Fjernbus til og fra Dortmund

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Dortmund

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Dortmund

Generelle oplysninger om Dortmund

Denne karismatiske by i hjertet af Nordrhein-Westfalen har over 570.000 indbyggere. Denne dejlige by har udviklet sin egen unikke charme og er en af de mest populære byer i Ruhr-distriktet. Der findes mange gode grunde til, at du bør tage en busrejse til Dortmund. Så snart du ankommer til byens hovedbanegård, er alle de vigtigste seværdigheder inden for rimelig afstand, herunder Dortmunder U, Westfalenhallen og selvfølgelig Borussia Dortmund fodboldstadion.

Seværdigheder i Dortmund

Mange er ikke klar over, at Dortmund faktisk er en by med mange fæstninger, slotte og flotte villaer. Der er mange forskellige slotsparker og fæstningsgrave at besøge. Dortmund er også et fantastisk sted for gammel arkitektur, eftersom der findes talrige gamle bygninger og kirker – listen er nærmest uendelig – og det ville være en næsten umulig opgave at besøge alle Dortmunds historiske bygninger på én dag. Så planlæg din busrejse med omhu, for du skal bruge i hvert fald en hel weekend i Dortmund!

Dortmund : Kultur & historie

Hvis du tager en af vores busser til Dortmund, har du muligheden for at opleve en bred vifte af forskellig kunst. Künstlerhaus Dortmund i den nordlige del af byen er kendt for at have store udstillinger af moderne og eksperimenterende kunst. I Dortmunds kunstkvarter kan du se en mangfoldighed af forskellige kunstværker, herunder malerier, skitser, skulpturer, fotografier og videokunst. I Dortmund finder du også en af de ældste kulturfestivaler, som er kendt under navnet "International Culture Days". Om vinteren er julemarkederne i Dortmund en fornøjelse for enhver, og byen har et af Tysklands største julemarkeder med over 300 stande. De kulturelle valgmuligheder er ganske enkelt uendelige, når din bus er ankommet til Dortmund!

Natteliv i Dortmund

Dortmund har et bredt udvalg af forskellige pubber, natklubber og steder med live-musik. Dortmunds "Konzerthaus" anses for at være en perfekt koncertsal takket være bygningens moderne arkitektoniske design i stål og glas, der skaber en fantastisk akustik. Der er også mange jazzklubber i Dortmund. Så vores buspassagerer, der tager turen til Dortmund, kan glæde sig til byens mangfoldige og uafhængige musikliv. Pop, jazz, klassisk, opera – Dortmunds mangfoldighed er imponerende og attraktiv for enhver, der tager bussen til denne by i Nordrhein-Westfalen.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed