Fjernbus til og fra Hannover

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Hannover

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Hannover er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Hannover. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraHannover.
For at bruge din busbillet til Hannover skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Hannover med priser helt ned til 45,00 kr alt efter dit afgangssted.
Hannover har 3 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Hannover via FlixBus med forbindelser fra 165 forskellige byer. På din busrejse til Hannover får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Hannover. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Hannover under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Hannover, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Hannover. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Hannover.

Things to do in Hannover

Generelle oplysninger om Hannover

Hannover er kendt for sine mange landmærker og seværdigheder, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Der er mange attraktioner i byen, fx Herrenhäuser Gärten, der indbyder til at slappe af efter en lang busrejse. Det er en af Europas største barokhaver, som er åben for besøgende. Haven, som blev anlagt i 1666, er et sandt mesterværk, der bl.a. omfatter et imponerende orangeri og en labyrint. Det historiske slot ligger her og er et oplagt motiv for fotoentusiaster blandt vores buspassagerer. Men det er ikke den eneste have, som spirende botanikere absolut må opleve. Du bør ikke rejse hjem igen, før du har set Berggarten. I drivhusene kan du se kaktus om vinteren, smykker om sommeren, farvestrålende planter om efteråret og endelig et væld af smukke blomster såsom magnolie og kirsebær om foråret. Naturelskere kan opleve den smukke sø og hedelandskabet her. Haverne byder også på et udvalg af drivhuse og blomsterbede, som skaber en følelse af sommer. Hvis du er dyreven, bør du besøge SEA LIFE Hannover – en fantastisk dag for hele familien. Det store hajbassin og den undersøiske verden er en fantastisk oplevelse, som du ikke bør gå glip af, når du rejser med bussen til Hannover. Du kan opleve det unikke akvarium på første hånd og se de mange forskellige undersøiske dyr.

Seværdigheder i Hannover

Hanover er kendt for sine mange landmærker og seværdigheder, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Der er mange attraktioner i byen, fx Herrenhäuser Gärten, der indbyder til at slappe af efter en lang busrejse. Det er en af Europas største barokhaver, som er åben for besøgende. Haven, som blev anlagt i 1666, er et sandt mesterværk, der bl.a. omfatter et imponerende orangeri og en labyrint. Det historiske slot ligger her og er et oplagt motiv for fotoentusiaster blandt vores buspassagerer. Men det er ikke den eneste have, som spirende botanikere absolut må opleve. Du bør ikke rejse hjem igen, før du har set Berggarten. I drivhusene kan du se kaktus om vinteren, smykker om sommeren, farvestrålende planter om efteråret og endelig et væld af smukke blomster såsom magnolie og kirsebær om foråret. Naturelskere kan opleve den smukke sø og hedelandskabet her. Haverne byder også på et udvalg af drivhuse og blomsterbede, som skaber en følelse af sommer. Hvis du er dyreven, bør du besøge SEA LIFE Hannover – en fantastisk dag for hele familien. Det store hajbassin og den undersøiske verden er en fantastisk oplevelse, som du ikke bør gå glip af, når du rejser med bussen til Hannover. Du kan opleve det unikke akvarium på første hånd og se de mange forskellige undersøiske dyr.

Hannover : Kultur & historie

Hovedstaden i Niedersachsen er kendt for sit rige kulturliv, som du kan nyde godt af, når din bus ankommer. Det historiske operahus og Georgspalast, et af Forbundsrepublikkens mest berømte teatre, er blot to eksempler, og begge ligger i byens centrum. Til formiddagsprogrammet er en tur til et af Hannovers berømte museer perfekt til at underholde hele familien, især Landesmuseum, som fører dig gennem hundrede års historie. I øjeblikket har museet udstillinger med ikke alene naturhistorie, men også etnologi med en imponerende samling af arkæologiske genstande.

Natteliv i Hannover

Kröpcke er et af de mest kendte mødesteder i Hannover. Caféen er opkaldt efter den tidligere tjener Wilhelm Kröpcke, som købte stedet i 1783, men før hed den Café Robby. Nu findes der også mange andre caféer i området, hvor du kan sidde lidt ned og slappe af i dagens løb. Kröpcke er også et meget populært mødested, hvor unge og gamle sammen kan nyde is og andre lækkerier – du kan glæde dig til et besøg, når du rejser med bussen til Hannover.

Busser fra og til Hannover

Find de billigste busbilletter fra og til Hannover

På udkig efter billige billetter fra eller til Hannover? Vi tilbyder busforbindelser Hannover fra helt ned til 45,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Hannover, og du kan komme til det fra 165 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Hannover med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Hannover med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Hannover

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Hannover online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed