Bus Perugia - Rom

fra 69 kr

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Perugia

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Nej, du behøver ikke at udskrive din billet, når du rejser fra Perugia til Rom. Du skal bare vise chaufføren billetten på din smartphone eller tablet, når du stiger ombord. Vi anbefaler dog at udskrive billetten for en sikkerheds skyld.
Du kan komme fra Perugia til Rom for helt ned til 69,00 kr. Benyt dig af vores bedste tilbud på FlixBus-billetter ved at rejse uden for de travle tidspunkter og i hverdagene. Du køber nemmest din billet fra Perugia til Rom på denne hjemmeside eller i appen. Vi tilbyder forskellige sikre betalingsmetoder, når du køber billet fra Perugia til Rom. Du kan vælge mellem kortbetaling, PayPal, Google Pay med flere. Når du skal betale, kan du se alle muligheder og vælge din foretrukne. Hvis du oplever problemer med betalingen, kan du se vores hjælpeside om betalinger. Hvis du køber din busbillet ombord eller ved et salgssted, kan du også betale med kontanter.
Når du rejser fra Perugia til Rom, kan du tracke bussens placering med vores bustracker i realtid. Du skal bare vælge det relevante busstoppested og tjekke ankomsttidspunktet. Find ud af, hvor din bus er, og tjek, om der er forsinkelser på ruten.
Passagerer, der rejser fra Perugia til Rom kan gratis medbringe en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg) og et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg). Hvis du vil have ekstra bagage eller specialbagage med, kan du se alle mulighederne på denne side. Du kan medbringe din cykel med FlixBus fra Perugia til Rom, hvis der er ledig plads. Du finder priserne for cykler her
Prisen for en børnebusbillet fra Perugia til Rom afhænger af barnets alder og reservationstidspunktet. Børn under 15 år får rabat på den almindelige voksenbillet. På reservationstidspunktet beregner vi den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige priser og rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler de valgte passagerer rabatprisen. Husk at tjekke vores politik om rejser med børn og sæder. Klapvogne (bredde + længde + højde = maks. 240 cm) kan gratis medbringes i bussens bagagerum.
Ja, alle busser fra Perugia til Rom er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser fra Perugia til Rom. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Den første FlixBus kører fra Perugia til Rom kl. 01:20.
Den sidste FlixBus kører fra Perugia til Rom kl. 20:50.
Der er 3 busstop i Perugia; Perugia, Perugia (Piazza Partigiani), Perugia (Stazione FS - Fontivegge). I Rom der er 7 busstop; Rom Tiburtina busstation, Roma Aurelia, Rome Anagnina, Rome Laurentina, Rome Piazza Indipendenza, Rome Termini, Rome Vaticano. Du finder placeringen af FlixBus' stoppesteder på kortet på denne side.
Ja, natbusser er en mulighed på ruten fra Perugia til Rom. Når du er ombord på natbussen, kan du benytte de tjenester, vi tilbyder. Nyd godt med benplads og sæder, der kan lægges ned, så du får en god nats søvn på rejsen til Rom. På natbussen fra Perugia til Rom er der stikkontakter og Wi-Fi, så du nemt kan hygge dig med en film på rejsen.
Fra Rom kan du nemt komme til 272 spændende steder. De mest populære destinationer med forbindelse til Rom er Milano, Napoli, Firenze. Sørg for at planlægge din næste rejse på forhånd for at få de bedste tilbud!
Selvfølgelig! Der er weekendrejser fra Perugia til Rom, så du kan rejse ud fredag og tilbage søndag.
Busruten fra Perugia til Rom er 171 km. FlixBus kan køre dig fra Perugia til Rom på 2 timer 5 minutter. Den hurtigste bus på denne rute har 1 stoppested(er). FlixBus' busser kører fra Perugia til Rom med ekstra benplads, egne stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Rom under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. At rejse med bus fra Perugia til Rom er en af de mest miljøvenlige muligheder, da det reducerer trafikrelaterede udledninger, og passagererne kan udligne deres CO₂-udledninger ved at klikke på "Kompensér for din rejse", når de reserverer billet.

På udkig efter busbilletter fra Perugia til Rom?

Så er du kommet til rette sted! Vi har alt, du skal bruge for at planlægge sin busrejse. Rejsen Perugia til Rom tager omkring 2 timer 5 minutter og kan koste helt ned til 69,00 kr. Den første bus kører kl. 01:20, og den sidste bus kører kl. 20:50. FlixBus kører 9 ture dagligt mellem Perugia og Rom, og når du rejser med FlixBus, kan du forvente gratis WiFi, stikkontakter og et garanteret sæde.

Sådan reserverer du din busbillet fra Perugia til Rom

Det er virkelig nemt at reserverer en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra Perugia til Rom online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed