Fjernbus til og fra Aarhus

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Aarhus

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Aarhus

Generelle oplysninger om Aarhus

Den andenstørste by i Danmark ligger prægtigt i Østjylland. Byen har en meget interessant historie, og dens moderne kulturliv har en stor tiltrækningskraft på mange danskere. Man kan næsten ikke undgå at forelske sig i byen og dens befolkning, når man vandrer gennem gaderne og de smukke parker. Den mangfoldige befolkning er en af de ting, der gør Aarhus unik, sammen med de mange attraktioner og aktiviteter, som byen har at byde på året rundt. Den smukke by har vundet anerkendelse for sine museer, kirker, hoteller og kulinariske udfoldelser og har endda flere restauranter med Michelin-stjerne.

Seværdigheder i Aarhus

Hvad enten du vil nyde din ferie i naturen eller foretrækker storbyens atmosfære, har Aarhus det, du søger. Byen er omgivet af skov og strand, så du er aldrig langt fra den rene og uspolerede natur. En tur i Botanisk Have er et sikkert hit hos alle naturelskere. De, der er mere interesserede i mode og shopping, kan gå på opdagelse i Aarhus af hjertens lyst. Latinerkvarteret har alle de bedste highstreet-butikker med store brands som Marc Jacobs og Marlene Birger. Hvis du foretrækker et indkøbscenter med et større udvalg til mere overkommelige priser, kan du besøge enten Salling eller Magasin. De ligger lige på gågaden Strøget, så du kan shoppe til du segner og så slappe af bagefter på en af de mange, fremragende caféer. Nogle af Danmarks bedste caféer ligger ved Vadestedet! DOKK1 er et must-see, når man er i Aarhus. Bygningen ligger lige ned til vandet og har en storslået udsigt over det nyligt renoverede område! På en solskinsdag kan man nemt tilbringe mange timer ved vandet, men du behøver ikke tage vores ord for det – bestil din tur med FlixBus til Aarhus i dag!

Aarhus : Kultur & historie

Aarhus, Europæisk Kulturhovedstad 2017 Enhver, der er interesseret i kultur og historie, bør besøge Den Gamle By og se de prisvindende museer. Vi vil også gerne fremhæve kunstmuseet ARoS. Stedet er kendt for sin fantastiske arkitektur og fascinerende kunstudstillinger, og en tur til dette museum vil uden tvivl tryllebinde dig og åbne din fantasi som aldrig før. Vi kan også anbefale Aarhus Domkirke, som er blevet anerkendt af Michelins rejseguide for sin elegance og skønhed. Hvis du gerne vil have et godt indblik i vikingernes historie, kan du besøge Vikingemuseet. Historien og kulturen i Den Gamle By er betagende, og du vil uden tvivl elske hvert sekund!

Natteliv i Aarhus

Aarhus har nogle af landets bedste barer og natklubber! Men inden du begiver dig ud i byen for at nyde et par drinks og en dans, har vi et par restaurantanbefalinger: Kähler Spisesalon – uofficielt den ”bedste restaurant” i Aarhus! Restaurant Mefisto – denne hyggelige restaurant og café, som ligger gemt væk i det smukke Latinerkvarter, er kendt for sin fantastiske mad og endnu bedre atmosfære! Når du har tilfredsstillet din appetit, kan du fortsætte aftenen på en af de mange populære barer og natklubber i Aarhus. Her er vores favoritter: Globen Flakket – restaurant om dagen og romantisk mødested om aftenen! De dæmper lysene, tænder for musikken og serverer lækre drinks. Shen Mao – enhver studerendes drøm: DJ, gode tilbud på drinks – og bordtennis! Train - hvis du vil danse natten lang, er Train det rette sted. Etablerede artister krydret med de bedste up and coming-artister i Europa sætter festen i gang. Og så er der gratis adgang til natklubben bagefter! Det er en af de største natklubber i Danmark, så der er rig mulighed for at møde masser af lokale!


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed