Fjernbus til og fra København

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i København

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in København

Generelle oplysninger om København

København: verdens lykkeligste sted! Det er det i hvert fald ifølge FN’s World Happiness Report. Som hjemby til Carlsberg og Kronborg Slot, hvor Shakespeares Hamlet foregår, har København masser af historie og kultur at byde på såvel som masser af aktiviteter og oplevelser. Du finder dig nemt til rette sammen med de over 2 millioner indbyggere i Storkøbenhavn. Hovedstaden er Danmarks økonomiske centrum og politiske højborg. Men tag ikke bare vores ord for det – rejs til København med FlixBus fra blot 5 euro!

Seværdigheder i København

Du må ikke gå glip af Den lille havfrue, som nok er den mest berømte turistattraktion. Skulpturen har stået der i over 100 år. Den er inspireret af H.C. Andersens eventyr, og forfatteren tilbragte faktisk meget af sit liv i København og døde der i 1875. Hvis du er fan af hans værker, foreslår vi, at du besøger H.C. Andersen Eventyrhuset, hvor du kan komme tættere på hans liv og arbejde. Til dem, der elsker at shoppe, er Strøget midt i byen den perfekte destination. Butikkerne strækker sig over en kilometer, så der er noget for ethvert budget! København kan naturligvis også tilbyde Tivoli, Zoo og Den Blå Planet. Så hvad enten du planlægger en romantisk weekend, en familietur eller et fantastisk eventyr med vennerne, kan I regne med en fremragende oplevelse i København!

København : Kultur & historie

Det Nationalhistoriske Museum ligger lige nord for byen. Udstillingerne indenfor er hovedattraktionen, men det fantastiske Frederiksborg Slot er et syn i sig selv. Faktisk er der mange storslåede bygninger i Danmarks hovedstad. Tårnet på Christiansborg er byens højeste, og der er fri entré. Vi kan også varmt anbefale, at man spiser i restaurant Tårnet, som er under ledelse af den danske kok Rasmus Bo Bojesen. Hans mål er at skabe traditionel dansk mad med et tvist for at holde maden nutidig og innovativ, og resultatet er superlækkert! Hvis du interesserer dig for øllets historie, ved du præcis, hvor du skal tage hen: på Carlsberg Museum. Her kan du lære om historien, øllet og alt, hvad der er værd at vide om Carlsberg!

Natteliv i København

Nattelivet i København ændrer sig i takt med tiden. Der er dukket mange ”hipster”-barer op rundt omkring i byen i det seneste årti. Det bedste er efter vores mening Café Dyrehaven. Interiøret fortæller, at der er en god blanding af tradition og moderne vibes, farver og kunst. De serverer god mad, men de fleste lokale ankommer efter kl. 21.00 fredag og lørdag, hvor atmosfæren virkelig tager til. Hvis du er på udkig efter et sted med gode tilbud på drinks, har Kassen et fantastisk happy hour-tilbud om fredagen: To for én på drinks mellem 14.00 og 22.00! Stedet er en favorit blandt de lokale. Hvis du vil i byen for at danse, ligger der en natklub i fire etager midt i byen: Chateau Motel! Hver etage har sin egen musikgenre, så uanset om du er i humør til elektronisk musik eller oldschool-hits, som man kan synge med på, får du hele oplevelsen på Chateau Motel.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed