Fjernbus til og fra München

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i München

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til München er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til München. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraMünchen.
For at bruge din busbillet til München skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til München med priser helt ned til 44,00 kr alt efter dit afgangssted.
München har 4 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til München via FlixBus med forbindelser fra 368 forskellige byer. På din busrejse til München får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til München. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til München under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til München, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til München. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til München.

Things to do in München

Generelle oplysninger om München

Måske spekulerer du inden din rejse til München på: "Hvad skal jeg få tiden til at gå med, når jeg kommet med langtursbussen til München?". Men du kan være sikker på, at den bayerske metropol har et stort udvalg af aktiviteter og seværdigheder at byde på. Uanset om det er det legendariske Hofbräuhaus, Marienplatz eller St. Peter-kirken, så er der i centrum mange højdepunkter, som inviterer til at udforske byen til fods. Langtursbussen stopper som mange andre tog- og busforbindelser til München ved ZOB ller den nærliggende hovedbanegård, så du let og bekvemt kan ankomme til Bayerns hovedstad. Efter busturen kan du stille sulten og først nyde en portion saltkringler og hvide pølser på typisk bayersk pub. Derefter kan du slå dig løs med shopping i et utal butikker.

Seværdigheder i München

De prestigefyldte kunstsamlinger i Münchens museer er internationalt anerkendt og et besøg værd uanset vejret. Særligt skal fremhæves det gamle og nye Pinakothek samt byens kunstmuseum, statens museum for egyptisk kunst og Bayerns nationalmuseum, som alle trækker mange turister til. Er du fan af teater, opera og ballet vil du efter ankomst med langtursbussen til München have rige valgmuligheder: den bayerske statsopera, Münchner Kammerspiele eller Münchens folketeater for blot at nævne et par højdepunkter, som du som kulturfan kan se frem til. Der bydes på let underholdning på Boulevardtheater på Bayerischen Hof. Børn og unge kommer ikke til at kede sig i München, fx med dukketeater eller Schauburg-teatret, så underholdningen er garanteret for stor og lille. Bayerns hovedstad har virkelig valg på alle hylder, når det handler om at slappe af i naturen efter en lang bustur. Der er den engelske have i Nymphenburgs slotspark samt den zoologiske have i Hellabrunn, så byder München på en lang række grønne områder at udforske, beundre og nyde. Ofte er parkerne i München ofte en del af et slots- eller borganlæg, som er åbent for besøgende.

München : Kultur & historie

München har som næsten alle storbyer naturligvis en seværdig gammel bydel. Besøger du bydelen Lehel, kan du få en fornemmelse af, hvordan man har levet i München for hundrede år siden. Mange renæssancekirker er bevaret og går du en tur gennem kvarteret, vil du tydeligt kunne se, hvordan husene afspejler forskellige byggestile gennem tiderne.

Natteliv i München

Siger vi München, tænker du nok automatisk oktoberfest også kaldet "die Wiesn". Men det er ikke kun i perioden september og oktober, hvor byen besøges af tusindvis af ølteltturister fra hele verden, at München har et natteliv at byde på. Kommer du med langtursbus, kan du hele året nyde Münchens talrige muligheder for festlig underholdning. Münchens udvalg af barer er lige så alsidigt som selve byen. Kan du lide det traditionelle, vil du sætte pris på det verdensberømte "Hofbräuhaus" eller "Löwenbräukeller". Men også dig, som kan lide det alternative, får rigeligt at vælge mellem i München. Uanset om du vil nyde en øl på dit "stamværtshus" eller du foretrækker at nyde en af 130 forskellige slags gin, der serveres på "Couch Club", så vil du på en langtursbusrejse til München garanteret få en spændende baroplevelse. Vil du hellere ud og svinge dansebenet på en klub i München, er du kommet det rigtige sted. Uanset om du slår dig løs på det kendte "P1" sammen med alle de kendte, eller du foretrækker studentermiljøet på "Milchbara", så får du i München valg på alle hylder.

Busser fra og til München

Find de billigste busbilletter fra og til München

På udkig efter billige billetter fra eller til München? Vi tilbyder busforbindelser München fra helt ned til 44,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 3 stop i München, og du kan komme til dem fra 368 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til München med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til München med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til München

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til München online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed