Fjernbus til og fra Bremen

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Bremen

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Bremen er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Bremen. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraBremen.
For at bruge din busbillet til Bremen skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Bremen med priser helt ned til 23,00 kr alt efter dit afgangssted.
Bremen har 2 busstoppesteder. Besøg denne side for at se dem på et kort.
Det er nemt at komme til Bremen via FlixBus med forbindelser fra 122 forskellige byer. På din busrejse til Bremen får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Bremen. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Bremen under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Bremen, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Bremen. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Bremen.

Things to do in Bremen

Generelle oplysninger om Bremen

Det er ikke kun i fodbold, at byen er i første division. Den frie hansestad inviterer dig på opdagelser, shopping, afslapning og meget mere. Udover at besøge Rolandstatuen og Stadsmusikanterne fra Bremen anbefaler vi vores busgæster, som tager til Bremen, også at besøge den gamle bydel eller havnefronten. Langs "Schlachte" venter der gastronomiske oplevelser for enhver smag. Bremen byder på mange forskellige bygninger, vejehuse og Schnoor-kvarteret, som alt sammen gør en tur til Bremen til en uforglemmelig oplevelse. Og det bedste er: "Med langtursbussen kommer jeg frem i ro og mag!"

Seværdigheder i Bremen

Den berømte Rolandstatue og rådhuset er på UNESCOs verdensarvliste. Stadsmusikanterne er et velkendt vartegn for byen. Andre højdepunkter for en bustur til Bremen er Böttcherstraße og Schnoor-kvarteret. I hansestaden Bremen er der en lang række kirker af forskellig trosretning. Den evangeliske Bremer Dom-katedral fra den gotiske tid er nok den mest kendte, men også Bremens katolske St. Johann-kirke og Vor Frue Kirke er kendte i andre lande ikke blot på grund af deres alder og er altid et besøg værd. Endvidere er der i Bremen et utal selvstændige kirker, som siden 19. århundrede er blev udbygget i stigende grad. Mange monumenter og springvand i Bremen afspejler som kirkerne byens historie mange hundrede år tilbage i tiden. Der er over 50 museer og udstillingshaller i og omkring Bremen. Byen afholder hvert år den "lange museumsnat, hvor også historiske huse også holder åbent for besøg. Uanset om det er det oversøiske museum, kunstudstillinger, Focke-museet eller havnemuseet, så er de hver især et besøg værd. For at du går glip af disse kulturelle begivenheder kommer du i ro og mag til Bremen og hjem igen. I hansestaden Bremen afholdes der mange forskellige begivenheder hvert år. Festivalen kaldet ”Kleine Freimarkt” ved siden af rådhuset og Bürgerweide er en af de de ældste folkefester i Tyskland. Sommerfestivalen "Bremen swingt", havnefesten ”Vegesacker Hafenfest” og julemarkedet er også blandt de velkendte begivenheder i Bremen. Seksdagesløbet, Bremens karneval eller den internationale litteraturfest er særdeles velbesøgt og populære blandt langtursbusrejsende.

Bremen : Kultur & historie

Bremen har som havneby en meget gammel bykerne. Langs den historiske havnepromenade Weserufer er der talrige spisemuligheder. Schnoor-kvarteret i Bremens gamle bydel stammer tilbage fra Middelalderen, hvor det gamle skibshåndværk blev praktiseret. I Bremen er der mange bygninger, hvis historie går mange hundrede år tilbage, og som du kan stifte bekendtskab med, når langtursbussen er fremme i Bremen. Som eksempel kan vi nævne rådhuset fra 1612, vejehuset (1587), Essighaus (1618) eller håndværksrådets bygning (1620).

Natteliv i Bremen

Med Bremens natteliv kommer du ikke til at kede dig. Navnlig i weekenderne er Bremens centrum fyldt med de lokale og turisterne. Der er en lang række barer, klubber, diskoteker og lounges. Den gamle bydel, Weserufer, området omkring banegårdspladsen samt Discomeile udgør "kvarteret" med adgang til det hele. Tager du med vores langtursbus til Bremen, finder du også musik for enhver smag.

Busser fra og til Bremen

Find de billigste busbilletter fra og til Bremen

På udkig efter billige billetter fra eller til Bremen? Vi tilbyder busforbindelser Bremen fra helt ned til 23,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Bremen, og du kan komme til det fra 122 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Bremen med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Bremen med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Bremen

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Bremen online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed