Fjernbus til og fra Bremen

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Bremen

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Bremen

Generelle oplysninger om Bremen

Det er ikke kun i fodbold, at byen er i første division. Den frie hansestad inviterer dig på opdagelser, shopping, afslapning og meget mere. Udover at besøge Rolandstatuen og Stadsmusikanterne fra Bremen anbefaler vi vores busgæster, som tager til Bremen, også at besøge den gamle bydel eller havnefronten. Langs "Schlachte" venter der gastronomiske oplevelser for enhver smag. Bremen byder på mange forskellige bygninger, vejehuse og Schnoor-kvarteret, som alt sammen gør en tur til Bremen til en uforglemmelig oplevelse. Og det bedste er: "Med langtursbussen kommer jeg frem i ro og mag!"

Seværdigheder i Bremen

Den berømte Rolandstatue og rådhuset er på UNESCOs verdensarvliste. Stadsmusikanterne er et velkendt vartegn for byen. Andre højdepunkter for en bustur til Bremen er Böttcherstraße og Schnoor-kvarteret. I hansestaden Bremen er der en lang række kirker af forskellig trosretning. Den evangeliske Bremer Dom-katedral fra den gotiske tid er nok den mest kendte, men også Bremens katolske St. Johann-kirke og Vor Frue Kirke er kendte i andre lande ikke blot på grund af deres alder og er altid et besøg værd. Endvidere er der i Bremen et utal selvstændige kirker, som siden 19. århundrede er blev udbygget i stigende grad. Mange monumenter og springvand i Bremen afspejler som kirkerne byens historie mange hundrede år tilbage i tiden. Der er over 50 museer og udstillingshaller i og omkring Bremen. Byen afholder hvert år den "lange museumsnat, hvor også historiske huse også holder åbent for besøg. Uanset om det er det oversøiske museum, kunstudstillinger, Focke-museet eller havnemuseet, så er de hver især et besøg værd. For at du går glip af disse kulturelle begivenheder kommer du i ro og mag til Bremen og hjem igen. I hansestaden Bremen afholdes der mange forskellige begivenheder hvert år. Festivalen kaldet ”Kleine Freimarkt” ved siden af rådhuset og Bürgerweide er en af de de ældste folkefester i Tyskland. Sommerfestivalen "Bremen swingt", havnefesten ”Vegesacker Hafenfest” og julemarkedet er også blandt de velkendte begivenheder i Bremen. Seksdagesløbet, Bremens karneval eller den internationale litteraturfest er særdeles velbesøgt og populære blandt langtursbusrejsende.

Bremen : Kultur & historie

Bremen har som havneby en meget gammel bykerne. Langs den historiske havnepromenade Weserufer er der talrige spisemuligheder. Schnoor-kvarteret i Bremens gamle bydel stammer tilbage fra Middelalderen, hvor det gamle skibshåndværk blev praktiseret. I Bremen er der mange bygninger, hvis historie går mange hundrede år tilbage, og som du kan stifte bekendtskab med, når langtursbussen er fremme i Bremen. Som eksempel kan vi nævne rådhuset fra 1612, vejehuset (1587), Essighaus (1618) eller håndværksrådets bygning (1620).

Natteliv i Bremen

Med Bremens natteliv kommer du ikke til at kede dig. Navnlig i weekenderne er Bremens centrum fyldt med de lokale og turisterne. Der er en lang række barer, klubber, diskoteker og lounges. Den gamle bydel, Weserufer, området omkring banegårdspladsen samt Discomeile udgør "kvarteret" med adgang til det hele. Tager du med vores langtursbus til Bremen, finder du også musik for enhver smag.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed