Fjernbus til og fra Düsseldorf

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Düsseldorf

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Düsseldorf

Generelle oplysninger om Düsseldorf

Kedsomhed er et ukendt fænomen i hovedstaden i Nordrhein-Westfalen. Düsseldorf byder på utallige muligheder, så der er noget for enhver smag: en byrundtur til parlamentsbygningen (Landtag), en Fortuna Düsseldorf-kamp eller et tur langs den umådeligt smukke Rheinuferpromenade ved Rhinen. Her kan du, hvis vejret tillader det, købe billetter til en sejltur og begive dig ned ad Rhinen på festlig vis. Desuden kan du opleve ægte sommerstemning på stranden ved Rhinen, når solen kommer frem! Busrejser til Düsseldorf er særligt populære blandt folk, der godt kan lide spontane ture og holder af at vandre rundt i byen uden kort. Når du ankommer til Königstraße, skal du blot følge menneskemængden. Så bliver du automatisk ført til byens centrum, hvor der er rig mulighed for at shoppe. Her kan du opleve Düsseldorfs prisbelønnede og karakteristiske livskvalitet på første hånd. Düsseldorf er også et hotspot for internationale flyvninger, så hvis du ønsker at flyve udenlands, er din busrejse en perfekt start på en længere rejse. Du behøver ikke bekymre dig om parkering, punktlighed eller ekstra gebyrer, for FlixBus sørger for, at du når frem på hurtig og effektiv vis!

Seværdigheder i Düsseldorf

Hovedstaden ved Rhinen er en fordelagtig destination for vores buspassagerer: Den gamle by Düsseldorf lokker med populære attraktioner såsom Skt. Andreas-kirken og Skt. Lambertus-kirken, som er opført i gotisk stil. Arkitekturfans kan gå på opdagelse blandt de spændende bygninger i Düsseldorfs stilfulde Medienhafen, hvor du bør gå en tur langs den berømte Königsallee eller på promenaden ved Rhinen.

Düsseldorf : Kultur & historie

Du behøver ikke være fodboldfan for at tage bussen til Düsseldorf. Den summende by kan altid friste med mange forskellige kulturelle begivenheder. Kunstscenen såvel som arkitekturen har et fremragende renommé i og omkring Düsseldorf. Det traditionelle teater Düsseldorfer Schauspielhaus blev grundlagt helt tilbage i det 16. århundrede, hvor de første skuespil blev opført. I dag kører FlixBus dig direkte til Düsseldorf, hvor du kan opleve den type forestilling, som du foretrækker – traditionel, moderne eller måske en musical? Der er mange muligheder i Düsseldorf for dem, der elsker klassisk og moderne kunst, bl.a. Nordrhein-Westfalen-kunstsamlingen, Stiftung Museum Kunstpalast og Hetjens-Museum.

Natteliv i Düsseldorf

For busrejsende til Düsseldorf er mulighederne for at udforske nattelivet i byens centrum uendelige. I den gamle bydel Altstadt finder du mange pubber, hvilket er årsagen til, at området også kaldes "verdens længste bar". Blandt de mest populære og kendte steder er de hyggelige Altbier-barer, Füchschen-bryggeriet og Schumacher-bryggeriet. Så når du kommer med bussen til Düsseldorf, kan du straks smage det lokale øl. Desuden er her et bredt udvalg af forskellige barer og restauranter, der alle ligger tæt på hinanden. Så hvis du vil feste med dine venner i Düsseldorf, er du kommet til det helt rigtige sted. På det seneste har Altstadt i Düsseldorf dog fået lidt konkurrence fra den såkaldte Medienhafen. Her kan du finde adskillige lokale natklubber, hvor kendte navne ofte optræder.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed