Fjernbus til og fra Kolding

Seneste opdateringer

Find alle relevante information om vores tjenester og netværk her.
Se info

Vores sikkerhedsforanstaltninger

Høje hygiejnestandarder sikrer en behagelig tur!
For mere information

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Kolding

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Things to do in Kolding

Generelle oplysninger om Kolding

Denne mindre by ligger i bunden af Kolding Fjord i Sydjylland. Skønt byen, som er kendt for sit skibsbyggeri og sin charmerende beliggenhed ved vandet, kun har godt 60.000 indbyggere, har den skabt et navn for sig selv som et midtpunkt for erhverv, transport og produktion. Byen er en betydningsfuld destination takket være dens interessante historie og aktive kulturliv. Kolding har noget for enhver, hvad enten du er på udkig efter gammel arkitektur, naturskønne områder eller venlige mennesker.

Seværdigheder i Kolding

Du vil ikke fortryde en smuttur til den lille by Christiansfeld. Den smukke arkitektur er meget anderledes fra traditionelle danske bygninger. Gadesystemet, kirkepladsen og de mange lindetræer, der viser vej, er alle udtryk for en nøje udtænkt og udført præcisionsarbejde. Hvis du ikke har lyst til at begive dig ud af byen, er der masser at tage sig til i Kolding midtby, når du er stået af din FlixBus! Naturelskere kan leje en cykel, fiske eller bare nyde at vandre gennem de mange parker, som Kolding kan byde på! Hvis du foretrækker en mere afslappende tur, kan du gå ned ad de mange butiksgader eller snuppe en kop kaffe på en af de meget roste caféer. Hvis du har taget børnene med, skal I helt sikkert en tur i badelandet SlotssøBadet. Børnene kan nyde de mange bassiner, mens de voksne forkæler sig selv med lidt velfortjent wellness. Lad bekymringerne flyve, når du lægger dig til rette og nyder en massage, der plejer både krop og sjæl.

Kolding : Kultur & historie

Kongeslottet Koldinghus er et syn, du ikke må gå glip af. Slottet, som oprindeligt blev bygget i 1268, har spillet en vigtig rolle i Koldings historie. Slottet var involveret i mange kampe og blev i det 16. århundrede genopbygget som et renæssanceslot. Mange genstande og originale objekter er bevaret, hvoraf nogle stammer helt tilbage fra 1400-tallet. Denne fantastiske attraktion ligger lige midt i Kolding.Hvis du er mere til kultur, bør du besøge kunstmuseet Trapholt. Museet omfatter udstillinger med visuel kunst, design og endda historiske møbler, så du finder med garanti noget nyt og overraskende. Film og teater har spillet en vigtig rolle i Danmarks kultur gennem tiderne, og den dag i dag findes der stadig mange teatre i byen. Hvis du lægger planer før din busrejse med os, får du måske muligheden for at se Dronning Dorothea Teatret. De opfører 4 eller 5 forestiller om året, og teatret er meget populært. Deres forestillinger er helt sikkert værd at se! Uanset hvad du laver i Kolding, vil du opleve, at der er en særlig kultur og særlige mennesker omkring dig. Blot ved at gå rundt i Kolding eller tage en bådtur og se seværdighederne kan du mærke den unikke atmosfære, som denne lille, venlige by kan tilbyde.

Natteliv i Kolding

Når solen går ned, vækkes Kolding endnu mere til live. Vi anbefaler nogle af de lokale restauranter som Over Aaen og Admiralen. Admiralen er en favorit blandt de lokale og tilbyder fremragende fisk og skaldyr med en beliggenhed meget tæt på vandet. Når du har spist færdig, venter nattelivet i Kolding på dig. Du kan vælge at nyde din aften på mange forskellige typer steder. Der er prisbillige studenterbarer som Den Engelske Pub og Stalden Café & Bar – eller hvis du er på udkig efter lidt finere forhold, kan du prøve Discoteque Tordenskiold. Det ligger lige midt i Kolding og er en af byens bedste cocktail lounges og natklubber. De specialiserer sig i at lave de bedste drinks og levere en livlig, men afslappet atmosfære. Sørg for at klæde dig pænt på, og nyd en kvalitetsaften i byen med Koldings lokale, mens du oplever alt, hvad denne natklub i to etager har at byde på. Så hvad venter du på? Book din rejse til Kolding med FlixBus i dag!


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed