Fjernbus til og fra Horsens

Bestil på farten

Vores mobile app giver dig mulighed for at bestille og administrere din rejse på farten.
Få mere at vide om vores app

Sundhed og sikkerhed

Du og andre kan føle jer trygge, når I rejser med os.
Få mere at vide

Spar op til 70%

Vores dynamiske prissystem gør det muligt at spare stort ved at booke tidligt – helt op til 70%.
Vores priser

Komfort i bussen

Vores busser er udstyret med rummelige og komfortable sæder, et toilet, wi-fi og stikkontakter.
Vores tjenester ombord

På denne side


Stoppested i Horsens

Bemærk: din billet indeholder de mest opdaterede adresseoplysninger.

Oplev alle destinationer

Ofte stillede spørgsmål

Ja, alle FlixBus' busser til Horsens er udstyret til passagerer med nedsat mobilitet. Vi bestræber os på at gøre vores busser så behagelige og tilgængelige som muligt for personer med handikap og begrænset mobilitet. Servicedyr er tilladt på alle FlixBus' busser til Horsens. Kørestole, sammenfoldelige kørestole, rollatorer og andre mobilitetshjælpemidler kan medbringes gratis.
Helt klart! Brug vores bustracker i realtid, og hold øje med din bus, når den kører til eller fraHorsens.
For at bruge din busbillet til Horsens skal du bare vise chaufføren QR-koden fra din e-mailbekræftelse eller FlixBus-appen. Ingen grund til at udskrive billetten!
FlixBus tilbyder billige busrejser til Horsens med priser helt ned til 85,00 kr alt efter dit afgangssted.
Der er et enkelt busstoppested i Horsens. Find det på denne sides kort.
Det er nemt at komme til Horsens via FlixBus med forbindelser fra 13 forskellige byer. På din busrejse til Horsens får du ekstra benplads, stikkontakter og toiletter. De fleste busser har også gratis Wi-Fi. Husk at tage dine opladere med ombord, da vi har stikkontakter i bussen. Spar på indkvarteringen ved at tage en natbus, hvis det passer ind i dine planer.
Det er let at købe en busbillet til Horsens. Du kan reservere online eller bruge den gratis FlixBus-app for den nemmeste løsning og de bedste tilbud. Desuden kan du reservere et sæde på din bustur til Horsens under reservationsprocessen, hvis tilgængeligt. Vælg blandt forskellige sædetyper som panoramasæde, bordplads og sæder, der kan lægges ned. Når du skal betale for din busbillet til Horsens, accepterer FlixBus flere betalingsmetoder som kreditkort, PayPal, Google Pay og Apple Pay. Vælg din foretrukne betalingsmetode under reservationen. Du kan også udligne dine CO₂-udledninger ved at vælge kompensationsmuligheden, når du reserverer busbillet hos FlixBus.
Ja, børn under 15 år kan rejse billigere med bussen til Horsens. Vi beregner den billigste pris for dig blandt alle tilgængelige rabatter. Hvis rabatprisen er lavere end prisen på børnebilletten, betaler man rabatprisen. Se vores politik om rejser med børn og sæder for flere oplysninger. Klapvogne kan gratis medbringes i bussen til Horsens.

Things to do in Horsens

Generelle oplysninger om Horsens

Horsens er en skjult perle i Østjylland. Byens mest berømte kendetegn er Horsens Ny Teater, som har lagt hus til store navne som fx The Rolling Stones og Madonna. I de seneste 10 år har der været en stor stigning i antallet af kulturbegivenheder i byen, og det har tilført ekstra charme til den i forvejen indtagende by. Europæisk Middelalder Festival afholdes sidst i august, hvor hovedgaderne forvandles til Europas største middelaldermarked, og der er et udvalg af aktiviteter og underholdning for enhver. Det er blot et enkelt eksempel på den store indsats, som Horsens har gjort for at skabe et blomstrende kulturliv for byens befolkning. Og skønt byen har næsten 60.000 indbyggere, vil du bemærke, at der er en meget hjemlig atmosfære, som skyldes et godt lokalsamfund. Horsens er hjemsted for mange smukke naturområdet, en del gammel arkitektur og mange venlige lokale, men du behøver ikke tage vores ord for det! Book din FlixBus til Horsens nu!

Seværdigheder i Horsens

En weekendtur med FlixBus til Horsens er en fremragende mulighed for at indhente det forsømte med venner og familie. Tag på fisketur i Fyelmose Naturfiskepark, eller tag ungerne med i Djurs Sommerland! Der er over 60 forlystelser for børn i alle aldre og størrelser og endda et vandland, I kan plaske rundt i bagefter! Hvis du foretrækker en mere afslappet ferie, kan du tage madkurven med til en af de mange parker rundt omkring i byen, shoppe eller se, hvad der gemmer sig i KUBEN! KUBEN er en stor glaskube, der anvendes til mange kulturelle begivenheder i årets løb. Måske får du øje på en ny, dansk skulptur, et velkendt band eller et skuespil, der bliver opført af besætning af lokale skuespillere. Denne unikke idé gør en helt varm om hjertet og tilfører virkelig byen ekstra karakter. Mens du er i Horsens, må du opleve Veteranbanen Bryrup-Vrads – et veterantog, der kører en kort 5-kilometers tur, hvor du får muligheden for at nyde den smukke natur i og omkring byen. Det er en rigtig fin oplevelse!

Horsens : Kultur & historie

Horsens har eksisteret i ca. 800 år, og der findes bygninger og historier fra Horsens fortid (og nutid) overalt i byen. En tur til det gamle statsfængsel er en fascinerende måde at lære om stedet historie på. FÆNGSLET giver et fantastisk indblik i, hvordan livet bag tremmer var igennem de flere end 150 år, hvor fængslet var i brug. Få en rundvisning, besøg museet, og nyd dette anderledes syn på historien, som Horsens kan tilbyde. Horsens har et aktivt musik- og teaterliv, og KulisseLageret er en stor del af det. Dette lille spillested leverer en bred vifte af arrangementer og nogle af Europas bedste nye musikere til deres fans. Til kunstelskerne blandt jer anbefaler vi Horsens Kunstmuseum. Museet omfatter udstillinger og malerier fra de bedste kunstnere, som Danmark og Europa har at byde på, så du bliver helt sikkert ikke skuffet over deres fremvisning af udsøgte værker.

Natteliv i Horsens

Nattelivet i Horsens er ikke særlig vildt, men nogle af byens etablissementer er for gode til at gå glip af. En af de gode ting ved Horsens’ restauranter, barer og natklubber er, at der ikke er nogen turistfælder. Det er alle sammen lokale steder, hvor du kan finde fantastisk mad og drikke og endnu bedre mennesker. Vores mest anbefalede steder er: Brædstrup Kro – en helt igennem dejlig restaurant med personale, der sørger for, at du føler dig velkommen, Gasfabrikken Bar & Restaurant – en prisvindende, økologisk restaurant med en hyggelig atmosfære, og Den Gyldne Hest – en bar med over 100 slags øl at vælge imellem og en favorit blandt de lokale. Uanset hvor du ender med at tage hen for at finde en bid mad og en drink, får du en fantastisk aften med udsigt over fjorden, og du vil takke dig selv, fordi du rejste til Horsens med FlixBus.

Busser fra og til Horsens

Find de billigste busbilletter fra og til Horsens

På udkig efter billige billetter fra eller til Horsens? Vi tilbyder busforbindelser Horsens fra helt ned til 85,00 kr – og du sparer endnu mere, hvis du reserverer på forhånd. Der er 1 stop i Horsens, og du kan komme til det fra 13 afgangsbyer. Du skal bare tjekke FlixBus' netværk for at se, om der er en forbindelse i din by!

Hvorfor rejse fra eller til Horsens med FlixBus

FlixBus kombinerer billige rejser med komfort for at give passagerne en fantastisk oplevelse. Nyd en behagelig rejse fra eller til Horsens med vores faciliteter ombord, såsom gratis Wi-Fi og stikkontakter. Vælg dit favoritsæde, når du reserverer, og medbring både et stykke håndbagage og en indchecket taske.

Sådan reserverer du din busbillet fra eller til Horsens

Sådan reserverer du nemt en billet hos FlixBus: på denne hjemmeside eller i den gratis FlixBus-app kan du gennemføre din reservation med få klik. Når du køber din billet fra eller til Horsens online, kan du vælge mellem flere sikre onlinebetalingsmetoder som kreditkort, Paypal, Google Pay og Apple Pay. Du kan også betale kontant ombord eller ved et salgssted.


Tjenester ombord afhænger af tilgængelighed