Fjernbus til og fra München

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i München

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in München

Generelle oplysninger om München

Måske spekulerer du inden din rejse til München på: "Hvad skal jeg få tiden til at gå med, når jeg kommet med langtursbussen til München?". Men du kan være sikker på, at den bayerske metropol har et stort udvalg af aktiviteter og seværdigheder at byde på. Uanset om det er det legendariske Hofbräuhaus, Marienplatz eller St. Peter-kirken, så er der i centrum mange højdepunkter, som inviterer til at udforske byen til fods. Langtursbussen stopper som mange andre tog- og busforbindelser til München ved ZOB ller den nærliggende hovedbanegård, så du let og bekvemt kan ankomme til Bayerns hovedstad. Efter busturen kan du stille sulten og først nyde en portion saltkringler og hvide pølser på typisk bayersk pub. Derefter kan du slå dig løs med shopping i et utal butikker.

Seværdigheder i München

De prestigefyldte kunstsamlinger i Münchens museer er internationalt anerkendt og et besøg værd uanset vejret. Særligt skal fremhæves det gamle og nye Pinakothek samt byens kunstmuseum, statens museum for egyptisk kunst og Bayerns nationalmuseum, som alle trækker mange turister til. Er du fan af teater, opera og ballet vil du efter ankomst med langtursbussen til München have rige valgmuligheder: den bayerske statsopera, Münchner Kammerspiele eller Münchens folketeater for blot at nævne et par højdepunkter, som du som kulturfan kan se frem til. Der bydes på let underholdning på Boulevardtheater på Bayerischen Hof. Børn og unge kommer ikke til at kede sig i München, fx med dukketeater eller Schauburg-teatret, så underholdningen er garanteret for stor og lille. Bayerns hovedstad har virkelig valg på alle hylder, når det handler om at slappe af i naturen efter en lang bustur. Der er den engelske have i Nymphenburgs slotspark samt den zoologiske have i Hellabrunn, så byder München på en lang række grønne områder at udforske, beundre og nyde. Ofte er parkerne i München ofte en del af et slots- eller borganlæg, som er åbent for besøgende.

München : Kultur & historie

München har som næsten alle storbyer naturligvis en seværdig gammel bydel. Besøger du bydelen Lehel, kan du få en fornemmelse af, hvordan man har levet i München for hundrede år siden. Mange renæssancekirker er bevaret og går du en tur gennem kvarteret, vil du tydeligt kunne se, hvordan husene afspejler forskellige byggestile gennem tiderne.

Natteliv i München

Siger vi München, tænker du nok automatisk oktoberfest også kaldet "die Wiesn". Men det er ikke kun i perioden september og oktober, hvor byen besøges af tusindvis af ølteltturister fra hele verden, at München har et natteliv at byde på. Kommer du med langtursbus, kan du hele året nyde Münchens talrige muligheder for festlig underholdning. Münchens udvalg af barer er lige så alsidigt som selve byen. Kan du lide det traditionelle, vil du sætte pris på det verdensberømte "Hofbräuhaus" eller "Löwenbräukeller". Men også dig, som kan lide det alternative, får rigeligt at vælge mellem i München. Uanset om du vil nyde en øl på dit "stamværtshus" eller du foretrækker at nyde en af 130 forskellige slags gin, der serveres på "Couch Club", så vil du på en langtursbusrejse til München garanteret få en spændende baroplevelse. Vil du hellere ud og svinge dansebenet på en klub i München, er du kommet det rigtige sted. Uanset om du slår dig løs på det kendte "P1" sammen med alle de kendte, eller du foretrækker studentermiljøet på "Milchbara", så får du i München valg på alle hylder.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed