Fjernbus til og fra Amsterdam

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Amsterdam

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Amsterdam

Generelle oplysninger om Amsterdam

Selvom Amsterdam er en af de mindre europæiske byer, er den absolut værd at besøge med langtursbussen og krydse grænsen til Holland med det formål. Havnebyen har udover sit kendte natteliv et stort kulturel tilbud, mange indkøbsmuligheder og en unik og samtidig international, hyggelig atmosfære. Hvis du har brug for flere argumenter til at tage med næste langtursbus Amsterdam, så kan vi nævne den formentlig største Van Gogh-samling i verden, de unikke kanaler og den traditionelle hollandske pubkultur.

Seværdigheder i Amsterdam

Det er en særlig oplevelse at besøge Anne Frank Huis og de hemmelige rum, som beskrives i hendes dagbog (som også kan ses på udstillingen). Har du som rejsende med langtursbussen særlig interesse i forskning og teknologi, kan du komme til at bruge noget tid på NEMO, som ligger tæt ved hovedbanegården. Bygningen markerer sig med sin enestående arkitektur og store tagterrasse og giver besøgende uanset alder mulighed for at udforske videnskabens verden. Som kontrast kan du besøge byens ældste bygning (Oude Kerk), hvilket er ganske imponerende. Det blev bygget i det 13. århundrede i det nuværende byområde og "red light district" kaldet "De Wallen", og det er et godt eksempel på de mange forskellige sider af Amsterdam, som du kan udforske på din rejse med langtursbussen. Kongeslottet i Amsterdam anvendes ikke som fast bopæl af den hollandske kongefamilie men kun ved udenlandske statsbesøg og receptioner og derfor kan man få lov at besøge lokalerne i det tidligere rådhus.

Amsterdam : Kultur & historie

Efter at være etableret som fiskerby udviklede Amsterdam sig gennem handel hurtigt til en af de vigtigste handels byer i Europa og til et kulturelt centrum. I dag kan man stadig se, hvordan fremgangsårene i det 16. og 18. århundrede, har sat sit præg på periodens pakhuse og broer. På byens museer udstilles en lang række af de mesterværker, som blev skabt af kunstnere fra denne guldaldertid i Holland. Til en kort tur er det bedst, at du allerede på langtursbussen vælger, hvilket museum du ønsker at se, for alene på Rijksmuseum (det hollandske nationalmuseum) er der over en million forskellige kunstgenstande.

Natteliv i Amsterdam

Mange internationalt kendte DJs kommer oprindeligt fra Holland, så det er ikke overraskende, at mange rejser dertil med langtursbus alene på grund af nattelivet. Et af de bedste steder med levende musik er "Paradiso", som er Amsterdam musikpalads. Her kan du danse til musik af forskellige verdensstjerner, mens du nyder arkitekturen i den tidligere kirke fra det 19. århundrede. Hvis du ønsker at afslutte din sightseeing eller shopping på en hyggelig måde, så kan du nyde aftenen på en af Amsterdams berømte pubber. For eksempel "in het Aepjen", for så vil du efter din langtursbusrejse til Amsterdam ikke kun have minder om byens øl.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed