Fjernbus til og fra Wien

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Wien

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Wien er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Wien. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraWien.
For at bruge din busbillet til Wien skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Wien med priser helt ned til 40,00 kr alt efter dit afgangssted.
Wien har 7 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Wien via FlixBus med forbindelser fra 257 forskellige byer. På din busrejse til Wien får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Wien. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Wien under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Wien, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Wien. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Wien.

Things to do in Wien

Generelle oplysninger om Wien

Wien, en smuk by ved floden Donau, byder på en blanding af kosmopolitisk flair og nostalgi. Når din bus ankommer til Wien, bør du starte med at nyde en kop kaffe og et stykke kage i en af de traditionelle kaffehuse og forberede dig på en omfattende sightseeingtur rundt i byen. Hvis du beslutter dig for at tage på shoppingtur, mens du er i Wien, hvilket vi bestemt anbefaler, vil du straks bemærke to forskellige sider af byen med de henholdsvis trendy og traditionelle butikker. Blandt Wiens mest berømte seværdigheder er slottet Hofburg og domkirken Stephansdom. Fra det sydlige tårn kan du nyde en vidunderlig udsigt over Wien og de omkringliggende områder.

Seværdigheder i Wien

Når du tager bussen til Wien, må du endelig ikke gå glip af et besøg til Belvedere og Schönbrunn Slot, to af Europas smukkeste barokslotte. Indvendigt er Schönbrunn Slot flot indrettet, så man får et tydeligt billede af det overdådige liv, som kejserfamilien levede i forgangne århundreder. I den store slotspark findes imponerende springvand, kunstige romerske ruiner samt verdens ældste zoologiske have, Schönbrunn dyrehave. Den spanske rideskole, som du finder i Wien, går flere hundrede år tilbage, og et besøg dertil vil bestemt gøre din busrejse til Wien ekstra mindeværdig. Hver morgen i Hofburg kan du se de smukke, hvide Lipizzanerheste blive trænet og være vidne til denne fantastiske ridekunst.

Wien : Kultur & historie

Når du rejser med bussen til Wien, bør du opleve mindst én af byens kulturelle aktiviteter under dit ophold. Først og fremmest er der naturligvis operahuset Wiener Staatsoper, hvor der bliver opført en bred vifte af kendte operaer, balletforestillinger og symfonikoncerter, men bygningen i sig selv er også værd at se alene for sin arkitektur. Berømte komponister såsom Mozart og Brahms tilbragte mange år ved denne institution. Burgtheater, som ligger over for rådhuset, er et af de største og mest ansete tysksprogede teatre i verden. Byens utallige museer tilbyder ikke alene et indblik i Kejserinde Sisis liv og personlighed samt den habsburgske kronjuvel, men også historien om Falco, en af Østrigs mest berømte sangere.

Natteliv i Wien

Hvis du gerne vil opleve noget anderledes, når din bus sætter dig af ved din destination, har du muligheden for at besøge en lang række trendy natklubber, der startede i 90'erne. Das Flex er en af Wiens største og mest berømte natklubber og det perfekte sted, hvis du vil danse natten lang. Men selv for natteravne, der foretrækker mere tilbagelænede omgivelser, findes der en bar eller lounge med den helt rette atmosfære. Om sommeren er byens mest populære område for trance og disco MuseumsQuartier, hvor du kan besøge den berømte Café Leopold.

Busser fra og til Wien

Find de billigste busbilletter fra og til Wien

På udkig efter billige billetter fra eller til Wien? Vi tilbyder busforbindelser Wien fra helt ned til 40,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 5 stop i Wien, og du kan komme til dem fra 257 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Wien med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Wien med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Wien

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Wien online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed