Fjernbus til og fra Paris

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Paris

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Paris (Bercy Seine)

Champigny

Paris (Massy-Palaiseau)

Paris (Pont de Sèvres)

Paris (Porte de la Villette)

Paris (Porte de Saint Ouen) - Hotel F1

Paris (Saint-Denis University)

Paris La Défense (Terminal Jules Verne)

Paris Pont de Levallois

Oplev alle destinationer

Udforsk kortet
Paris: Hurtig information
Direkte tilgængelige byer

340

Antal busstop

9

Land

Frankrig

Miljøvenlig rejse?

Ja

Things to do in Paris

Generelle oplysninger om Paris

Hovedstaden i Frankrig er nok uden tvivl en af de mest populære og romantiske byer i verden. Der bor ca. 12 mio. mennesker i Paris og byens tilhørende arrondissementer og den er dermed en af de største storbyer i Europa. Byen spillede meget tidligt i Europas historie og verdenshistorien en central rolle og i dag har den fastholdt sin politiske og økonomiske betydning. Rejser du med langtursbus til Paris får du som kulturinteresseret også fuld valuta for pengene. Med det store og mangfoldige udvalg af museer såsom Louvre, Musée d'Orsay og Pompidou overgår Paris de fleste andre byer i verden. For shopping-interesserede tilbyder fødestedet for "Haute Couture" rig mulighed for at investere sine medbragte lommepenge.

Seværdigheder i Paris

Det store antal seværdigheder i Paris giver alle rejsende rige valgmuligheder. Naturligvis skal du se vartegnet for Paris og Frankrig - Eiffeltårnet - det er et must for enhver turist, som kommer med langtursbus. Det 324 meter høje jerntårn blev oprindeligt bygget som en hyldest til hundredårsdagen for den franske revolution og fungerede som indgangsportal og observationstårn til verdensudstillingen. I dag er det en turistmagnet og hvor mange lader sig fotografere på alle mulige måder. Er du kulturinteresseret, må du ikke gå glip af et besøg på det prestigefyldte Louvre. Især efter at det blev brugt som centrum for historien i den internationale bestseller "Da Vinci Mysteriet" kender ethvert barn udstillingerne såsom "Mona Lisa" og "Den sidste nadver" af Leonardo Da Vinci. Da der ofte kan være lange køer, anbefaler vi at købe en specialbillet, så du kan springe køen til udstillingerne over. Katedralen Notre Dame er navnlig berømt på baggrund af Victor Hugos roman "Klokkeren fra Notre Dame". Katedralen, som er bygget i løbet af ​​200 år, i perioden 1163-1345, er en af ​​de tidligste gotiske kirkebygninger i Frankrig. Med sit 69 meter høje tårne ​​og næsten 100 meter høje tagryg står det som en silhuet over centrum af Paris.

Paris : Kultur & historie

Nutidens franske hovedstad stammer tilbage fra år 52. Med navnet Lutetia i den berømte bog "De Bello Gallico" af Julius Caesar. Men efter erobringen af ​​romerne var den i oldtiden stadig forholdsvis ubetydelig. I antikken begyndte opførelsen af ​​forskellige religiøse bygninger og forgængeren til Louvre. At Paris udgør det politiske centrum for Frankrig i moderne tid er først og fremmest grundet dens store befolkning og landets førende økonomiske rolle. I 1789 var Paris berørt af en af ​​de mest betydningsfulde begivenheder i moderne tid, den franske revolution, som i sidste ende førte til afskaffelse af monarkiet og indførelsen af ​​den første franske Republik. Gennemførelsen af ​​seks forskellige verdensudstillinger i årene 1855 til 1937 understreger byens kulturelle og politiske betydning. Den globale økonomiske krise og en række krige med Tyskland førte til, at Paris i de følgende år gik ind i en politisk meget ustabil fase. Den 25. august 1944 blev Paris endelig befriet fra den tyske besættelse. På grund af sin turbulente fortid har Paris et stort tilbud for interesserede rejsende med langtursbus af museer, monumenter og turistattraktioner, der spænder fra antikken til 2. Verdenskrig.

Natteliv i Paris

På grund af de mange turister bør man nøje overveje i hvilket område af Paris, man tager til, ellers kan ferien hurtig blive en dyr oplevelse. Ikke desto mindre har Paris et meget farverigt og spændende natteliv. Den multikulturelle hovedstad, storbyklubber og klassiske pubber samt dyre turistattraktioner udgør det farverige parisiske mix. Alle er enige om, at det verdensberømte Moulin Rouge er et besøg værd. De unikke og elegante shows er i hvert fald den høje pris værd. Området omkring Bastille og Oberkampf i det 11. arrondissement er kendt som byens folkelige forlystelsesområde. Her findes restauranter, barer og klubber for enhver smag. Men hvis du en aften foretrækker at nyde en øl i ro og fred, skal du til Marais-distriktet. Du skal være opmærksom, at der i Paris kun er meget lidt forskel mellem caféer og barer. Begge steder er åbne længe og sælger som regel både kaffe og øl. Den frisktappede "bière à la pression" sælges hovedsageligt som en "demi" på 250 ml og ikke i den størrelse, du kender fra Danmark.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed