klubber og endda kabaret- og burlesque-underholdning.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed