Fjernbus til og fra Amsterdam

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Amsterdam

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Amsterdam er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Amsterdam. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Det er nemt at komme til Amsterdam via FlixBus med forbindelser fra 189 forskellige byer. På din busrejse til Amsterdam får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Amsterdam har 6 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Amsterdam med priser helt ned til 23,00 kr alt efter dit afgangssted.
For at bruge din busbillet til Amsterdam skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraAmsterdam.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Amsterdam. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Amsterdam.
Det er let at købe en busbillet til Amsterdam. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Amsterdam under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Amsterdam, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.

Things to do in Amsterdam

Generelle oplysninger om Amsterdam

Selvom Amsterdam er en af de mindre europæiske byer, er den absolut værd at besøge med langtursbussen og krydse grænsen til Holland med det formål. Havnebyen har udover sit kendte natteliv et stort kulturel tilbud, mange indkøbsmuligheder og en unik og samtidig international, hyggelig atmosfære. Hvis du har brug for flere argumenter til at tage med næste langtursbus Amsterdam, så kan vi nævne den formentlig største Van Gogh-samling i verden, de unikke kanaler og den traditionelle hollandske pubkultur.

Seværdigheder i Amsterdam

Det er en særlig oplevelse at besøge Anne Frank Huis og de hemmelige rum, som beskrives i hendes dagbog (som også kan ses på udstillingen). Har du som rejsende med langtursbussen særlig interesse i forskning og teknologi, kan du komme til at bruge noget tid på NEMO, som ligger tæt ved hovedbanegården. Bygningen markerer sig med sin enestående arkitektur og store tagterrasse og giver besøgende uanset alder mulighed for at udforske videnskabens verden. Som kontrast kan du besøge byens ældste bygning (Oude Kerk), hvilket er ganske imponerende. Det blev bygget i det 13. århundrede i det nuværende byområde og "red light district" kaldet "De Wallen", og det er et godt eksempel på de mange forskellige sider af Amsterdam, som du kan udforske på din rejse med langtursbussen. Kongeslottet i Amsterdam anvendes ikke som fast bopæl af den hollandske kongefamilie men kun ved udenlandske statsbesøg og receptioner og derfor kan man få lov at besøge lokalerne i det tidligere rådhus.

Amsterdam : Kultur & historie

Efter at være etableret som fiskerby udviklede Amsterdam sig gennem handel hurtigt til en af de vigtigste handels byer i Europa og til et kulturelt centrum. I dag kan man stadig se, hvordan fremgangsårene i det 16. og 18. århundrede, har sat sit præg på periodens pakhuse og broer. På byens museer udstilles en lang række af de mesterværker, som blev skabt af kunstnere fra denne guldaldertid i Holland. Til en kort tur er det bedst, at du allerede på langtursbussen vælger, hvilket museum du ønsker at se, for alene på Rijksmuseum (det hollandske nationalmuseum) er der over en million forskellige kunstgenstande.

Natteliv i Amsterdam

Mange internationalt kendte DJs kommer oprindeligt fra Holland, så det er ikke overraskende, at mange rejser dertil med langtursbus alene på grund af nattelivet. Et af de bedste steder med levende musik er "Paradiso", som er Amsterdam musikpalads. Her kan du danse til musik af forskellige verdensstjerner, mens du nyder arkitekturen i den tidligere kirke fra det 19. århundrede. Hvis du ønsker at afslutte din sightseeing eller shopping på en hyggelig måde, så kan du nyde aftenen på en af Amsterdams berømte pubber. For eksempel "in het Aepjen", for så vil du efter din langtursbusrejse til Amsterdam ikke kun have minder om byens øl.

Busser fra og til Amsterdam

Find de billigste busbilletter fra og til Amsterdam

På udkig efter billige billetter fra eller til Amsterdam? Vi tilbyder busforbindelser Amsterdam fra helt ned til 23,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 6 stop i Amsterdam, og du kan komme til dem fra 189 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Amsterdam med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Amsterdam med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Amsterdam

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Amsterdam online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed