Fjernbus til og fra Wien

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Wien

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Wien

Generelle oplysninger om Wien

Wien, en smuk by ved floden Donau, byder på en blanding af kosmopolitisk flair og nostalgi. Når din bus ankommer til Wien, bør du starte med at nyde en kop kaffe og et stykke kage i en af de traditionelle kaffehuse og forberede dig på en omfattende sightseeingtur rundt i byen. Hvis du beslutter dig for at tage på shoppingtur, mens du er i Wien, hvilket vi bestemt anbefaler, vil du straks bemærke to forskellige sider af byen med de henholdsvis trendy og traditionelle butikker. Blandt Wiens mest berømte seværdigheder er slottet Hofburg og domkirken Stephansdom. Fra det sydlige tårn kan du nyde en vidunderlig udsigt over Wien og de omkringliggende områder.

Seværdigheder i Wien

Når du tager bussen til Wien, må du endelig ikke gå glip af et besøg til Belvedere og Schönbrunn Slot, to af Europas smukkeste barokslotte. Indvendigt er Schönbrunn Slot flot indrettet, så man får et tydeligt billede af det overdådige liv, som kejserfamilien levede i forgangne århundreder. I den store slotspark findes imponerende springvand, kunstige romerske ruiner samt verdens ældste zoologiske have, Schönbrunn dyrehave. Den spanske rideskole, som du finder i Wien, går flere hundrede år tilbage, og et besøg dertil vil bestemt gøre din busrejse til Wien ekstra mindeværdig. Hver morgen i Hofburg kan du se de smukke, hvide Lipizzanerheste blive trænet og være vidne til denne fantastiske ridekunst.

Wien : Kultur & historie

Når du rejser med bussen til Wien, bør du opleve mindst én af byens kulturelle aktiviteter under dit ophold. Først og fremmest er der naturligvis operahuset Wiener Staatsoper, hvor der bliver opført en bred vifte af kendte operaer, balletforestillinger og symfonikoncerter, men bygningen i sig selv er også værd at se alene for sin arkitektur. Berømte komponister såsom Mozart og Brahms tilbragte mange år ved denne institution. Burgtheater, som ligger over for rådhuset, er et af de største og mest ansete tysksprogede teatre i verden. Byens utallige museer tilbyder ikke alene et indblik i Kejserinde Sisis liv og personlighed samt den habsburgske kronjuvel, men også historien om Falco, en af Østrigs mest berømte sangere.

Natteliv i Wien

Hvis du gerne vil opleve noget anderledes, når din bus sætter dig af ved din destination, har du muligheden for at besøge en lang række trendy natklubber, der startede i 90'erne. Das Flex er en af Wiens største og mest berømte natklubber og det perfekte sted, hvis du vil danse natten lang. Men selv for natteravne, der foretrækker mere tilbagelænede omgivelser, findes der en bar eller lounge med den helt rette atmosfære. Om sommeren er byens mest populære område for trance og disco MuseumsQuartier, hvor du kan besøge den berømte Café Leopold.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed