Fjernbus til og fra Kiel

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Kiel

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Kiel

Oplev alle destinationer

Udforsk kortet
Kiel: Hurtig information
Direkte tilgængelige byer

36

Antal busstop

1

Land

Tyskland

Miljøvenlig rejse?

Ja

Things to do in Kiel

Generelle oplysninger om Kiel

Kiel er ikke blot hovedstad i Slesvig-Holsten, men også den nordligste, tyske by, som du kan komme til med langtursbussen. Takket være den korte afstand til den berømte Kielerkanal og dens placering ved havnen ved Kielerfjorden, har havet og søfarten haft en unik betydning for byens udvikling. Det afspejles ikke kun i de mange skibsværfter og rederier og strande i byzonen, men også i det pulserende liv på havnen i Kiel, hvor talrige færgeruter til Skandinavien og krydstogtskibe venter på deres passagerer. Men selvom du kan tager til Kiel med langtursbus og rejser videre med skib, bør du bruge lidt tid på at udforske byen. Kiel har udover havnen et utal af seværdigheder at byde på, som du under et besøg til universitetsbyen ikke bør gå glip af.

Seværdigheder i Kiel

Foldebroen Hörnbrücke lader fodgængere og cyklister krydse Hörn og er en helt speciel teknisk opvisning, når broen åbnes for forbisejlende skibe. På broen kan du få et godt førstehåndsindtryk af havnebyen, når du er kommet frem med langtursbussen, og du har et godt overblik over de mange andre turistattraktioner i Kiel, fx Hörn Campus eller Nikolaikirken. Broen er også den hurtigste vej fra centrum til Norwegenkai på den anden side af Kielerfjorden, hvor den daglige færge til Oslo sejler ud fra. En anden seværdighed under en gåtur gennem byen er Kiels rådhus, som minder om Campanile i Venedig. Et par gader længere væk ligger Nikolaikirken på den gamle markedsplads, hvor du i en af de mange restauranter kan få stillet sulten, før det går hjemad i langtursbussen.

Kiel : Kultur & historie

I 1242 fik Kiel sin bystatus tildelt med dens daværende navn Holstenstadt tom Kyle og i 1992 kunne det således fejre sin 750 års fødselsdag. Blandt byens vigtigste begivenheder i de sidste århundrede kan for eksempel nævnes optagelse som en af Hansestæderne i det 13. århundrede, Kielerfreden i 1814 som afslutning på Napoleonskrigene for Danmarks del og åbningen af den nuværende Kielerkanalen. Hvis du på din bustur til Kiel ønsker at få mere at vide om havnebyens historie, er der mange interessante udstillinger og skibsmodeller på søfartsmuseet i en tidligere fiskeauktionshal.

Natteliv i Kiel

Siden grundlæggelsen af Christian-Albrechts Universitet i 1665 har havnebyen også været en studieby, og den tilbyder dermed rejsende med langtursbus et varieret natteliv. Hvis du på din første aften har svært ved at vælge mellem restaurant, bar eller klub, kan du hos Villa i Kiel vælge det hele. Her kan du efter en god middag med cocktails i baren fra torsdag til lørdag danse alle kalorierne væk bagefter.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed