Hvis du oplever problemer i forbindelse med brug af denne webside, bedes du ringe til os på +45 35 15 40 55 eller se nærmere oplysninger i FlixBus Google Assistant App.

§§ geoTextTitle §§

§§ geoLinkText §§
i

Der blev desværre ikke fundet nogen byer

Det ser ud til, at vi endnu ikke tilbyder nogen destinationer, der passer til din søgning. Prøv en anden søgning, eller kom tilbage snart.

Rejs billigt og nemt med bussen til Holland

Hollænderne ved ganske præcist, at det ikke er størrelsen der tæller, tværtimod. I Holland kan du opleve lige så mange forskellige ting som i andre europæiske lande, men du behøver ikke bruge så lang tid for at komme fra A til B. Gå barfodet om sommeren langs kilometerlange strande, opdag de mange hundrede år gamle historier i Den Haag og nyd farvepragten ved tulipanmarkerne om foråret.

I vindmøllernes, ostenes og kanalernes land kan du uden problemer kombinere kultur med shopping og cykelture med badeferie. Bestil nu din fjernbusbillet til Holland og nyd din ferie!

Ideer til din ferie i Holland

Utrecht - hjertet af Holland

Reise mit dem Fernbus nach Utrecht

Hvad skal jeg se i Utrecht?

Et godt første overblik over byen får du fra Domkirketårnet, Utrechts vartegn og det højeste kirketårn i Holland. Udsigten får dig hurtigt til at glemme de 465 trin, der først skal tilbagelægges. Sulten? Så følg den hurtigste vej til kanalsystemet i byen, hvor mange værftskældre i dag er omdannet til restauranter med flotte terrasser, der ligger lige ud til kanalerne. Interesserer du dig for specielle museer, bør du overveje et besøg på Speelklok Museet (spilledåse museet). I en gotisk kirke præsenterer museet mekaniske musikinstrumenter fra mange århundreder. Informationer om rundvisninger og andre highlights i Utrecht finder du på TheHeartOfHolland.com

Slotstur rundt om Utrecht

En ferierejse til Utrecht er ikke komplet uden en cykeltur gennem byens omgivelser. I Utrecht er der talrige cykeludlejnings-stationer eller du kan bare tage din egen cykel med i fjernbussen. En yndet dagsrejse er slotsruten i området Vechtstreek i nærheden af Utrecht langs med Vecht forbi talrige storslåede landejendomme og slotte.

Hvor kan det svare sig at shoppe i Utrecht?

Utrecht har den perfekte størrelse til at man kan udforske den indre by til fods. Særligt langs med kanalerne (Oudegracht) finder du mange lækkert indrettede butikker og design-shops. Unge designere tilbyder specielt deres kreationer i Schoutenstraat , mens de internationalt kendte modekæder ligger på række på Steenweg. Skulle det regne, kan du henlægge din shoppingdag til Hoog Catharijne, det største overdækkede indkøbscenter i Holland. I øvrigt er butikkerne i Utrecht åbneom søndagen , lige som de andre ugedage.

Arnheim - den kreative by ved Rhinen

Reise mit dem Fernbus nach Arnheim

Hvad skal jeg se i Arnheim?

Arnheim er en særdeles grøn by, der desuden kan se tilbage på en bevæget fortid som hovedby i provinsen Gelderland. Som bevis på byens historie kan du stadig i dag bese Maarten van Rossumhuis (også kaldet Duivelhuis - "Djævlehus") fra det 15. århundrede, den eneste bevaredebyport Sabelspoort og Eusebuiskerk. Med en panoramaelevator af glas går det op til udsigtspunktet i en tårnhøjde på 73 meter. Andre seværdigheder i Arnheim, du ikke må gå glip af, finder du på Visit Arnheim.

Er det værd at besøge Burger's Zoo?

Burger's Zoo i den nordlige del af byen er en af de mest populære attraktioner i byen. De seks områder safaripark, regnskov, ørken, ocean, mangrovehal og rimba (malaysisk tropisk regnskov), og de dyrearter, der lever i de forskellige områder, kan man se på en enkelt dag. I safariparken kan du fra broer og udsigtspukter udforske den østafrikanske savannes beboere, og i regnskovhallen glemmer man let, at man rent faktisk ikke befinder sig i troperne. Da en stor del af området er overdækket, betaler det sig også at besøge det i skiftende vejr. Den detaljerige indretning af zonen og den store dyrevelfærd gør under alle omstændigheder besøget til en enestående oplevelse. Dette spejler sig også i højere billetpriser i forhold til andre zoologiske haver. Men du kan spare ved at købe indgangsbilletterne online.

 

Keukenhof

Besuche den Keukenhof mit dem Fernbus

Hvad kan man se i Keukenhof?

Holland forbindes med tulipaner som intet andet land. I haveanlæggene Keukenhof planter omkring 100 hofleverandører hvert år udover 4,5 millioner tulipaner også narcisser, hyacinter og mange andre blomsterarter. Ud over de farveglade overdådige blomsterflor kan man også se skulpturer fra 50 forskellige kunstnere. I året 2017 står udstillingen og inspirationshaverne under mottoet "Dutch Design".

2017

I 2017 kan du besøge Keukenhof fra23. marts til 21. maj. Toppunktet er blomsteroptoget den 22.04.2017. Den præcise blomstringstid er bl.a. afhængigt af de aktuelle vejrbetingelser, men normalt er det bedste tidspunkt for et besøg midt i april.

Hvor ligger Keukenhof?

Keukenhof ligger syd for Amsterdam. Kommer du med fjernbussen til banegården Sloterdijk i Amsterdam, kan du rejse videre med de offentlige trafikmidler via Haarlem til Keukenhof. Fra Leiden Hovedbanegård kan du benytte Keukenhof Expresbussen 854. Alle yderligere informationer og fartplaner finder du på Keukenhof.nl

Derfor skal du rejse med fjernbussen til Holland

Gepäckmitnahme in unseren Fernbussen

Inkl. 2 stykker bagage

Rejs uden ekstraomkostninger og uden at slæbe kufferter. Der er også plads til cyklen i de fleste busser!

FlixBus Haltestellen in zentraler Lage

Stoppesteder på centrale steder

Vi bringer dig direkte til de mest populære feriemål i Holland.

Kostenloses WLAN

Gratis WLAN

Benyt dig af vores gratis WLAN og elstik under din rejse med fjernbussen til Holland.

Bei FlixBus bekommst Du die günstigsten Preise

Billige billetter

Spar på din rejse med bus til Holland og brug hellere dine penge på en rundtur i Amsterdam!

Populære busforbindelser til Holland