Fjernbus til og fra Düsseldorf

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Düsseldorf

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Düsseldorf er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Düsseldorf. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraDüsseldorf.
For at bruge din busbillet til Düsseldorf skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Düsseldorf med priser helt ned til 23,00 kr alt efter dit afgangssted.
Düsseldorf har 2 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Düsseldorf via FlixBus med forbindelser fra 263 forskellige byer. På din busrejse til Düsseldorf får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Düsseldorf. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Düsseldorf under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Düsseldorf, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Düsseldorf. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Düsseldorf.

Things to do in Düsseldorf

Generelle oplysninger om Düsseldorf

Kedsomhed er et ukendt fænomen i hovedstaden i Nordrhein-Westfalen. Düsseldorf byder på utallige muligheder, så der er noget for enhver smag: en byrundtur til parlamentsbygningen (Landtag), en Fortuna Düsseldorf-kamp eller et tur langs den umådeligt smukke Rheinuferpromenade ved Rhinen. Her kan du, hvis vejret tillader det, købe billetter til en sejltur og begive dig ned ad Rhinen på festlig vis. Desuden kan du opleve ægte sommerstemning på stranden ved Rhinen, når solen kommer frem! Busrejser til Düsseldorf er særligt populære blandt folk, der godt kan lide spontane ture og holder af at vandre rundt i byen uden kort. Når du ankommer til Königstraße, skal du blot følge menneskemængden. Så bliver du automatisk ført til byens centrum, hvor der er rig mulighed for at shoppe. Her kan du opleve Düsseldorfs prisbelønnede og karakteristiske livskvalitet på første hånd. Düsseldorf er også et hotspot for internationale flyvninger, så hvis du ønsker at flyve udenlands, er din busrejse en perfekt start på en længere rejse. Du behøver ikke bekymre dig om parkering, punktlighed eller ekstra gebyrer, for FlixBus sørger for, at du når frem på hurtig og effektiv vis!

Seværdigheder i Düsseldorf

Hovedstaden ved Rhinen er en fordelagtig destination for vores buspassagerer: Den gamle by Düsseldorf lokker med populære attraktioner såsom Skt. Andreas-kirken og Skt. Lambertus-kirken, som er opført i gotisk stil. Arkitekturfans kan gå på opdagelse blandt de spændende bygninger i Düsseldorfs stilfulde Medienhafen, hvor du bør gå en tur langs den berømte Königsallee eller på promenaden ved Rhinen.

Düsseldorf : Kultur & historie

Du behøver ikke være fodboldfan for at tage bussen til Düsseldorf. Den summende by kan altid friste med mange forskellige kulturelle begivenheder. Kunstscenen såvel som arkitekturen har et fremragende renommé i og omkring Düsseldorf. Det traditionelle teater Düsseldorfer Schauspielhaus blev grundlagt helt tilbage i det 16. århundrede, hvor de første skuespil blev opført. I dag kører FlixBus dig direkte til Düsseldorf, hvor du kan opleve den type forestilling, som du foretrækker – traditionel, moderne eller måske en musical? Der er mange muligheder i Düsseldorf for dem, der elsker klassisk og moderne kunst, bl.a. Nordrhein-Westfalen-kunstsamlingen, Stiftung Museum Kunstpalast og Hetjens-Museum.

Natteliv i Düsseldorf

For busrejsende til Düsseldorf er mulighederne for at udforske nattelivet i byens centrum uendelige. I den gamle bydel Altstadt finder du mange pubber, hvilket er årsagen til, at området også kaldes "verdens længste bar". Blandt de mest populære og kendte steder er de hyggelige Altbier-barer, Füchschen-bryggeriet og Schumacher-bryggeriet. Så når du kommer med bussen til Düsseldorf, kan du straks smage det lokale øl. Desuden er her et bredt udvalg af forskellige barer og restauranter, der alle ligger tæt på hinanden. Så hvis du vil feste med dine venner i Düsseldorf, er du kommet til det helt rigtige sted. På det seneste har Altstadt i Düsseldorf dog fået lidt konkurrence fra den såkaldte Medienhafen. Her kan du finde adskillige lokale natklubber, hvor kendte navne ofte optræder.

Busser fra og til Düsseldorf

Find de billigste busbilletter fra og til Düsseldorf

På udkig efter billige billetter fra eller til Düsseldorf? Vi tilbyder busforbindelser Düsseldorf fra helt ned til 23,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Düsseldorf, og du kan komme til det fra 263 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Düsseldorf med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Düsseldorf med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Düsseldorf

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Düsseldorf online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed