Fjernbus til og fra Rom

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Rom

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Rom er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Rom. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraRom.
For at bruge din busbillet til Rom skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Rom med priser helt ned til 15,00 kr alt efter dit afgangssted.
Rom har 6 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Rom via FlixBus med forbindelser fra 217 forskellige byer. På din busrejse til Rom får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Rom. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Rom under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Rom, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Rom. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Rom.

Things to do in Rom

Generelle oplysninger om Rom

Rom er ikke kun kendt for at være Italiens hovedstad men også for sin arkitektur, som du kan beundre på en lang række pladser, monumenter og bygninger. Rom blev i antikken kaldt den evige stad og blev grundlagt på de syv høje, men i dag er der over tre millioner indbyggere. Det er umuligt at nævne alle grunde til, at det er værd at besøge Rom med langtursbussen, men byens centrale rolle historisk set er en af dem. Selv i dag kan du ved at gå en tur i de mange smalle gader opleve resterne af historiens mange epoker. Ved siden af ruinerne fra det glorværdige romerske imperium findes fortsat beundringsværdige mesterværker fra nogle af de mest indflydelsesrige kunstnere i renæssancen, såsom Michelangelo eller Raphael.

Seværdigheder i Rom

At tage til Rom uden at se Colosseum, det giver ingen mening. Den næsten 2.000 år gamle bygning er verdens mest berømte amfiteater og fungerer som symbol på byen og findes også på Italiens 5-cent-mønt. Når fjerntursbussen er ankommet til banegårdsstationen Roma Tiburtina, og du har fået afleveret din bagage, kan du tage på sightseeing. Selvom der ikke er mangel på interessante gadehjørner i Rom, bør du under ingen omstændigheder springe Forum Romanum, Pantheon og Circus Maximus over. Trevifontænen foran Palazzo Poli er en ægte turistattraktion. Det er ikke kun takket være kultfilmen "La Dolce Vita", men også folketroen, at det bringer held at kaste en mønt over skulderen i springvandet. Det anslås, at der kastes over en million euro om året i springvandet. Det er ikke kun kunstinteresserede, som før eller senere i løbet af rejsen med langtursbus til Rom, besøger det Det Sixtinske Kapel i Vatikanstaten. Den 520 m² store udsmykning af loftet er malet af Michelangelo og en oplevelse, som kan gøre dig stiv i nakken. Det er absolut et besøg værd og tiltrækker navnlig om sommeren besøgende i massetal. Er du ikke vild med lange køer og mange mennesker, bør du planlægge din bustur i en vintermåned eller i det mindste forinden købe billet online for at undgå lange køer.

Rom : Kultur & historie

Ifølge Roms historie var det tvillingebrødrene Romulus und Remus, som grundlagde Rom i 753 f.Kr. Byen blev under det romerske imperium kaldt "Caput Mundi", som betyder verdens hovedstad. Under Konstantin den Store bredte kristendommen sig hurtigt i det romerske rige og fra højmiddelalderen blev Rom endelig det vigtigste pilgrimssted og centrum for kristendommen. Kirken og præsterne udøvede navnlig i kunstperioderne i renæssancen og barokken stor indflydelse på talrige kirker, basilikaer og steder, der stadig i dag er typiske for den gamle romerske by.

Natteliv i Rom

Som forberedelse til en lang festlig nat i den evige stad, bør du gøre som de lokale og starte aftenen med at spise dig mæt på en god restaurant. Om dagen er Campo de 'Fiori et travlt marked, hvor der handles friske blomster og friske madvarer, om aftenen er det et af byens livligste steder. Der er restauranter, vinbarer, pubber og klubber på en lang stribe i gaderne samt teater og biograf, alt sammen blot et stenkast væk. San Lorenzo er Roms universitetsområde og fyldt med barer, klubber og endda kabaret- og burlesque-underholdning.

Busser fra og til Rom

Find de billigste busbilletter fra og til Rom

På udkig efter billige billetter fra eller til Rom? Vi tilbyder busforbindelser Rom fra helt ned til 15,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 6 stop i Rom, og du kan komme til dem fra 217 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Rom med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Rom med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Rom

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Rom online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed