Bus Dortmund - Hamborg

fra 119 kr

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Dortmund

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle busser fra Dortmund til Hamborg er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser fra Dortmund til Hamborg. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Busruten fra Dortmund til Hamborg er 361 km. FlixBus kan køre dig fra Dortmund til Hamborg på 4 timer 30 minutter. Den hurtigste bus på denne rute har 2 stoppested(er). FlixBus' busser kører fra Dortmund til Hamborg med ekstra benplads, egne stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Hamborg under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. At rejse med bus fra Dortmund til Hamborg er en af de mest miljøvenlige muligheder, da det reducerer trafikrelaterede udledninger, og passagererne kan udligne deres CO₂-udledninger ved at klikke på "Kompensér for din rejse", når de reserverer billet.
Når du rejser fra Dortmund til Hamborg, kan du tracke bussens placering med vores bustracker i realtid. Du skal bare vælge det relevante busstoppested og tjekke ankomsttidspunktet. Find ud af, hvor din bus er, og tjek, om der er forsinkelser på ruten.
Den første FlixBus kører fra Dortmund til Hamborg kl. 01:45.
Den sidste FlixBus kører fra Dortmund til Hamborg kl. 23:50.
Du kan komme fra Dortmund til Hamborg for helt ned til 119,00 kr. Benyt dig af vores bedste tilbud på FlixBus-billetter ved at rejse uden for de travle tidspunkter og i hverdagene. Du køber nemmest din billet fra Dortmund til Hamborg på denne hjemmeside eller i appen. Vi tilbyder forskellige sikre betalingsmetoder, når du køber billet fra Dortmund til Hamborg. Du kan vælge mellem kortbetaling, PayPal, Google Pay med flere. Når du skal betale, kan du se alle muligheder og vælge din foretrukne. Hvis du oplever problemer med betalingen, kan du se vores hjælpeside om betalinger. Hvis du køber din busbillet ombord eller ved et salgssted, kan du også betale med kontanter.
Selvfølgelig! Der er weekendrejser fra Dortmund til Hamborg, så du kan rejse ud fredag og tilbage søndag.
Ja, natbusser er en mulighed på ruten fra Dortmund til Hamborg. Når du er ombord på natbussen, kan du benytte de tjenester, vi tilbyder. Nyd godt med benplads og sæder, der kan lægges ned, så du får en god nats søvn på rejsen til Hamborg. På natbussen fra Dortmund til Hamborg er der stikkontakter og Wi-Fi, så du nemt kan hygge dig med en film på rejsen.
Fra Hamborg kan du nemt komme til 234 spændende steder. De mest populære destinationer med forbindelse til Hamborg er Berlin, Köln, Düsseldorf. Sørg for at planlægge din næste rejse på forhånd for at få de bedste tilbud!
Der er et busstop i Dortmund; Dortmund busterminal. I Hamborg der er 2 busstop; Hamborg busterminal, Hamburg-Harburg (station). Du finder placeringen af FlixBus' stoppesteder på kortet på denne side.
Prisen for en børnebusbillet fra Dortmund til Hamborg afhænger af barnets alder og reservationstidspunktet. Børn under 15 år får rabat på den almindelige voksenbillet. På reservationstidspunktet beregner vi den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige priser og rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler de valgte passagerer rabatprisen. Husk at tjekke vores politik om rejser med børn og sæder. Klapvogne (bredde + længde + højde = maks. 240 cm) kan gratis medbringes i bussens bagagerum.
Nej, du behøver ikke at udskrive din billet, når du rejser fra Dortmund til Hamborg. Du skal bare vise chaufføren billetten på din smartphone eller tablet, når du stiger ombord. Vi anbefaler dog at udskrive billetten for en sikkerheds skyld.
Passagerer, der rejser fra Dortmund til Hamborg kan gratis medbringe en indchecket taske (50x80x30 cm, op til 20 kg) og et stykke håndbagage (30x42x18 cm, op til 7 kg). Hvis du vil have ekstra bagage eller specialbagage med, kan du se alle mulighederne på denne side. Du kan medbringe din cykel med FlixBus fra Dortmund til Hamborg, hvis der er ledig plads. Du finder priserne for cykler her

På udkig efter busbilletter fra Dortmund til Hamborg?

Så er du kommet til rette sted! Vi har alt, du skal bruge for at planlægge sin busrejse. Rejsen Dortmund til Hamborg tager omkring 4 timer 30 minutter og kan koste helt ned til 119,00 kr. Den første bus kører kl. 01:45, og den sidste bus kører kl. 23:50. FlixBus kører 5 ture dagligt mellem Dortmund og Hamborg, og når du rejser med FlixBus, kan du forvente gratis WiFi, stikkontakter og et garanteret sæde.

Sådan reserverer du din busbillet fra Dortmund til Hamborg

Det er virkelig nemt at reserverer en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra Dortmund til Hamborg online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.

Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed