Fjernbus til og fra Kolding

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Kolding

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

For at bruge din busbillet til Kolding skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Kolding. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Kolding.
Det er let at købe en busbillet til Kolding. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Kolding under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Kolding, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Det er nemt at komme til Kolding via FlixBus med forbindelser fra 44 forskellige byer. På din busrejse til Kolding får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Der er et enkelt busstoppested i Kolding. Find det på denne sides kort.
FlixBus tilbyder billige busrejser til Kolding med priser helt ned til 69,00 kr alt efter dit afgangssted.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraKolding.
Ja, alle FlixBus' busser til Kolding er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Kolding. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Klar på flere rejseeventyr? De mest populære destinationer, som du kan komme til fra Kolding, er København, Hamborg, Berlin. Disse byer byder på mange oplevelser, så kom i gang med at opleve!

Things to do in Kolding

Generelle oplysninger om Kolding

Denne mindre by ligger i bunden af Kolding Fjord i Sydjylland. Skønt byen, som er kendt for sit skibsbyggeri og sin charmerende beliggenhed ved vandet, kun har godt 60.000 indbyggere, har den skabt et navn for sig selv som et midtpunkt for erhverv, transport og produktion. Byen er en betydningsfuld destination takket være dens interessante historie og aktive kulturliv. Kolding har noget for enhver, hvad enten du er på udkig efter gammel arkitektur, naturskønne områder eller venlige mennesker.

Seværdigheder i Kolding

Du vil ikke fortryde en smuttur til den lille by Christiansfeld. Den smukke arkitektur er meget anderledes fra traditionelle danske bygninger. Gadesystemet, kirkepladsen og de mange lindetræer, der viser vej, er alle udtryk for en nøje udtænkt og udført præcisionsarbejde. Hvis du ikke har lyst til at begive dig ud af byen, er der masser at tage sig til i Kolding midtby, når du er stået af din FlixBus! Naturelskere kan leje en cykel, fiske eller bare nyde at vandre gennem de mange parker, som Kolding kan byde på! Hvis du foretrækker en mere afslappende tur, kan du gå ned ad de mange butiksgader eller snuppe en kop kaffe på en af de meget roste caféer. Hvis du har taget børnene med, skal I helt sikkert en tur i badelandet SlotssøBadet. Børnene kan nyde de mange bassiner, mens de voksne forkæler sig selv med lidt velfortjent wellness. Lad bekymringerne flyve, når du lægger dig til rette og nyder en massage, der plejer både krop og sjæl.

Kolding : Kultur & historie

Kongeslottet Koldinghus er et syn, du ikke må gå glip af. Slottet, som oprindeligt blev bygget i 1268, har spillet en vigtig rolle i Koldings historie. Slottet var involveret i mange kampe og blev i det 16. århundrede genopbygget som et renæssanceslot. Mange genstande og originale objekter er bevaret, hvoraf nogle stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Denne fantastiske attraktion ligger lige midt i Kolding.Hvis du er mere til kultur, bør du besøge kunstmuseet Trapholt. Museet omfatter udstillinger med visuel kunst, design og endda historiske møbler, så du finder med garanti noget nyt og overraskende. Film og teater har spillet en vigtig rolle i Danmarks kultur gennem tiderne, og den dag i dag findes der stadig mange teatre i byen. Hvis du lægger planer før din busrejse med os, får du måske muligheden for at se Dronning Dorothea Teatret. De opfører 4 eller 5 forestiller om året, og teatret er meget populært. Deres forestillinger er helt sikkert værd at se! Uanset hvad du laver i Kolding, vil du opleve, at der er en særlig kultur og særlige mennesker omkring dig. Blot ved at gå rundt i Kolding eller tage en bådtur og se seværdighederne kan du mærke den unikke atmosfære, som denne lille, venlige by kan tilbyde.

Natteliv i Kolding

Når solen går ned, vækkes Kolding endnu mere til live. Vi anbefaler nogle af de lokale restauranter som Over Aaen og Admiralen. Admiralen er en favorit blandt de lokale og tilbyder fremragende fisk og skaldyr med en beliggenhed meget tæt på vandet. Når du har spist færdig, venter nattelivet i Kolding på dig. Du kan vælge at nyde din aften på mange forskellige typer steder. Der er prisbillige studenterbarer som Den Engelske Pub og Stalden Café & Bar – eller hvis du er på udkig efter lidt finere forhold, kan du prøve Discoteque Tordenskiold. Det ligger lige midt i Kolding og er en af byens bedste cocktail lounges og natklubber. De specialiserer sig i at lave de bedste drinks og levere en livlig, men afslappet atmosfære. Sørg for at klæde dig pænt på, og nyd en kvalitetsaften i byen med Koldings lokale, mens du oplever alt, hvad denne natklub i to etager har at byde på. Så hvad venter du på? Book din rejse til Kolding med FlixBus i dag!

Busser fra og til Kolding

Find de billigste busbilletter fra og til Kolding

På udkig efter billige billetter fra eller til Kolding? Vi tilbyder busforbindelser Kolding fra helt ned til 69,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Kolding, og du kan komme til det fra 44 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Kolding med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Kolding med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Kolding

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Kolding online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed