Fjernbus til og fra Kiel

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Kiel

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Kiel er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Kiel. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraKiel.
For at bruge din busbillet til Kiel skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Kiel med priser helt ned til 54,00 kr alt efter dit afgangssted.
Der er et enkelt busstoppested i Kiel. Find det på denne sides kort.
Det er nemt at komme til Kiel via FlixBus med forbindelser fra 24 forskellige byer. På din busrejse til Kiel får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Kiel. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Kiel under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Kiel, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Kiel. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Kiel.

Things to do in Kiel

Generelle oplysninger om Kiel

Kiel er ikke blot hovedstad i Slesvig-Holsten, men også den nordligste, tyske by, som du kan komme til med langtursbussen. Takket være den korte afstand til den berømte Kielerkanal og dens placering ved havnen ved Kielerfjorden, har havet og søfarten haft en unik betydning for byens udvikling. Det afspejles ikke kun i de mange skibsværfter og rederier og strande i byzonen, men også i det pulserende liv på havnen i Kiel, hvor talrige færgeruter til Skandinavien og krydstogtskibe venter på deres passagerer. Men selvom du kan tager til Kiel med langtursbus og rejser videre med skib, bør du bruge lidt tid på at udforske byen. Kiel har udover havnen et utal af seværdigheder at byde på, som du under et besøg til universitetsbyen ikke bør gå glip af.

Seværdigheder i Kiel

Foldebroen Hörnbrücke lader fodgængere og cyklister krydse Hörn og er en helt speciel teknisk opvisning, når broen åbnes for forbisejlende skibe. På broen kan du få et godt førstehåndsindtryk af havnebyen, når du er kommet frem med langtursbussen, og du har et godt overblik over de mange andre turistattraktioner i Kiel, fx Hörn Campus eller Nikolaikirken. Broen er også den hurtigste vej fra centrum til Norwegenkai på den anden side af Kielerfjorden, hvor den daglige færge til Oslo sejler ud fra. En anden seværdighed under en gåtur gennem byen er Kiels rådhus, som minder om Campanile i Venedig. Et par gader længere væk ligger Nikolaikirken på den gamle markedsplads, hvor du i en af de mange restauranter kan få stillet sulten, før det går hjemad i langtursbussen.

Kiel : Kultur & historie

I 1242 fik Kiel sin bystatus tildelt med dens daværende navn Holstenstadt tom Kyle og i 1992 kunne det således fejre sin 750 års fødselsdag. Blandt byens vigtigste begivenheder i de sidste århundrede kan for eksempel nævnes optagelse som en af Hansestæderne i det 13. århundrede, Kielerfreden i 1814 som afslutning på Napoleonskrigene for Danmarks del og åbningen af den nuværende Kielerkanalen. Hvis du på din bustur til Kiel ønsker at få mere at vide om havnebyens historie, er der mange interessante udstillinger og skibsmodeller på søfartsmuseet i en tidligere fiskeauktionshal.

Natteliv i Kiel

Siden grundlæggelsen af Christian-Albrechts Universitet i 1665 har havnebyen også været en studieby, og den tilbyder dermed rejsende med langtursbus et varieret natteliv. Hvis du på din første aften har svært ved at vælge mellem restaurant, bar eller klub, kan du hos Villa i Kiel vælge det hele. Her kan du efter en god middag med cocktails i baren fra torsdag til lørdag danse alle kalorierne væk bagefter.

Busser fra og til Kiel

Find de billigste busbilletter fra og til Kiel

På udkig efter billige billetter fra eller til Kiel? Vi tilbyder busforbindelser Kiel fra helt ned til 54,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Kiel, og du kan komme til det fra 24 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Kiel med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Kiel med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Kiel

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Kiel online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed