Fjernbus til og fra Dortmund

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Dortmund

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Dortmund er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Dortmund. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Det er nemt at komme til Dortmund via FlixBus med forbindelser fra 238 forskellige byer. På din busrejse til Dortmund får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Dortmund har 2 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Dortmund med priser helt ned til 23,00 kr alt efter dit afgangssted.
For at bruge din busbillet til Dortmund skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraDortmund.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Dortmund. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Dortmund.
Det er let at købe en busbillet til Dortmund. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Dortmund under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Dortmund, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.

Things to do in Dortmund

Generelle oplysninger om Dortmund

Denne karismatiske by i hjertet af Nordrhein-Westfalen har over 570.000 indbyggere. Denne dejlige by har udviklet sin egen unikke charme og er en af de mest populære byer i Ruhr-distriktet. Der findes mange gode grunde til, at du bør tage en busrejse til Dortmund. Så snart du ankommer til byens hovedbanegård, er alle de vigtigste seværdigheder inden for rimelig afstand, herunder Dortmunder U, Westfalenhallen og selvfølgelig Borussia Dortmund fodboldstadion.

Seværdigheder i Dortmund

Mange er ikke klar over, at Dortmund faktisk er en by med mange fæstninger, slotte og flotte villaer. Der er mange forskellige slotsparker og fæstningsgrave at besøge. Dortmund er også et fantastisk sted for gammel arkitektur, eftersom der findes talrige gamle bygninger og kirker – listen er nærmest uendelig – og det ville være en næsten umulig opgave at besøge alle Dortmunds historiske bygninger på én dag. Så planlæg din busrejse med omhu, for du skal bruge i hvert fald en hel weekend i Dortmund!

Dortmund : Kultur & historie

Hvis du tager en af vores busser til Dortmund, har du muligheden for at opleve en bred vifte af forskellig kunst. Künstlerhaus Dortmund i den nordlige del af byen er kendt for at have store udstillinger af moderne og eksperimenterende kunst. I Dortmunds kunstkvarter kan du se en mangfoldighed af forskellige kunstværker, herunder malerier, skitser, skulpturer, fotografier og videokunst. I Dortmund finder du også en af de ældste kulturfestivaler, som er kendt under navnet "International Culture Days". Om vinteren er julemarkederne i Dortmund en fornøjelse for enhver, og byen har et af Tysklands største julemarkeder med over 300 stande. De kulturelle valgmuligheder er ganske enkelt uendelige, når din bus er ankommet til Dortmund!

Natteliv i Dortmund

Dortmund har et bredt udvalg af forskellige pubber, natklubber og steder med live-musik. Dortmunds "Konzerthaus" anses for at være en perfekt koncertsal takket være bygningens moderne arkitektoniske design i stål og glas, der skaber en fantastisk akustik. Der er også mange jazzklubber i Dortmund. Så vores buspassagerer, der tager turen til Dortmund, kan glæde sig til byens mangfoldige og uafhængige musikliv. Pop, jazz, klassisk, opera – Dortmunds mangfoldighed er imponerende og attraktiv for enhver, der tager bussen til denne by i Nordrhein-Westfalen.

Busser fra og til Dortmund

Find de billigste busbilletter fra og til Dortmund

På udkig efter billige billetter fra eller til Dortmund? Vi tilbyder busforbindelser Dortmund fra helt ned til 23,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Dortmund, og du kan komme til det fra 238 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Dortmund med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Dortmund med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Dortmund

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Dortmund online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed