Fjernbus til og fra København

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i København

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til København er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til København. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraKøbenhavn.
For at bruge din busbillet til København skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til København med priser helt ned til 35,00 kr alt efter dit afgangssted.
Der er et enkelt busstoppested i København. Find det på denne sides kort.
Det er nemt at komme til København via FlixBus med forbindelser fra 107 forskellige byer. På din busrejse til København får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til København. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til København under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til København, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til København. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til København.

Things to do in København

Generelle oplysninger om København

København: verdens lykkeligste sted! Det er det i hvert fald ifølge FN’s World Happiness Report. Som hjemby til Carlsberg og Kronborg Slot, hvor Shakespeares Hamlet foregår, har København masser af historie og kultur at byde på såvel som masser af aktiviteter og oplevelser. Du finder dig nemt til rette sammen med de over 2 millioner indbyggere i Storkøbenhavn. Hovedstaden er Danmarks økonomiske centrum og politiske højborg. Men tag ikke bare vores ord for det – rejs til København med FlixBus fra blot 5 euro!

Seværdigheder i København

Du må ikke gå glip af Den lille havfrue, som nok er den mest berømte turistattraktion. Skulpturen har stået der i over 100 år. Den er inspireret af H.C. Andersens eventyr, og forfatteren tilbragte faktisk meget af sit liv i København og døde der i 1875. Hvis du er fan af hans værker, foreslår vi, at du besøger H.C. Andersen Eventyrhuset, hvor du kan komme tættere på hans liv og arbejde. Til dem, der elsker at shoppe, er Strøget midt i byen den perfekte destination. Butikkerne strækker sig over en kilometer, så der er noget for ethvert budget! København kan naturligvis også tilbyde Tivoli, Zoo og Den Blå Planet. Så hvad enten du planlægger en romantisk weekend, en familietur eller et fantastisk eventyr med vennerne, kan I regne med en fremragende oplevelse i København!

København : Kultur & historie

Det Nationalhistoriske Museum ligger lige nord for byen. Udstillingerne indenfor er hovedattraktionen, men det fantastiske Frederiksborg Slot er et syn i sig selv. Faktisk er der mange storslåede bygninger i Danmarks hovedstad. Tårnet på Christiansborg er byens højeste, og der er fri entré. Vi kan også varmt anbefale, at man spiser i restaurant Tårnet, som er under ledelse af den danske kok Rasmus Bo Bojesen. Hans mål er at skabe traditionel dansk mad med et tvist for at holde maden nutidig og innovativ, og resultatet er superlækkert! Hvis du interesserer dig for øllets historie, ved du præcis, hvor du skal tage hen: på Carlsberg Museum. Her kan du lære om historien, øllet og alt, hvad der er værd at vide om Carlsberg!

Natteliv i København

Nattelivet i København ændrer sig i takt med tiden. Der er dukket mange ”hipster”-barer op rundt omkring i byen i det seneste årti. Det bedste er efter vores mening Café Dyrehaven. Interiøret fortæller, at der er en god blanding af tradition og moderne vibes, farver og kunst. De serverer god mad, men de fleste lokale ankommer efter kl. 21.00 fredag og lørdag, hvor atmosfæren virkelig tager til. Hvis du er på udkig efter et sted med gode tilbud på drinks, har Kassen et fantastisk happy hour-tilbud om fredagen: To for én på drinks mellem 14.00 og 22.00! Stedet er en favorit blandt de lokale. Hvis du vil i byen for at danse, ligger der en natklub i fire etager midt i byen: Chateau Motel! Hver etage har sin egen musikgenre, så uanset om du er i humør til elektronisk musik eller oldschool-hits, som man kan synge med på, får du hele oplevelsen på Chateau Motel.

Busser fra og til København

Find de billigste busbilletter fra og til København

På udkig efter billige billetter fra eller til København? Vi tilbyder busforbindelser København fra helt ned til 35,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i København, og du kan komme til det fra 107 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til København med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til København med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til København

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til København online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed