Fjernbus til og fra Paris

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Paris

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Paris er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Paris. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraParis.
For at bruge din busbillet til Paris skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Paris med priser helt ned til 23,00 kr alt efter dit afgangssted.
Paris har 10 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Paris via FlixBus med forbindelser fra 365 forskellige byer. På din busrejse til Paris får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Paris. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Paris under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Paris, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Paris. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Paris.

Things to do in Paris

Generelle oplysninger om Paris

Hovedstaden i Frankrig er nok uden tvivl en af de mest populære og romantiske byer i verden. Der bor ca. 12 mio. mennesker i Paris og byens tilhørende arrondissementer og den er dermed en af de største storbyer i Europa. Byen spillede meget tidligt i Europas historie og verdenshistorien en central rolle og i dag har den fastholdt sin politiske og økonomiske betydning. Rejser du med langtursbus til Paris får du som kulturinteresseret også fuld valuta for pengene. Med det store og mangfoldige udvalg af museer såsom Louvre, Musée d'Orsay og Pompidou overgår Paris de fleste andre byer i verden. For shopping-interesserede tilbyder fødestedet for "Haute Couture" rig mulighed for at investere sine medbragte lommepenge.

Seværdigheder i Paris

Det store antal seværdigheder i Paris giver alle rejsende rige valgmuligheder. Naturligvis skal du se vartegnet for Paris og Frankrig - Eiffeltårnet - det er et must for enhver turist, som kommer med langtursbus. Det 324 meter høje jerntårn blev oprindeligt bygget som en hyldest til hundredårsdagen for den franske revolution og fungerede som indgangsportal og observationstårn til verdensudstillingen. I dag er det en turistmagnet og hvor mange lader sig fotografere på alle mulige måder. Er du kulturinteresseret, må du ikke gå glip af et besøg på det prestigefyldte Louvre. Især efter at det blev brugt som centrum for historien i den internationale bestseller "Da Vinci Mysteriet" kender ethvert barn udstillingerne såsom "Mona Lisa" og "Den sidste nadver" af Leonardo Da Vinci. Da der ofte kan være lange køer, anbefaler vi at købe en specialbillet, så du kan springe køen til udstillingerne over. Katedralen Notre Dame er navnlig berømt på baggrund af Victor Hugos roman "Klokkeren fra Notre Dame". Katedralen, som er bygget i løbet af ​​200 år, i perioden 1163-1345, er en af ​​de tidligste gotiske kirkebygninger i Frankrig. Med sit 69 meter høje tårne ​​og næsten 100 meter høje tagryg står det som en silhuet over centrum af Paris.

Paris : Kultur & historie

Nutidens franske hovedstad stammer tilbage fra år 52. Med navnet Lutetia i den berømte bog "De Bello Gallico" af Julius Caesar. Men efter erobringen af ​​romerne var den i oldtiden stadig forholdsvis ubetydelig. I antikken begyndte opførelsen af ​​forskellige religiøse bygninger og forgængeren til Louvre. At Paris udgør det politiske centrum for Frankrig i moderne tid er først og fremmest grundet dens store befolkning og landets førende økonomiske rolle. I 1789 var Paris berørt af en af ​​de mest betydningsfulde begivenheder i moderne tid, den franske revolution, som i sidste ende førte til afskaffelse af monarkiet og indførelsen af ​​den første franske Republik. Gennemførelsen af ​​seks forskellige verdensudstillinger i årene 1855 til 1937 understreger byens kulturelle og politiske betydning. Den globale økonomiske krise og en række krige med Tyskland førte til, at Paris i de følgende år gik ind i en politisk meget ustabil fase. Den 25. august 1944 blev Paris endelig befriet fra den tyske besættelse. På grund af sin turbulente fortid har Paris et stort tilbud for interesserede rejsende med langtursbus af museer, monumenter og turistattraktioner, der spænder fra antikken til 2. Verdenskrig.

Natteliv i Paris

På grund af de mange turister bør man nøje overveje i hvilket område af Paris, man tager til, ellers kan ferien hurtig blive en dyr oplevelse. Ikke desto mindre har Paris et meget farverigt og spændende natteliv. Den multikulturelle hovedstad, storbyklubber og klassiske pubber samt dyre turistattraktioner udgør det farverige parisiske mix. Alle er enige om, at det verdensberømte Moulin Rouge er et besøg værd. De unikke og elegante shows er i hvert fald den høje pris værd. Området omkring Bastille og Oberkampf i det 11. arrondissement er kendt som byens folkelige forlystelsesområde. Her findes restauranter, barer og klubber for enhver smag. Men hvis du en aften foretrækker at nyde en øl i ro og fred, skal du til Marais-distriktet. Du skal være opmærksom, at der i Paris kun er meget lidt forskel mellem caféer og barer. Begge steder er åbne længe og sælger som regel både kaffe og øl. Den frisktappede "bière à la pression" sælges hovedsageligt som en "demi" på 250 ml og ikke i den størrelse, du kender fra Danmark.

Busser fra og til Paris

Find de billigste busbilletter fra og til Paris

På udkig efter billige billetter fra eller til Paris? Vi tilbyder busforbindelser Paris fra helt ned til 23,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 10 stop i Paris, og du kan komme til dem fra 365 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Paris med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Paris med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Paris

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Paris online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed