Fjernbus til og fra Amsterdam 39 kr.

Amsterdam

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord
Stort busnetværk

Stort busnetværk

Vælg mellem 1.400 rejsedestinationer i 27 lande, og oplev Europa med FlixBus

Se vores netværk

Miljøvenlige rejser

Vores ydedygtige busser har vist sig at have et fremragende klimaaftryk for hver passagerkilometer, vi kører.

Busrejser og miljøet

Ankomst til tiden

Vi sørger for, at du kommer frem med komfort og til tiden: 9 ud af 10 busser ankommer til tiden.

Aktuelle ruteoplysninger
Busbillet fra 39 kr
Antal busforbindelser fra Amsterdam 157
Antal busstop i Amsterdam 2
Land Holland

Tourist information on Amsterdam

Generelle oplysninger om Amsterdam

Selvom Amsterdam er en af de mindre europæiske byer, er den absolut værd at besøge med langtursbussen og krydse grænsen til Holland med det formål. Havnebyen har udover sit kendte natteliv et stort kulturel tilbud, mange indkøbsmuligheder og en unik og samtidig international, hyggelig atmosfære. Hvis du har brug for flere argumenter til at tage med næste langtursbus Amsterdam, så kan vi nævne den formentlig største Van Gogh-samling i verden, de unikke kanaler og den traditionelle hollandske pubkultur.

Take your bus to Amsterdam and visit the NEMO science museum

Seværdigheder i Amsterdam

Det er en særlig oplevelse at besøge Anne Frank Huis og de hemmelige rum, som beskrives i hendes dagbog (som også kan ses på udstillingen). Har du som rejsende med langtursbussen særlig interesse i forskning og teknologi, kan du komme til at bruge noget tid på NEMO, som ligger tæt ved hovedbanegården. Bygningen markerer sig med sin enestående arkitektur og store tagterrasse og giver besøgende uanset alder mulighed for at udforske videnskabens verden. Som kontrast kan du besøge byens ældste bygning (Oude Kerk), hvilket er ganske imponerende. Det blev bygget i det 13. århundrede i det nuværende byområde og "red light district" kaldet "De Wallen", og det er et godt eksempel på de mange forskellige sider af Amsterdam, som du kan udforske på din rejse med langtursbussen. Kongeslottet i Amsterdam anvendes ikke som fast bopæl af den hollandske kongefamilie men kun ved udenlandske statsbesøg og receptioner og derfor kan man få lov at besøge lokalerne i det tidligere rådhus.
Experience the rich culture and history Amsterdam has to offer

Amsterdam : Kultur & historie

Efter at være etableret som fiskerby udviklede Amsterdam sig gennem handel hurtigt til en af de vigtigste handels byer i Europa og til et kulturelt centrum. I dag kan man stadig se, hvordan fremgangsårene i det 16. og 18. århundrede, har sat sit præg på periodens pakhuse og broer. På byens museer udstilles en lang række af de mesterværker, som blev skabt af kunstnere fra denne guldaldertid i Holland. Til en kort tur er det bedst, at du allerede på langtursbussen vælger, hvilket museum du ønsker at se, for alene på Rijksmuseum (det hollandske nationalmuseum) er der over en million forskellige kunstgenstande.

Travel to Amsterdam with FlixBus and enjoy the nightlife!

Natteliv i Amsterdam

Mange internationalt kendte DJs kommer oprindeligt fra Holland, så det er ikke overraskende, at mange rejser dertil med langtursbus alene på grund af nattelivet. Et af de bedste steder med levende musik er "Paradiso", som er Amsterdam musikpalads. Her kan du danse til musik af forskellige verdensstjerner, mens du nyder arkitekturen i den tidligere kirke fra det 19. århundrede. Hvis du ønsker at afslutte din sightseeing eller shopping på en hyggelig måde, så kan du nyde aftenen på en af Amsterdams berømte pubber. For eksempel "in het Aepjen", for så vil du efter din langtursbusrejse til Amsterdam ikke kun have minder om byens øl.

Dine stationer i Amsterdam

notice Bemærk venligst, at der i Amsterdam er 2 stationer.