Fjernbus til og fra Hannover

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Hannover

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Hannover

Generelle oplysninger om Hannover

Hannover er kendt for sine mange landmærker og seværdigheder, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Der er mange attraktioner i byen, fx Herrenhäuser Gärten, der indbyder til at slappe af efter en lang busrejse. Det er en af Europas største barokhaver, som er åben for besøgende. Haven, som blev anlagt i 1666, er et sandt mesterværk, der bl.a. omfatter et imponerende orangeri og en labyrint. Det historiske slot ligger her og er et oplagt motiv for fotoentusiaster blandt vores buspassagerer. Men det er ikke den eneste have, som spirende botanikere absolut må opleve. Du bør ikke rejse hjem igen, før du har set Berggarten. I drivhusene kan du se kaktus om vinteren, smykker om sommeren, farvestrålende planter om efteråret og endelig et væld af smukke blomster såsom magnolie og kirsebær om foråret. Naturelskere kan opleve den smukke sø og hedelandskabet her. Haverne byder også på et udvalg af drivhuse og blomsterbede, som skaber en følelse af sommer. Hvis du er dyreven, bør du besøge SEA LIFE Hannover – en fantastisk dag for hele familien. Det store hajbassin og den undersøiske verden er en fantastisk oplevelse, som du ikke bør gå glip af, når du rejser med bussen til Hannover. Du kan opleve det unikke akvarium på første hånd og se de mange forskellige undersøiske dyr.

Seværdigheder i Hannover

Hanover er kendt for sine mange landmærker og seværdigheder, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Der er mange attraktioner i byen, fx Herrenhäuser Gärten, der indbyder til at slappe af efter en lang busrejse. Det er en af Europas største barokhaver, som er åben for besøgende. Haven, som blev anlagt i 1666, er et sandt mesterværk, der bl.a. omfatter et imponerende orangeri og en labyrint. Det historiske slot ligger her og er et oplagt motiv for fotoentusiaster blandt vores buspassagerer. Men det er ikke den eneste have, som spirende botanikere absolut må opleve. Du bør ikke rejse hjem igen, før du har set Berggarten. I drivhusene kan du se kaktus om vinteren, smykker om sommeren, farvestrålende planter om efteråret og endelig et væld af smukke blomster såsom magnolie og kirsebær om foråret. Naturelskere kan opleve den smukke sø og hedelandskabet her. Haverne byder også på et udvalg af drivhuse og blomsterbede, som skaber en følelse af sommer. Hvis du er dyreven, bør du besøge SEA LIFE Hannover – en fantastisk dag for hele familien. Det store hajbassin og den undersøiske verden er en fantastisk oplevelse, som du ikke bør gå glip af, når du rejser med bussen til Hannover. Du kan opleve det unikke akvarium på første hånd og se de mange forskellige undersøiske dyr.

Hannover : Kultur & historie

Hovedstaden i Niedersachsen er kendt for sit rige kulturliv, som du kan nyde godt af, når din bus ankommer. Det historiske operahus og Georgspalast, et af Forbundsrepublikkens mest berømte teatre, er blot to eksempler, og begge ligger i byens centrum. Til formiddagsprogrammet er en tur til et af Hannovers berømte museer perfekt til at underholde hele familien, især Landesmuseum, som fører dig gennem hundrede års historie. I øjeblikket har museet udstillinger med ikke alene naturhistorie, men også etnologi med en imponerende samling af arkæologiske genstande.

Natteliv i Hannover

Kröpcke er et af de mest kendte mødesteder i Hannover. Caféen er opkaldt efter den tidligere tjener Wilhelm Kröpcke, som købte stedet i 1783, men før hed den Café Robby. Nu findes der også mange andre caféer i området, hvor du kan sidde lidt ned og slappe af i dagens løb. Kröpcke er også et meget populært mødested, hvor unge og gamle sammen kan nyde is og andre lækkerier – du kan glæde dig til et besøg, når du rejser med bussen til Hannover.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed