Fjernbus til og fra Milano

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Milano

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraMilano.
Milano har 11 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Milano via FlixBus med forbindelser fra 288 forskellige byer. På din busrejse til Milano får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Ja, alle FlixBus' busser til Milano er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Milano. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
For at bruge din busbillet til Milano skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Milano. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Milano.
Det er let at købe en busbillet til Milano. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Milano under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Milano, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Milano med priser helt ned til 23,00 kr alt efter dit afgangssted.

Things to do in Milano

Generelle oplysninger om Milano

Milano er hovedstad i det nordlige, italienske område kaldet Lombardiet og et af Italiens vigtigste industricentrum. Det, som er særligt attraktivt ved byen, er blandingen af det moderne og historiske, og det tiltrækker også designere og kunstnere fra hele verden, som kommer til byen med langtursbus. På grund af sin fortid som et velhavende finansielt og økonomiske centrum er byen fortsat hjemsted for de største banker, den italienske fondsbørs og kendte mediekoncerner. Efter din ankomst til Milano med langtursbus, er det let at tage metroen til centrum og udforske byen.

Seværdigheder i Milano

Som første stop på din sightseeingtur med langtursbus til Milano anbefaler vi domkirken. Som byens vartegn er den svær at overse og fra tagterrassen har du en fantastisk panoramaudsigt over byen. Lige ved siden af ​​domkirken ligger "Piazza del Duomo" omgivet af flotte bygninger, fx det nuværende kunstmuseum "Palazzo dell'Arengario". Nord for Piazza kan du udforske det imponerende shoppingcenter "Galleria Vittorio Emanuele II" og blev inspireret af udstillingsvinduerne fra verdenskendte designerbutikker eller bruge de penge, du har sparet på rejsen med langtursbussen, til at købe lækre italienske souvenirs. Men Milano er ikke kun med, når det handler om mode: "Teatro alla Scala" fra 1778 er et af ​​de førende operahuse i verden og kun en kort gåtur fra det historiske kunstnerkvarter kaldet Brera. I denne del af byen finder du en lang række kunstgallerier og butikker og du kan nyde en cappuccino på en af de mange cafeer. Højdepunktet for mange, der rejser med langtursbussen, er et besøg i dominikanerklostret "Santa Maria delle Grazie", hvor det berømte maleri "Den sidste Nadver" af Leonardo da Vinci kan ses.

Milano : Kultur & historie

Efter at Milano blev i antikken kaldt "Mediolanum" udviklede det sig til hovedstad i det vestromerske imperium og som et betydningsfuldt centrum for kristendommen under Bischof Ambrosius i det 4. århundrede. I det trettende til femtende århundrede var hertugdømmet Milano regeret af de to berømte familier Visconti og Sforza. Selvom byen blev kraftigt ødelagt under 2. Verdenskrig, er mange af datidens seværdigheder genskabt, så Milano i dag byder rejsende med langtursbus på arkitektur fra forskellige århundrede i gotisk og renæssancestil.

Natteliv i Milano

Milano er ikke kun et paradis for dig, som holder af historie, kunst og kultur, men byen har også livligt natteliv med et bredt udvalg af barer og restauranter i hvert eneste område af byen. For selv at opleve det velkendte "Milano da bere", skal du besøge de livlige kvarterer Ticinese og Navigili i den sydlige del af den gamle by. Langs Milanos kanalbred ligger der en stribe cafeer og restauranter, hvor du den sidste aften kan nyde et glas vin, før det igen går hjemad med langtursbussen.

Busser fra og til Milano

Find de billigste busbilletter fra og til Milano

På udkig efter billige billetter fra eller til Milano? Vi tilbyder busforbindelser Milano fra helt ned til 23,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 11 stop i Milano, og du kan komme til dem fra 288 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Milano med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Milano med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Milano

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Milano online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed