Fjernbus til og fra Milano

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Milano

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Milano

Generelle oplysninger om Milano

Milano er hovedstad i det nordlige, italienske område kaldet Lombardiet og et af Italiens vigtigste industricentrum. Det, som er særligt attraktivt ved byen, er blandingen af det moderne og historiske, og det tiltrækker også designere og kunstnere fra hele verden, som kommer til byen med langtursbus. På grund af sin fortid som et velhavende finansielt og økonomiske centrum er byen fortsat hjemsted for de største banker, den italienske fondsbørs og kendte mediekoncerner. Efter din ankomst til Milano med langtursbus, er det let at tage metroen til centrum og udforske byen.

Seværdigheder i Milano

Som første stop på din sightseeingtur med langtursbus til Milano anbefaler vi domkirken. Som byens vartegn er den svær at overse og fra tagterrassen har du en fantastisk panoramaudsigt over byen. Lige ved siden af ​​domkirken ligger "Piazza del Duomo" omgivet af flotte bygninger, fx det nuværende kunstmuseum "Palazzo dell'Arengario". Nord for Piazza kan du udforske det imponerende shoppingcenter "Galleria Vittorio Emanuele II" og blev inspireret af udstillingsvinduerne fra verdenskendte designerbutikker eller bruge de penge, du har sparet på rejsen med langtursbussen, til at købe lækre italienske souvenirs. Men Milano er ikke kun med, når det handler om mode: "Teatro alla Scala" fra 1778 er et af ​​de førende operahuse i verden og kun en kort gåtur fra det historiske kunstnerkvarter kaldet Brera. I denne del af byen finder du en lang række kunstgallerier og butikker og du kan nyde en cappuccino på en af de mange cafeer. Højdepunktet for mange, der rejser med langtursbussen, er et besøg i dominikanerklostret "Santa Maria delle Grazie", hvor det berømte maleri "Den sidste Nadver" af Leonardo da Vinci kan ses.

Milano : Kultur & historie

Efter at Milano blev i antikken kaldt "Mediolanum" udviklede det sig til hovedstad i det vestromerske imperium og som et betydningsfuldt centrum for kristendommen under Bischof Ambrosius i det 4. århundrede. I det trettende til femtende århundrede var hertugdømmet Milano regeret af de to berømte familier Visconti og Sforza. Selvom byen blev kraftigt ødelagt under 2. Verdenskrig, er mange af datidens seværdigheder genskabt, så Milano i dag byder rejsende med langtursbus på arkitektur fra forskellige århundrede i gotisk og renæssancestil.

Natteliv i Milano

Milano er ikke kun et paradis for dig, som holder af historie, kunst og kultur, men byen har også livligt natteliv med et bredt udvalg af barer og restauranter i hvert eneste område af byen. For selv at opleve det velkendte "Milano da bere", skal du besøge de livlige kvarterer Ticinese og Navigili i den sydlige del af den gamle by. Langs Milanos kanalbred ligger der en stribe cafeer og restauranter, hvor du den sidste aften kan nyde et glas vin, før det igen går hjemad med langtursbussen.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed